Sidste minuts premierenederlag 

HIF's nye træner Benno Larsen var tæt på at snuppe et point i sæsonpremieren
 
Af Claus Birch
  
Kristian Larsen nettede to gange for HIF i premieren.De seneste sæsoner har nærmest per tradition budt på store udskiftninger i spillerstaben hos HIF. Sådan har det imidlertid ikke været i år, hvor den største forandring er sket udenfor banen.

Træner Michael Schou valgte nemlig i starten af juli at opsige samarbejdet med HIF og i stedet tiltræde som assistent for FC Helsingørs U17-hold.

I stedet har HIF engageret den tidligere landsholdsmålmand fra 70'erne Benno Larsen. Den 62-årige træner har en lang karriere bag sig og vundet DM-guld med B.1903 i både 1969 og 1970. Han har tidligere været træner i Gilleleje og huskes nok af den lidt ældre generation for landskampen i Göteborg i 1976, da Danmark sensationelt besejrede Sverige for første gang i 40 år.

Han har formået at holde sammen på forårets stamme, men med kun en enkelt træningskamp har forberedelserne ikke været optimale for HIF.

Alligevel var det tæt på, at Benno Larsen fik et point i sin første kamp på sidelinien. I allersidste minut scorede Annisse sejrsmålet, efter et ellers formidabelt comeback af de rødblusede.

Første halvleg var en relativ jævnbyrdig affære, med store chancer til begge sider. De klart største stod der dog Annisse på og de burde reelt være gået til pause med en føring.

Anden halvleg blev markant anderledes end det, vi var vidner til i foråret. Det var HIF der var spilstyrende og fik presset hjemmeholdet godt tilbage på egen banehalvdel. Tilgengæld må det siges, at hjemmeholdet var en tand mere effektive og nåede altså at score sejrsmålet i absolut sidste øjeblik. 

Du kan se hele HIFs turneringsprogram her.

Kampfakta:
Annisse IF - Helsingør IF
5-4 (2-1). Tilskuere: 25
14.: 1-0 Daniel Ringgaard
42.: 1-1 Kristian Larsen
45.: 2-1 Steffen Andersen
76.: 3-1 Alexander Ankersø
78.: 3-2 Toke Buckland
79.: 4-2 Kristoffer Foskjær
82.: 4-3 Kristian Larsen
89.: 4-4 Tarek Heliehel
90.: 5-4 Kristoffer Foskjær 
  
Kamp: Serie 3, pulje 1
Dato: Lørdag d. 18. august 2012
Kickoff: 14:00
Stadion: Annisse Stadion
Dommer: Sune Leth Andersen
Holdopstilling (4-5-1):
 
Træner:
Benno Larsen
 Casper Larsen
 Niels Olsen
 Bong Kyon Cho
 Søren Villadsen
 Philip Læborg
 Simon Schack Law
 Toke Buckland
 Arton Deliu
 Astriit Deliu
 Peter Biemose
 Kristian Larsen
Reserver:
Tarek Heliehel
Ahmad Namrou
Nicklas Larsen (ikke benyttet)
 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.