Sæson 2009/10



    
Anførerne Jeppe Christiansen og Max von Schlebrügge gør klar til kamp.
 
De to hold stillede op før kampen.
 
Kienn Jensen og Jonathan Nielsen holdt Brøndby-forsvaret travlt beskæftiget.
 
Gorm i klemme - og i godt selskab - Schlebrügge, Farnerud og Holmén.
 
David Rasmussen på boldjagt
 
Martin Junior presser Michael Tørnes.
 
Schlebrügge når igen højere end Gorm.
 
Jonathan Nielsen dirigerer bolden videre.
 
Ronni Andersen udfordrer Daniel Wass.
 
Solen strålede over tribunen.
 
Dennis Borup jagtes af van der Schaff og Daniel Wass.
 
Michael Tørnes redder Jonas Kallehauges afslutning.
 
Michael Gorm scorer til 1-1.
 
Casper Sørensen får presset sig forbi van der Schaaf.
 
Casper Sørensen scorer til 3-1.
 
Dennis Borup og Casper Sørensen jubler over det tredje mål.
 
Thomas Rasmussen og van der Schaaf er vist ikke helt enige om, hvem der skulle have haft den markering.
 

Elite 3000 Helsingør - Brøndby IF


Casper Sørensen dirigerer Michael Gorms indlæg i nettet, mens anfører Jeppe Christiansen ser til. Brøndby-spillerne er Daniel Stenderup (33), Thomas Rasmussen og Remco van der Schaaf. (Foto: Claus Birch).
 
Matchfacts
Opvisningskamp
Onsdag, d. 16. juni 2010, kl. 18:30
Elite 3000 Helsingør - Brøndby IF (SAS-liga) 3-1 (0-0)
0-1 Peter Madsen (56)
1-1 Michael Gorm Nielsen (65)
2-1 Kienn Jensen (66)
3-1 Casper Sørensen (90)
  

  
Elite 3000 Helsingør
Træner: Benny Gall
1. Mads Hamberg
16. Martin Junior Christensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 70
5. Jeppe Christiansen Anfører  Advarsel (minuttal)  51
14. Morten Juul Hansen 
7. Ronni Andersen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 59 
15. Kienn Jensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 78
6. David Rasmussen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 
8. Jonas Kallehauge
11. Dennis Borup 
10. Michael Gorm Nielsen 
18. Jonathan Nielsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
Reserver:
19. Peter Hartelius Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 
9. Casper Sørensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46  
17. Andreas Svinggaard Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 59 
20. Morten Johanssen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 70
21. Mads Skovby Hansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 78
 
Brøndby IF
Træner: Henrik Jensen
1. Michael Tørnes Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 70
29. Daniel Wass Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 85
3. Max von Schlebrügge Anfører Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 
33. Daniel Stenderup Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 85
5. Jan Frederiksen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 
9. Alexander Farnerud Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 
6. Samuel Holmén Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
8. Mikael Nilsson Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
27. Jan Kristiansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
10. Martin Bernburg Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
13. Peter Madsen
Reserver:
4. Remco van der Schaaf Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 
24. Mikkel Bischoff Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
21. Thomas Rasmussen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 
39. Jens Larsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 
26. Mike Jensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 
23. Michael Krohn-Dehli Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
18. Nicolaj Agger Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
22. Ousman Jallow Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
30. Casper Vilfort Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 70

3-1

Dato: Spillested:
16. juni 2010 Helsingør Stadion
Tilskuertal: Dommer:
1661 Lars Christoffersen
 

 
Elite 3000's boldspillere strålede om kamp med sommersolen og smilene hos hovedparten af de godt 1700 tilskuere på Helsingør Stadion, da Brøndbys bronzevindere blev besejret 3-1. En helt igennem fantastisk indsats af de lyseblå, mod et Brøndby-hold der godt nok kun lige havde taget hul på forberedelserne til den kommende sæson. Men når det er sagt, så stillede de blå/gule altså med hele kavalleriet og så var det kun præcis én måned siden, at gæsterne hentede medaljer i Randers.
 
Der er således ingen grund til at pille ved helsingoraneres sejr, der blev grundlagt på en omgang rigtig flot fodbold, præcis som vi har set det i kampene i Danmarksserien. Der var ingen benovelse at spore, ved at stå overfor nogle af dansk fodbolds største stjerner, og vanen tro lagde Elite 3000 ud med et optimistisk pres.
 
Det var tæt på at give bonus efter kun to minutter, da Michael Tørnes måtte ud i fuld længde for at redde et hovedstød fra Michael Gorm Nielsen, og fire minutter senere da Kienn Jensen sendte bolden på stolpen. Så var linien ligesom lagt, mod et Brøndby-hold hvor anfører Max von Schlebrügge og hans forsvarskollegaer blev alvorligt udfordret.
 
Det virkede som om gæsterne ikke helt havde forventet at blive presset fra start, men efter små ti minutter havde Brøndby fundet deres ben igen. Spillet begyndte at vende, og Jan Kristiansen testede første gang Mads Hamberg, der leverede den første af mange store redninger. En enkelt gang kom træværket i vejen, da en liggende Martin Bernburg kanonerede bolden på underkanten af overliggeren. Også Peter Madsen, Samuel Holmén og Alexander Farnerud testede Mads Hamberg, der virkelig fik spillet sig varm.
 
- Jeg synes vi var rigtig, rigtig gode de første 20 minutter, men kommer så under pres, og er heldige ikke at være bagud ved pausen. Vi har været vant til at angribe hele sæsonen, men nogle gange skal man have lidt tålmodighed. Og når man spiller mod Brøndby, er det altså ok at træde på bolden en gang imellem, sagde træner Benny Gall. 
 
I pausen kom Casper Sørensen ind på toppen, i stedet for Jonathan Nielsen, der igen havde spillet en fortræffelig kamp. På midten gav David Rasmussen plads til U19-holdets Peter Hartelius, mens Brøndby skiftede hele otte spillere. Dermed var der spilletid til profiler som Remco van der Schaaf, Mikkel Bischoff, Mike Jensen, Thomas Rasmussen, Michael Krohn-Dehli og Osman Jallow. Det så ikke ligefrem lettere ud!
 
Udskiftningerne gav naturligvis Brøndby ny luft, og det meste af spillet foregik på helsingoranernes banehalvdel. Men Jeppe Christiansen og Morten Juul Hansen gjorde det fantastisk i det centrale forsvar, og Mads Hamberg snuppede simpelthen alt hvad der blev kastet i mod ham.
 
Hamberg var dog chanceløs da Brøndby ikke ufortjent bragte sig foran elleve minutter efter pausen. Efter en fremragende aflevering fra Michael Krohn-Dehli slap Peter Madsen fri i feltet, og fra en spids vinkel bankede han bolden i nettet.
 
Dén scoring knækkede dog ikke Elite 3000, der tværtimod kom længere frem på banen. Efter 62 minutter kunne Brøndby takke Michael Tørnes for at føringen holdt, da han reddede eminent fra en helt fri Jonas Kallehauge. Men det var en stakket frist for gæsterne, for tre minutter senere lå bolden i nettet. Michael Gorm Nielsen slap uden om Mikkel Bischoff, og loppede køligt bolden over den fremstormende målmand.
 
Dén havde Brøndby vist ikke set komme! Men det skulle blive værre endnu, for mindre end et minut senere tog Kienn Jensen chancen fra 20 meter, da han så målmanden bevæge sig for langt ud i feltet. Med et elegant lop bragte han Elite 3000 foran, og så rockede det for alvor på Helsingør Stadion, hvor Brøndby-langsiden dog blev meget, meget stille.
 
Resten af kampen pressede Brøndby hårdt for en udligning, og mulighederne var der. Men Hamberg var umulig at passere, og fik et par gange desuden hjælp af sit forsvar, der sparkede væk et par gange i meget pressede situationer. Størst mulighed tilfaldt Peter Madsen i slutminutterne, der afdriblede Hamberg, men ikke fik afsluttet før Elite 3000-målmanden nåede tilbage.
 
Og så gik det ellers galt i den anden ende. Michael Gorm Nielsen afdriblede totalt Mike Jensen ved baglinien, og hans indlæg headede Casper Sørensen smukt i nettet ved fjerneste stolpe. En helt igennem fantastisk afslutning på en underholdende og flot spillet fodboldkamp.
 
Brøndby-træner Henrik Jensen erkendte efter kampen, at hans spillere havde fået kamp til stregen:
- Resultatet er vel ikke specielt uretfærdigt, og vi vidste at Helsingør har et godt hold, som vi skulle have spillet meget bedre for at slå. Vi kommer lige fra tre ugers ferie, og går døde mod slutningen, men det var godt at få noget tempo og spil i benene, fastslog han.
 
Efter kampen var smilene brede i omklædningsrummet, og Michael Gorm Nielsen fik fortjente klap på skulderen, også fra Michael Krohn-Dehli:
- Det er bare fantastisk at få lov at spille sådan en kamp, mod spillere man ellers kun ser i fjernsynet eller på landsholdet. Jeg synes vi spillede en rigtig god kamp, med gode første berøringer, også selvom tacklingerne kommer lidt hårdere end vi er vant til, sagde Elite 3000's 10'er.
 
Kienn Jensen var også en af dagens glade ansigter, efter sit mål til 2-1:
- Jeg ved sgu' knap nok hvad der skete, men pludselig fik jeg fat i bolden, og så at målmanden stod lidt langt ude. Så var det jo bare at prøve, sagde kantspilleren, der gik lidt ned i kadence efter de første tyve minutter:
- Ja, jeg blev lidt træt. Normalt har vi jo bolden hele tiden, men der var lidt flere returløb i den her kamp, grinede målscoreren.
 
Benny Gall var som nævnt tilfreds med sit holds gode start, og tilføjede:
- Vi kom til at stå lidt for langt tilbage i starten af anden halvleg, og der er nogle individuelle ting vi skal have finpudset. Men nu skal man jo ikke stå og være utilfreds, når man har vundet 3-1 over Brøndby. Vi sagde at vi ville gå ud og spille vores eget spil, og det gjorde vi, sluttede Elite 3000-træneren.
  

 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.