Sæson 2009/10    
Der var blomster til de lyseblå før kampen.
 
Thomas Carlsson udfordrer Michael Gorm Nielsen.
 
Skovlunde-forsvaret får i sidste øjeblik blokeret Kienn Jensens afslutning.
 
David Rasmussen blev markeret tæt af Marco Risimovic.
 
Martin Junior Christensen fik et flot comeback.
 
Jeppe Christiansen var ikke glad for dommer Henrik Jensen.
 
Ronni Andersen prøvede at sætte gang i venstrekanten.
 
Der blev passet godt på Kienn Jensen i anden halvleg.
 
Jonathan Nielsen var ikke så iøjnefaldende som sin navnebror hos Skovlunde.
 
Målmand Jacob Lethin styrede i luftrummet.
 
Casper Sørensen måtte en tur i græsset.
 
... og én til!
 
Mads Hamberg gik med i angreb til sidst - uden held.

Elite 3000 Helsingør - Skovlunde IF


Casper Sørensen og Co. måtte ned og bide i græsset, da Skovlunde sikrede sig en 1-0 sejr, der med stor sandsynlighed sender dem med op i 2. division. (Foto: Claus Birch).
 
Matchfacts
Danmarksserien, kreds 1
Søndag, d. 6. juni 2010, kl. 13:00
Elite 3000 Helsingør - Skovlunde IF 0-1 (0-0)
0-1 Jonathan Nielsen (71)
  

  
Elite 3000 Helsingør
Træner: Benny Gall
1. Mads Hamberg
16. Martin Junior Christensen
5. Jeppe Christiansen Anfører  
14. Morten Juul Hansen 
7. Ronni Andersen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 81 
15. Kienn Jensen 
6. David Rasmussen
8. Jonas Kallehauge Advarsel (minuttal) 45+2
11. Dennis Borup 
10. Michael Gorm Nielsen Advarsel (minuttal) 22
16. Jonathan Nielsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 61 
Reserver:
9. Casper Sørensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 61 
17. Andreas Svinggaard Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 81  
2. Svande Bernstein 
 
Skovlunde IF
Træner: Lars Lembcke
1. Jacob Lethin
16. Anders Gjelfort 
10. Kasper Lorentzen
5. Hasse Vitus Houmann Advarsel (minuttal) 45+1
13. Lars Klintskov 
9. Thomas Carlsson Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 78
12. Marco Risimovic Anfører
15. Kasper Jensen
7. Kristian Meisler Advarsel (minuttal) 85
19. Kenneth Nielsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 54
8. Jonathan Nielsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 81
Reserver:
17. Ivan Christjansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 54 
2. Carsten Nielsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 78
3. Morten Hansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 81 

0-1

Dato: Spillested:
6. juni 2010 Helsingør Stadion
Tilskuertal: Dommer:
323 Henrik Jensen
 

 
Efter en underholdende og spændende kamp måtte Elite 3000 gå fra banen som tabere for kun tredje gang i denne sæson, da Skovlunde vandt en særdeles vigtig 1-0 sejr på Helsingør Stadion.
 
De gulblusede kan nu selv afgøre om de vil med op i 2. division, med en sejr i bare én af de to sidste kampe mod Frem eller B1903. Den matchbold kikser de ikke, bedømt ud fra den helstøbte indsats der blev lagt for dagen i sundbyen. Gæsterne lignede langt hen ad vejen et divisionshold, og var milevidt fra det "bøllehold" der stillede op mod Elite 3000 i efteråret. En positiv forvandling, som træner Lars Lembcke godt kan tage sin del af æren for, siden sin tiltræden i januar. Det var da også en meget glad Skovlunde-træner der gjorde status efter kampen:
- Da jeg startede var målet først og fremmest at komme væk fra nedrykningsstregen, med et hold der havde tabt og tabt i halvandet år. Vi har siden arbejdet meget med at forbedre organisationen, og det var også vores styrke i dag. Vi havde trukket det centrale forsvar 25 meter længere frem, for at give Helsingør så lidt rum som muligt, stod med en kompakt midtbane og levede noget mere på kontra end vi plejer, forklarede Skovlunde-trænere, hvis hold nu er oppe på 8 kampe uden nederlag.
 
Han havde på forhånd lovet Elite 3000 kamp til stregen, og det var præcis hvad de fik. Gæsterne gik frisk til sagen, og det var faktisk befriende at se et hold der virkelig troede på deres chance. De pressede de lyseblå højt oppe på banen, og så leverede de et omstillingsspil af høj klasse. Lynhurtigt var de tilbage i en kompakt defensiv, og ligeså hurtigt var de i angreb.
 
Nu spillede Elite 3000 faktisk slet ikke nogen dårlig kamp, og Skovlunde kom vel knapt nok til ét eneste gennemspillet angreb over for Jeppe Christiansen og Morten Juul Hansen i Elite 3000's centrale forsvar. Men det havde gæsterne også råd for, og to gange før pausen ramte de stolperne med forrygende langskud. Jonathan Nielsen halvflugtede på opstanderen efter 20 minutter, og bare fem minutter senere bragede Thomas Carlsson på modsatte stang. Også Elite 3000 havde deres muligheder, men Jacob Lethin tog sig sikkert af alt hvad Michael Gorm Nielsen og Co. kastede i mod ham.
 
Mønsteret fortsatte efter pausen, lige med den forskel at Skovlunde fik held med deres langskud. Igen var Jonathan Nielsen på spil, og hans afslutning fra kanten af feltet strejfede en forsvarsspiller præcis så meget at bolden snød Mads Hamberg, og susede i nettet ved fjerneste stolpe.
 
Denne Jonathan Nielsen - navnebror til Elite 3000's U19-spiller - gjorde det i det hele taget fremragende. En ubehagelig pågående og udfordrende spiller, som gav de lyseblå hænderne fulde. Bare tre minutter efter målet var han endda ved at øge føringen, men Mads Hamberg var ude i fuld længde og fik reddet til hjørnespark.
 
Elite 3000 havde også deres chancer, men bolden ville bare ikke de lyseblås vej i dag. Et farligt indlæg fra Michael Gorm Nielsen forsøgte Casper Sørensen at sende i nettet med et hælspark, mens Jonas Kallehauge måtte se Jacob Lethin mesterredde på et skud fra et spids vinkel.
 
- Indtil Skovlunde scorer, synes jeg sådan set vi spiller en godkendt kamp. Vi skaber de chancer vi normalt scorer på, og holder faktisk Skovlunde væk fra åbne chancer. Da de får målet bliver vi febrilske, glemmer konceptet og begynder at diskutere indbyrdes. Men kredit til Skovlunde, de var godt organiseret og gjorde det svært for os i dag, lød det anerkendende fra Elite 3000's træner Benny Gall.
 
Hos de lyseblå fik Martin Junior Christensen et flot comeback på backpladsen efter sin skade, mens også David Rasmussen og Jonas Kallehauge sled på midtbanen. Kienn Jensen var klart bedst før pausen, mens Dennis Borup på modsatte kant ikke fik sat så meget fart i opspillet. Anfører Jeppe Christiansen og Morten Juul Hansen var ligesom Mads Hamberg sikkerheden selv i forsvaret.
 

 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.