Hattrick og rødt kort lammede HIF

Slangerup vandt 4-0 på kunstgræsset i Frederikssund
 
Af Claus Birch
  
Trods ambitioner om det modsatte, ser HIF ud til at fortsætte i denne sæson, hvor de slap i sidste. Nemlig i nedrykningszonen, hvor holdet nu er ved at sidde fast efter endnu et nederlag.

Opgøret mod Slangerup var flyttet til kunstgræsbanen i Frederikssund og det var et HIF-hold med et par væsentlige rokeringer der stillede op. I bestræbelserne på at få flyttet spillet længere frem på banen, havde man valgt at flytte Søren Villadsen op på midtbanen, hvilket til dels blev en succes.

HIFerne havde således rimeligt godt fat i spillet i første halvleg, men var utrolig sårbare på hjemmeholdets omstillinger. Det kostede allerede efter 14 minutters spil da Cüynet Cifti sikkert omsatte en dyb stikning. Det blev også 2-0 inden pausen og knapt var anden halvleg kommet i gang, før HIF gjorde det endnu sværere for sig selv.

Bare to minutter efter pausen brokkede topscorer Kristian Larsen sig til et rødt kort, efter at have været i den modtagende ende af en hård tackling.

Dermed fik hjemmeholdet endnu lettere ved at splitte HIFerne med hurtige omstillinger og Cifti blev dobbelt målscorer midt i halvlegen da han loppede bolden i nettet bag Anders Mikkelsen.

Han fuldbyrdede sit hattrick et kvarter før tid, i en kamp hvor HIF egentlig fik skabt nogle pæne chancer når de fik spillet ud på fløjene, men ikke udviste nogen form for effektivitet.

Med nederlaget er HIF tredjesidst i rækken inden weekendens hjemmekamp mod topholdet Hundested.

Kampfakta:
Slangerup OIF - Helsingør IF
4-0 (2-0). Tilskuere: 10
14.: 1-0 Cüynet Cifti
38.: 2-0 Lau Larsen
64.: 3-0 Cüynet Cifti
75.: 4-0 Cüynet Cifti
  
Kamp: Serie 3, pulje 1
Dato: Tirsdag d. 18. september 2012
Kickoff: 19:00
Stadion: Frederiksund Stadion
Dommer: Morten Larsen
Holdopstilling (4-4-2):
 
Træner:
Benno Larsen
 Anders Michelsen
 Ardian Deliu
 Bong Kyon Cho
 Andreas Andersen
 Philip Læborg
 Astriit Deliu
 Toke Buckland
 Søren Villadsen
 Peter Biemose
 Kristian Larsen Udvisning (minuttal)47
 Arton Deliu
Reserver:
Paul Dascalu
Stefan Nielsen
Armend Deliu 
 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.