FB - Elite 3000 Helsingør
Træningskamp

5. februar 2011
FB's anlæg, Jens Jessensvej


Paw Bendixen holder tungen lige i munden, selvom han er hårdt presset af et par FB-spillere. Elite 3000 bevarede også koncentrationen i 2. halvleg og vandt 3-2 på Frederiksberg. Foto: clausbirch.dk.

  
  

Hvirvelvindsfodbold da Elite 3000 besejrede FB

De lyseblå vandt også sæsonens anden kamp efter en hektisk første halvleg.

 
Af Claus Birch
 
Med tre afbud måtte Elite 3000 træner Benny Gall blande kortene en smule anderledes end sædvanligt, da Elite 3000 lørdag mødte FB på Frederiksbergklubbens anlæg på Jens Jessensvej. Martin Junior Christensen blev få timer før kampen far for anden gang (tillykke) og både Ronni Andersen og Morten Juul Hansen havde lagt sig med sygdom.
 
Dermed røg Dennis Borup ned på højre back, hvilket han dog har prøvet før med succes og i det centrale forsvar blev der masser af spilletid til unge Nicholas Thomsen. Han gjorde det igen fremragende. Spiller intelligent bolden rundt og slår aldrig større brød op, end han kan bage. På midtbanen indtog Jonas Kallehauge sin vante plads og det sendte Oliver Østgaard ud på højrekanten. En opgave han udfyldte udemærket og rokerede et par gange med Stelian Trasborg i modsatte side.
 
Mens blæsten fejede ind over det åbne anlæg og gjorde forholdene særdeles vanskelige for spillerne, så blev der også budt på noget nær hvirvelvindsfodbold i første halvleg. Således blev alle fem mål scoret indenfor 12 hektiske minutter, fordelt med tre til gæsterne og to til de sort-gule.
 
Casper Sørensen bragte Elite 3000 foran på godt forarbejde af Jonas Kallehauge ved baglinien, men kort efter kom FB igennem på kanten og udplacerede Daniel Ruberg, der vogtede målet i første halvleg. Det var den tidligere Viborg- og Hvidovrespiller Niclas Tüchsen der havde sidste fod på.
 
Et hjørnespark kort efter havnede imidlertid lige i pandebrasken på Nicholas Thomsen, der headede sikkert i nettet. Men igen var bolden knapt givet op, før der igen var scoret bag Ruberg. Elite 3000's spillere appellerede forgæves for offside og så kunne Rasmus Christiansen uhindret udligne på et fladt indlæg fra fløjen.
 
Det blev dog Elite 3000 der kunne gå til pause med en føring, da Stelian Trasborg for anden kamp i træk var på pletten kort efter.
 
Forsvaret tættere efter pausen
Vanen tro skiftede Benny Gall en lille håndfuld spillere i pausen og det gav Mads Hamberg pladsen i målet. Allerede i halvlegens første minut måtte han vise sine evner, da han med en fodparade forhindrede FB i at udligne for tredje gange.
 
Siden blev der mere roligt omkring Elite 3000's mål, hvor FB først og fremmerst forsøgte sig fra distancen. I den anden ende burde Danny Andersen til gengæld have scoret, men det hurtige angriber valgte at spille på tværs til Mads Skovby Hansen, i stedet for at afslutte selv ti minutter før tid.
 
Igen en udemærket testkamp, hvor mange spillere kom i aktion og hvor der blev rykket godt rundt på pladserne. Således skal man næppe bekymre sig for meget over FB's lidt for lette scoringer. På nuværende tidspunkt handler det først og fremmest om at få nogle kilometer i benene og for Benny Gall om at give alle spillere en chance for at vise sig frem.....
 
SE BILLEDERNE FRA DAGENS KAMP I GALLERIET
 

SE ENDNU FLERE BILLEDER FRA DAGENS KAMP PÅ CLAUSBIRCH.DK
Kampfakta:
FB (Danmarksserien) - Elite 3000 Helsingør
2-3 (2-3). Tilskuere: 30
13.: 0-1 Casper Sørensen
17.: 1-1 Niclas Tüchsen
20.: 1-2 Nicholas Thomsen
23.: 2-2 Rasmus Christensen
25.: 2-3 Stelian Trasborg

  
Kamp: Træningskamp
Dato: Lørdag d. 5. februar 2011
Kickoff: 13:10
Stadion: FB's anlæg, Jens Jessensvej

 
Træner: Benny Gall
12.  Daniel Ruberg Udskiftning / Indskiftning (minuttal)46
11.  Dennis Borup
5.  Jeppe Christiansen Anfører
18.  Nicholas Thomsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal)46 Udskiftning / Indskiftning (minuttal)72
17.  Andreas Svinggaard Advarsel (minuttal)75
 20.  Oliver Østgaard Udskiftning / Indskiftning (minuttal)46 Udskiftning / Indskiftning (minuttal)72
 6.  Paw Bendixen 
 4.  Stelian Trasborg Udskiftning / Indskiftning (minuttal)72
8.  Jonas Kallehauge Udskiftning / Indskiftning (minuttal)72
 15.  Peter Benjaminsen
 9.  Casper Sørensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal)46
Reserver:
1.  Mads Hamberg Udskiftning / Indskiftning (minuttal)46   
22.  Mads Skovby Hansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal)46
2.  Emil Sørensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal)46
7.  Danny Andersen Udskiftning / Indskiftning (minuttal)46
 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.