FC Øresund - Elite 3000 Helsingør
Træningskamp

15. februar 2011
Hørsholm Idrætspark


Dennis Borup, Danny Andersen og resten af Elite 3000 mandskabet kom ned på jorden igen med et brag, da holdet tirsdag aften tabte 0-4 til FC Øresund's danmarksseriehold. Arkivfoto: Claus Birch.
  
  

FC Øresund gav Elite 3000 en kold røvfuld

Elite 3000 leverede årets suverænt dårligste halvleg, da FCØ scorede 4 gange på 8 minutter

 
Af Claus Birch
 
Selvom Elite 3000 ikke stillede i stærkeste formation og gav spilletid til nogle af den seneste tids udskiftere, så var det alligevel et nærmest sensationelt stort nederlag der blev tildelt i Hørsholm. Hele 4-0 lød sejren på til de forfrosne FC Øresund-spillere, der profitterede af en helt utrolig ringe start på anden halvleg fra Elite 3000's spillere.
 
Det tegnede ellers fint fra start, hvor der ikke kunne sættes en finger på spillet. Eneste bekymring var måske manglen på træfsikkerhed, men den kraftige vind og den bidende kulde kunne jo bortforklare en del.
 
Med fraværet af Morten Juul Hansen havde Paw Bendixen fået plads i det centrale forsvar og på midtbanen var der gensyn med Peter Hartelius. Han træner fortsat med truppen, men rejser som bekendt væk det meste af foråret. 
 
Halvlegens bedste chancer faldt til Danny Andersen, der imidlertid ikke fik kontrol over bolden i de afgørende øjeblikke. Også Peter Benjaminsen var tæt på, men måtte se sit forsøg reddet af en glimrende fodparade fra FC Øresunds målmand.
 
Alt i alt var der intet der tydede på en røvfuld til de lyseblå. Tværtimod kunne man forestille sig, at hjemmeholdet på et tidspunkt ville løbe sig døde i Elite 3000's pasningsspil. 
 
Det skete ikke.....
  
Elite 3000 fik røven på komedie
Benny Gall skiftede i pausen målmand og satte Stelian Trasborg ind i stedet for Peter Hartelius. Trasborg tog venstre kant i stedet for Michael Gorm Nielsen, der fik pladsen på den centrale midtbane. Det var måske en knap så god idé! Med Gorm, Peter Benjaminsen, Dennis Borup på midten og Danny Andersen og Trasborg på kanterne blev opstillingen meget fremadrettet. For meget, skulle det vise sig.
 
På bare 8 minutter høvlede FC Øresund fire bolde i nettet bag Mads Hamberg, der ikke skal lastes for den præstation. Efter ti minutters spil blev det 1-0 da hjemmeholdet satte en lang tå på en bold tæt under mål. To minutter senere solgte Gorm sin målmand med en for kort tilbagelægning og bare ét minut efter blev det 3-0.
 
Hjemmeholdets små, hurtige spillere viste kontraspil i topklasse og straffe Elite 3000 på den hårde måde. Og det nåede såmænd også at blive 4-0 kort efter, da Paw Bendixen blev snydt af en FC Øresund-spiller, der med vindens hjælp hamrede bolden op i målhjørnet. En flot kasse at slutte af med!
 
Set med lyseblå briller var der nok at tænke over. Ikke mindst den defensive del af midtbanen, der slet ikke fungerede efter pausen. For få spillere turde tage et ansvar og alle de aftaler der var indgået gik fløjten, efterhånden som målene sejlede i nettet.
 
Der er noget at tage fat på. Måske meget godt at næste modstander - på tirsdag - er Fredensborgs sjællandsseriehold......
 

 
Kampfakta:
FC Øresund (Danmarksserien) - Elite 3000 Helsingør
4-0 (0-0). Tilskuere: 10
55.: 1-0 Lasse Madsen
57.: 2-0 Thomas Henriksen
58.: 3-0 Lasse Madsen
63.: 4-0 Frederik Jensen
   
Kamp: Træningskamp
Dato: Tirsdag d. 15. februar 2011
Kickoff: 18:15
Stadion: Hørsholm Idrætspark

 
Træner: Benny Gall
12.  Daniel Ruberg Udskiftning / Indskiftning (minuttal)46
16.  Martin Junior Christensen
5.  Jeppe Christiansen Anfører
6.  Paw Bendixen
3.  Ronni Andersen
 7.  Danny Andersen 
 19.  Peter Hartelius Udskiftning / Indskiftning (minuttal)46
 10.  Michael Gorm Nielsen
11.  Dennis Borup
 15.  Peter Benjaminsen
 9.  Casper Sørensen
Reserver:
1.  Mads Hamberg Udskiftning / Indskiftning (minuttal)46   
4.  Stelian Trasborg Udskiftning / Indskiftning (minuttal)46 Udskiftning / Indskiftning (minuttal)66
20.  Kasper Vetter Udskiftning / Indskiftning (minuttal)66
17.  Andreas Svinggaard (Ikke benyttet)
 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.