Sæson 2009/10    
Mads Hamberg griber bolden for næsen af den tidligere AB- og Fremangriber Prince Nana.
 
Ronni Andersen og Dennis Borup havde en motorvej at boltre sig på i venstresiden.
 
Jonas Kallehauge og Michael Gorm Nielsen forsøger at heade på mål.
 

Kienn Jensen undviger en tackling.
 
... og én mere. Kienn kunne takke sin hurtighed for at bentøjet ikke led overlast.
 
David Rasmussen scorer til 2-0 direkte på frispark.
 
Glade spillere - især David !! - efter 2-0 målet.
 
Så skal der diskuteres igen...
 
Dommer Jesper Dahl er vist ligeglad.
 
Casper Sørensen har fået en albuen i hovedet, og nye diskussioner.
 
Den er vist tæt på rød! Målmand Brian VIskær er på skovtur og forsøger at holde Michael Gorm tilbage. Uden held, Gorm når baglinien og serverer bolden til Jonathan Nielsen.

Værebro Boldklub - Elite 3000 Helsingør


Opgøret mod Værebro blev desværre præget af alt for hårde frispark, unoder og evindelige brokkerier. Her står dommer Jesper Dahl igen i skudlinien, mens Svande Bernstein (bagest) og David Rasmussen afventer situationen. (Foto: Claus Birch).
 
Matchfacts
Ekstra Bladet Cup, 5. indledende runde
Onsdag, d. 9. juni 2010, kl. 19:00
Værebro BK (Serie 1) - Elite 3000 Helsingør 2-4 (0-1)
0-1 Dennis Borup (18)
0-2 David Rasmussen (62)
1-2 Øzgyr Kaya (78)
2-2 Benjamin Ait (84, straffespark)
2-3 Kienn Jensen (89)
2-4 Jonathan Nielsen (90+3)
  

  
Elite 3000 Helsingør
Træner: Benny Gall
1. Mads Hamberg
16. Martin Junior Christensen
5. Jeppe Christiansen Anfører  
2. Svande Bernstein 
7. Ronni Andersen 
15. Kienn Jensen 
6. David Rasmussen
8. Jonas Kallehauge Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 53
11. Dennis Borup 
10. Michael Gorm Nielsen 
9. Casper Sørensen  Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 84 
Reserver:
19. Peter Hartelius Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 53 
18. Jonathan Nielsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 84  
17. Andreas Svinggaard 
 
Værebro Boldklub
Træner: Denis Abdulovski
1. Brian Viskær
22. Kadir Mumuni 
5. Sasa Rajovic Advarsel (minuttal) 45+1
20. Morten Tonsberg Anfører  Advarsel (minuttal) 21 Udvisning (minuttal) 69
45. Payman Alaei Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 84
99. Jonas Layoussouf Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 58 
8. Brian Nielsen 
21. Jeppe Paulsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 73
11. Øzgyr Kaya Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 32 Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
80. Benjamin Ait Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 73
9. Prince Nana Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 36
Reserver:
7. Yunus Dincer Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 32 Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 84
14. Angpal Singh Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 36
30. Chrtistian Andersen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 58 Advarsel (minuttal) 61

2-4

Dato: Spillested:
9. juni 2010 Værebro Skole
Tilskuertal: Dommer:
180 Jesper Dahl
 

 
Med to sene scoringer nåede Elite 3000 videre i årets pokalturnering, i en kamp der bestemt ikke vil blive husket for noget godt. En elendig bane og et Værebro-hold der optrådte utroligt primitivt, var således hovedingredienserne i en kamp, som Elite 3000 kontrollerede, men alligevel var ved at tabe på gulvet til allersidst.
  
Værebro Boldklub er netop rykket op i Sjællandsserien, og det var derfor et Elite 3000-mandskab i stort set stærkeste opstilling der mødte op på banen bag Værebro Skole. Kun en skadet Morten Juul Hansen måtte kigge på – hans plads i det centrale forsvar blev i stedet fint udfyldt af Svande Bernstein. Hjemmeholdet viste sig som ventet også at være fremragende boldspillere, og meget opsatte på at få favoritterne ned med nakken. De holdt sig klogelig tilbage med mange mand bag bolden, og lykkedes med at holde Elite 3000 fra de store målchancer.
  
Første mulighed tilfaldt Casper Sørensen, der afsluttede på stolpen efter 9 minutter, og knap midtvejs i første halvleg kom Elite 3000 så foran. Værebro tabte bolden i et opspil, og efter et hurtigt kontraløb, serverede Kienn Jensen en perfekt bold til Dennis Borup, der scorede med et sjældent hovedstød. I det hele taget havde hjemmeholdet store problemer når Elite 3000 fik bolden ud på kanterne, men de lyseblå forsømte i høj grad at udnytte denne mulighed. Også Værebro fik enkelte muligheder, men havde ikke succes med at overliste en sikker Mads Hamberg.
  
Fysisk og hurtighedsmæssigt var helsingoranerne deres modstandere klart overlegne, og det gav efterhånden en del voldsomme frispark. Værebros anfører Morten Tonsberg måtte således til afkøling i ti minutter midt i første halvleg, og umiddelbart før pausen røg hjemmeholdets anden midterforsvarer Sasa Rajovic samme vej. Det gav en meget dårlig stemning på anlægget, hvor dommer Jesper Dahl virkelig havde fået en kamp der krævede sin mand at holde styr på.
  
Selvom Elite 3000 havde bolden meget, var det beskæmmende så lidt man fik ud af det. Alt for mange bolde blev tabt på grund af dårlige afleveringer, og man fik slet ikke udnyttet den megen plads der rent faktisk var at spille på. Hurtige, korte afleveringer havde gjort underværker denne aften, i stedet for lange skift der var meget svære at kontrollere på den ujævne bane.
  
Et kvarter efter pausen var Værebros forsvar ude med riven igen. Denne gang var det Michael Gorm Nielsen der tog en god vending på kanten af feltet, men blev sendt i græsset med et professionelt frispark. Det kostede endnu et gult kort til Værebro, og gav et mål til Elite 3000, da David Rasmussen sendte bolden i nettet med et superb spark.
  
Det lignede afgørelsen, men Værebro var ikke slået endnu. Mads Hamberg reddede en stor chance fra Payman Alaei, mens de lyseblå i den anden ende misbrugte en endnu større mulighed et par minutter senere, da målmand Brian Viskær snød Michael Gorm Nielsen for en ”sikker” scoring.
  
Som kampen skred frem, tiltog også unoderne fra hjemmeholdet.. Frustrationer over offside-kendelser og frispark væltede ud over dommeren, og midtvejs i anden halvleg halede Jesper Dahl så omsider det røde kort frem. Det tilfaldt hjemmeholdets anfører, efter endnu en alt for hård tackling.  På det tidspunkt var gemytterne virkelig i kog, og Casper Sørensen blev sendt til tælling med en høj albue. Værebro’s Yunus Dincer skal prise sig lykkelig for at han fik lov at blive på banen, da han efterfølgende tog fat i den liggende angriber og ruskede ham godt og grundigt.
  
Også midtbanespilleren Brian Nielsen var ude med riven adskillige gange, men dommeren valgte nok alligevel ret fornuftigt at lade kampen fortsætte uden yderligere kort. Elite 3000’s spillere virkede på det tidspunkt som om, de ikke havde overvældende meget lyst til at fortsætte, men passiviteten var ved at blive dyr. Værebro fik reduceret tæt under mål, og kastede alt frem for at få udlignet. Det gav en 100 % kontrachance til de lyseblå, hvor Kienn Jensen burde havde lukket kampen. Han valgte i stedet at spille på tværs, til en ligeså fri Casper Sørensen, men målmand Viskær klarede i stor stil.
  
I stedet fik Værebro så tilkendt et straffespark af den helt utrolige slags. Hjemmeholdets angribere smed sig ned, hver eneste gang de var i nærkontakt med en Elite 3000 spiller i straffesparkfeltet, og kort før tid hoppede dommeren desværre på det fupnummer. Ekstremt usportslig indstilling, men efterhånden var man ikke overrasket over Værebros midler. Benjamin Ait scorede sikkert fra pletten, og så kogte det store hjemmepublikum over af begejstring.
  
Desværre for Værebro blev spillerne så glade for deres udligning, at de ikke rigtig gjorde arbejdet færdigt. Fem mand i angrebet blev stående da Elite 3000 havde bolden, og så var det en smal sag for Michael Gorm Nielsen at spille Kienn Jensen fri til et hovedstødsmål. I overtiden nåede Jonathan Nielsen både at ramme stolpen og score yderligere, igen på oplæg fra Gorm.
  
Dermed er Elite 3000 videre i pokalen, mens Værebro så kan tænke lidt over, om ikke en anden attitude på banen ville klæde holdet, der jo ellers består af teknisk fremragende spillere….
 

 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.