Sæson 2009/10    
Morten Juul Hansen spillede en stor kamp på midtbanen.
 
Morten Juul Hansen slider sig forbi et par forsvarsspillere.
 
Martin Junior har fundet sig godt til rette på backpladsen, og passer her på hjemmeholdets Tamer Özcan.
 
Jonathan Nielsen skabte panik i AB Tårnby-forsvaret adskillige gange.
 
Kienn Jensen undgår en tackling fra Ludwig Siegismund.
 
Jonathan Nielsens hovedspil var i høj klasse.
 
Jonathan Nielsen i yndefuld fodboldballet.
 
Christian Magleby var igen supersub som scorer her til 6-1.
 
... det var nummer to for Elite 3000!
 
Keeper Kim Christoffersen bremser Andreas Svinggaard.
 
Casper Sørensen og Christian Magleby i aktion foran AB Tårnby-målet.

AB Tårnby - Elite 3000 Helsingør


Frontduoen Jonathan Nielsen (tv) og Casper Sørensen terroriserede AB Tårnbys forsvar, og delte fire mål pænt imellem sig. (Foto: Claus Birch).
 
Matchfacts
Danmarksserien, kreds 1
Lørdag, d. 12. juni 2010, kl. 15:00
AB Tårnby - Elite 3000 Helsingør 1-6 (1-2)
0-1 Michael Gorm Nielsen (2)
0-2 Casper Sørensen (12)
1-2 Daniel Jønsson (18)
1-3 Casper Sørensen (48)
1-4 Jonathan Nielsen (50)
1-5 Jonathan Nielsen (53)
1-6 Christian Magleby (77)
  

  
Elite 3000 Helsingør
Træner: Benny Gall
1. Mads Hamberg
16. Martin Junior Christensen
5. Jeppe Christiansen Anfører  
2. Svande Bernstein 
7. Ronni Andersen 
15. Kienn Jensen Advarsel (minuttal)  65 Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 66 
10. Michael Gorm Nielsen
14. Morten Juul Hansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 61
17. Andreas Svinggaard 
18. Jonathan Nielsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 72 
9. Casper Sørensen 
Reserver:
11. Dennis Borup Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 61 
20. Morten Johanssen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 66  
21. Christian Magleby Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 72 
 
AB Tårnby
Træner: Keld Espersen
1. Kim Christoffersen
3. Kenneth Petersen 
13. Redouane El-Falaki
6. Christopher Rude
4. Casper Nevers Advarsel (minuttal)  83
14. Mark Jørming
10. Dennis Petersen 
12. Ludwig Siegismund Anfører Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 69
8. Tamer Özcan Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 57 
11. Daniel Jønsson Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 69 
9. Adam Juul Larsen
Reserver:
5. Christian Rasmussen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 57 
7. Lasse Ljungberg Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 69
2. Emil Jacobsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 69 

1-6

Dato: Spillested:
12. juni 2010 Tårnby Stadion
Tilskuertal: Dommer:
68 Ruben J. Christensen
 

 
På trods af markante ændringer i opstillingen, var der ingen slinger i valsen, da Elite 3000 sikrede sig endnu en storsejr mod AB Tårnby. Et resultat som de færreste nok havde forudset, eftersom hjemmeholdet reelt spillede for en lille oprykningschance og optrådte for sidste gang under træner Keld Espersen på Tårnby Stadion. Modsat måtte Elite 3000 stille op uden den normale midtbaneduo, David Rasmussen og Jonas Kallehauge, mens Dennis Borup sad fast i trafikken og først nåede frem efter kampstart.
 
Men de lyseblå er åbenbart helt umulige at stoppe, og efterhånden er det svært at finde nye superlativer. Det er næsten trist, men man har det snart ligesom da man gik til børnefødselsdag som knægt. Efter fem stykker lagkage og ligeså mange røde sodavand, var det bare ikke sjovt mere....
 
Nuvel, mål bliver vi ikke trætte af. Men det kunne være rart at finde ud af, hvor gode Elite 3000 egentlig er. Måske får vi en lille forsmag på onsdag, når Brøndby kommer på besøg. Ellers må vi vente til sæsonåbningen i 2. division.
 
Der var kun spillet omkring 1 minut og 40 sekunder da Elite 3000 lynede for første gang. Michael Gorm fik plads inde under mål efter kampens første hjørnespark, og så var gæsterne foran.
 
Den flotte bane bekom tydeligvis de lyseblå særdeles vel, og trafikken var ensrettet de første tyve minutter. Andreas Svinggaard kom godt rundt på fløjen til et par chancer, og godt ti minutter senere kom så endnu en scoring. Et flot opspil, der blev igangsat af Morten Juul Hansen, smart spillet videre af Jonathan Nielsen, og sikkert eksekveret af Casper Sørensen.
 
I det hele taget var de tre nævnte kraftigt involveret i de fleste opspil. Morten Juul Hansen var overraskende blevet spilleklar, men havde overladt pladsen i det centrale forsvar til Svande Bernstein. I stedet indtog "Gummi" midtbanen sammen med Michael Gorm Nielsen, og det gjorde de fortræffeligt.
 
Der kom en smule ridser i lakken da Daniel Jønsson fik headet en reducering i nettet fra nært hold. Ronni Andersen stoppede sit løb på backen, fordi han mente der var offside. Det var der så ikke, og dermed var der frit rum for indlægget til Danmarksseriens topscorer.
 
Men det var en stakket frist for rødtrøjerne. Jonathan Nielsen var en evig torn i øjet på AB Tårnby's forsvar, og har efterhånden udviklet sig til at blive en hyperfarlig targetman. Dejligt at se at en af klubbens egne U19-spillere så hurtigt kan markere sig på førsteholdet, og der var da også roser til den unge mand fra træner Benny Gall:
- Jeg så "Lålå" første gang i en U21-kamp, hvor han også gjorde det glimrende. Han har udviklet sig rigtig meget ved at træne med førsteholdet, og han er en spiller der lytter og retter sine fejl. Han har et rigtig godt spark, en god berøring og fysik, og så er han meget træfsikker, lyder det flotte skudsmål.
 
Det skulle hjemmeholdet også få at mærke efter pausen. Elite 3000 startede som lyn og torden, og scorede tre mål indenfor godt fem minutter. Jonathan Nielsen skabte pladsen til Casper Sørensen, der gjorde det til 3-1. Og kort efter kunne "Lålå" selv sætte hovedet på et perfekt indlæg fra Andreas Svinggaard. Jonathan Nielsen gjorde det også til 5-1, denne gang på en assist fra Casper Sørensen.
 
På det tidspunkt lignede AB Tårnby et hold der var sendt til knockout. Og måske kunne det også være blevet endnu værre, hvis ikke Elite 3000 havde besluttet at spare både Morten Juul Hansen og Kienn Jensen den sidste halve time. Det gav AB Tårnby mere spil, og flere afslutninger. Men Mads Hamberg var årvågen, og forhindrede flere gange Adam Juul Larsen i at øge totalen.
 
I stedet blev det indskiftede Christian Magleby der fik lov at sætte punktum. Måske hans sidste kamp på dette plan, og således meget passende på det stadion hvor han begyndte karrieren med Kastrup Boldklub.
 
Træner Benny Gall var naturligvis tilfreds med resultatet, men havde dog også den eftertænksomme mine på:
- Jeg plejer ikke at tale nedsættende om modstanderne, men man kan godt undre sig over niveauet i Danmarksserien lige nu. Det er tankevækkende at vi kan vinde så overlegent, og måske kun have ydet 70 % af det vi virkelig kan. Men vi får altså utrolig meget plads, og så har vi nogle spillere der bare vil vinde hver gang. Og det er uanset om de spiller kort med børnene derhjemme, eller fodbold for Helsingør, konstaterede han.
 

 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.