Sæson 2009/10    
Marco Nielsen kommer for sent og begår straffe mod Kienn Jensen.
 
Igen en god kamp af Jonathan "Lålå" Nielsen oppe foran.
 
Dennis Borup presses af backen Jones El-Mawardi.
 
Jonas Kallehauge scorer på Jonathan Nielsen flotte forarbejde.

Michael Gorm header Ronni Andersens indlæg i mål til 3-0.
 
"General Kallehauge", som fanklubben har dømt ham!
 
Martin Raffli redder Kienn Jensens forsøg.
 
Jonas Kallehauge var igen flittig på midtbanen.
 
Kienn Jensen forsøger sig igen.
 
Casper Sørensen ville gerne scorer, men røg kun selv i nettet.
 
David Rasmussen var en af Elite 3000's bedste.
 
En fræk straffesparkscoring af David Rasmussen, der ønskes tillykke af Morten Juul Hansen og Kienn Jensen.
 
Morten Juul Hansen støbte mange konstruktive bolde.
 
Svande Bernstein fortsatte de gode takter på venstre back.

Værløse Boldklub - Elite 3000 Helsingør


Der var pres på Værløse-forsvaret da Elite 3000 hentede endnu en storsejr. Foto: Claus Birch.
 
Matchfacts
Danmarksserien, kreds 1
Lørdag, d. 29. maj 2010, kl. 15:00
Værløse Boldklub - Elite 3000 Helsingør 0-5 (0-3)
0-1 David Rasmussen (6, straffe)
0-2 Jonas Kallehauge (40)
0-3 Michael Gorm Nielsen (44)
0-4 Kienn Jensen (77)
0-5 David Rasmussen (80, straffe)
  

  
Elite 3000 Helsingør
Træner: Benny Gall
1. Mads Hamberg
2. Svande Bernstein
5. Jeppe Christiansen Anfører  
14. Morten Juul Hansen 
7. Ronni Andersen
15. Kienn Jensen 
6. David Rasmussen
8. Jonas Kallehauge Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 58
11. Dennis Borup Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 67
10. Michael Gorm Nielsen 
16. Jonathan Nielsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 
Reserver:
9. Casper Sørensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 
20. Peter Hartelius Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 58  
12. Andreas Svinggaard  Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 67
 
Værløse Boldklub
Træner: Michael Kristensen
1. Martin Raffli
2. Jones El-Mawardi 
21. Christian Offenberg Advarsel (minuttal) 42
4. Lasse Bruncke Anfører Advarsel (minuttal) 78
19. Marco Nielsen Advarsel (minuttal) 6 Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 
9. Martin Madsen
15. Adam Geertsen 
10. Mads Kaltoft
8. Anders Johansen 
7. Michael Konge Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 87
17. Michael Andersen
Reserver:
20. Søren Andersson Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 
14. Josef Sedighi Hansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 87
6. Mickey Nielsen 

0-5

Dato: Spillested:
29. maj 2010 Værløse Stadion
Tilskuertal: Dommer:
110 Adam Dreyer-Sulcs
 

 
Elite 3000's jubelsæson fortsatte med uformindsket styrke, da de orangeklædte vandt stensikkert på Værløse Stadion. Det var igen en af de kampe, hvor man på forhånd ville have forventet at modstandernes motivation måtte være højere end helsingoranernes, og der var da heller ingen tvivl om hjemmeholdets gode intentioner. Problemet for dem var bare, at helsingoranerne var mindst lige så tændte og samtidig et par klasser bedre rent spillemæssigt.
 
Derfor blev det en meget ensidig forestilling, hvor Værløse kun i korte perioder fik lov for alvor at spille med. Elite 3000 kom foran efter kun 6 minutters spil, da Morten Juul Hansen fandt Kienn Jensen på højrekanten med en sublim aflevering over en halv banelængde. Venstrebacken Marco Nielsen gjorde et ihærdigt forsøg på at indhente den hurtige kantspiller, men formåede kun at begå et klodset straffespark. Det omsatte David Rasmussen stensikkert - og så var "Oranje" sat i gang!
 
Trods denne kolddusch skal hjemmeholdet roses for en efterfølgende høj kampmoral. De pressede Elite 3000 overalt på banen, men gæsterne arbejdede ligeså hårdt, og den første halve time var det især græsset på midtbanen der blev slidt. Begge forsvar stod godt, og det blev til få chancer i begge ender. 
 
Bedste forsøg til Værløse havde kantspilleren Martin Madsen omkring den halve time, men måtte se Mads Hamberg vippe hans hovedstød over mål. I modsatte ende tog Værløse-målmand Martin Raffli sig også af det der kom, og først lige før pausen kom målene.
 
Unge Jonathan Nielsen kæmpede sig ihærdigt til bolden midt på banen, og gik derefter den direkte vej mod målet, ihærdigt forfulgt af Værløse-anfører Lasse Bruncke. I stedet for at afslutte selv, viste "Lålå" imidlertid fantastisk overblik og lagde bolden på tværs til en fremstormende og helt umarkeret Jonas Kallehauge. Et meget flot mål, der i den grad var Jonathan Nielsens fortjeneste.
 
Scoringen til 3-0 var mindst ligeså flot, og et skoleeksempel på Elite 3000's hurtige opspil lige nu. Fra en position på egen banehalvdel løftede David Rasmussen bolden frem til Ronni Andersen, der kom i fuldt antrit på venstrekanten. Han gik den direkte vej til baglinien, og serverede et perfekt indlæg til bageste stolpe, hvor Michael Gorm Nielsen kom flyvende og headede bolden i nettet. Så ser fodbold altså utrolig let ud!!!!
 
Træner Benny Gall erstattede en træt Jonathan Nielsen med tilbagevendte Casper Sørensen i pausen, og kort efter kom U19-holdets Peter Hartelius også ind til lidt spilletid i stedet for Jonas Kallehauge. Det ændrede dog ikke på at Elite 3000 styrede begivenhederne totalt, og midt i halvlegen valgte træneren så at ændre formationen:
- De spillede kun med én mand fremme, og jeg syntes vi spildte en forsvarsspiller. Så vi rykkede "Gummi" op på midtbanen, og David Rasmussen længere frem, således at vi konstant lå med to mand helt på toppen og kun tre bagude, sagde Benny Gall om ændringerne.
 
Hvis Værløse følte at Elite 3000 havde mere end to mand på toppen, var det dog ikke så underligt. De var virkelig trængte, og Martin Raffli viste flere gange hvorfor han efterfølgende blev kåret som Man-of-the-Match af hjemmepublikummet.
 
Der skulle da også en noget omdiskuteret scoring til at overliste den unge keeper. Et Elite 3000 angreb var tilsyneladende blevet afværget, og Værløse trak en høj offside, som ihvertfald et par orangeklædte blev hængende i. Da bolden blev løftet frem til Kienn Jensen så det således unægtelig også meget mistænkeligt ud, men Jensen scorede, Værløse-spillerne rasede og dommer Adam Dreyer-Sulcs dømte mål og gav anfører Lasse Bruncke en advarsel for uhøvisk tale.
 
Her knækkede filmen så for Værløse, der bare et par minutter efter begik endnu et straffespark da et indlæg fra Kienn Jensen blev blokeret med hånden. David Rasmussen trådte frem igen og brillerede med stor sparketeknik, da han sendte Martin Raffli den ene vej, mens han loppede bolden stille og roligt ind i modsatte hjørne. Det var en griber - hvis altså.....
 
- Selvom det selvfølgelig bliver sværere og sværere at finde noget motivation, så har vi heldigvis nogle typer på holdet der altid vil vinde. Vi har en harmonisk trup der kan lide at omgås hinanden, og det sætter noget humør på vores spil, sagde Benny Gall efter kampen.
 
Han mente at Elite 3000 var både fysisk stærkere og hurtigere end modstanderne, og var tilfreds med at se sit forsvar stå meget kompakt:
- Vi arbejder med nogle automatismer i vores forsvarsspil, der handler om hvordan vi skal spille os ud af et pres. Men også om hvordan vi selv får generobret bolden højt oppe, forklarede han om den meget ihærdige boldjagt der blev lagt for dagen, hver gang bolden var på Værløse-fødder.
 
Hjemmeholdets træner Michael Kristensen var naturligvis skuffet, men havde dog overskud til et smil:
- Vi vidste godt at vi skulle ramme dagen, men det gjorde vi ikke. Jeg begik en fejl ved at sætte Marco Nielsen ned på backen for at holde Kienn Jensen, for det gik slet ikke og det var synd for Marco, erkendte træneren og tilføjede:
 
- Det var ikke i dag vi havde regnet med tre point, og det er ikke et hold som Elite 3000 vi skal sammenlignen os med. Kom igen når vi møder Frem og B.1903, så skal vi nok vise niveauet, smilede Michael Kristensen skævt.
 

 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.