Sæson 2009/10    
Michael Gorm Nielsen bringer Elite 3000 foran 1-0.
 
Dennis Nordenbøl er klar med en flyvende tackling på Jonathan Nielsen.
 
Andreas Svinggaard i et raid på venstre flanke.
 
GVI-målmand Kasper Olsson i luften blandt venner og fjender.
 
Mads Hamberg redder for næsen af Dennis Nordenbøl.
 
Ronni "Zorro" Andersen holdt masken hele kampen.
 
Jeppe Christiansen, Morten Johanssen og Svande Bernstein i defensiven.
 
Jeppe Christiansen rydder op i forsvaret.
 
Ronni Andersen i duel.
 
Michael Gorm følger op på Jeppe Christiansens (5) hovedstød og scorer til 2-0.
 
Stefan Bidstrup kom på banen og fik debut i lyseblåt!
 
Andreas Svinggaard skarpt fulgt af GVI-forsvaret.
 

Gentofte VI - Elite 3000 Helsingør


Mads Hamberg havde en håndfuld vitale redninger da et engageret GVI-mandskab i perioder var særdeles nærgående. Her redder han for næsen af midtforsvareren Dennis Nordenbøl. Foto: Claus Birch.
 
Matchfacts
Danmarksserien, kreds 1
Lørdag, d. 15. maj 2010, kl. 13:00
Gentofte VI - Elite 3000 Helsingør 2-3 (0-1)
0-1 Michael Gorm Nielsen (14)
1-1 Nick Hofland (62)
2-1 Oliver Østgaard (64)
2-2 Michael Gorm Nielsen (73)
2-3 Allan Nielsen (88, selvmål)
  

  
Elite 3000 Helsingør
Træner: Benny Gall
1. Mads Hamberg
17. Andreas Svinggaard
5. Jeppe Christiansen Anfører  
14. Morten Juul Hansen 
7. Ronni Andersen
15. Kienn Jensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 26  
6. David Rasmussen
8. Jonas Kallehauge Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 66 
11. Dennis Borup 
10. Michael Gorm Nielsen 
18. Jonathan Nielsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 78
Reserver:
2. Svande Bernstein Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 26 
20. Morten Johanssen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 66  
21. Stefan Bidstrup Debut Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 78 Advarsel (minuttal) 86
 
Gentofte VI
Træner: Thomas Gammelgaard
1. Kasper Olsson
6. Martin Torp
41. Dennis Nordenbøl
5. Allan Nielsen 
3. Søren Kold Advarsel (minuttal) 90+2
2. Danni Mouritsen  
7. Martin Grønbæk 
11. Andreas Rosnell
10. Claus Andreasen Anfører Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 
9. Oliver Østgaard Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 75
16. Anders Hammer Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 56
Reserver:
14. Mathias Olczyk Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 
15. Nick Hofland Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 56
4. Nicklas Fenger Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 75

2-3

Dato: Spillested:
15. maj 2010 Nymosen
Tilskuertal: Dommer:
60 Benjamin Leander
 

 
Skuffelsen var til at få øje på i GVI-lejren, da Elite 3000 i slutminutterne trak det længste strå, i en ellers relativt jævnbyrdig kamp. Det var da også en bitter pille at sluge for hjemmeholdet, der var foran 2-1 indtil godt et kvarter før tid, men alligevel måtte indkassere et nederlag der sendte dem ubehagelig tæt på nedrykningsstregen.
 
- Vi spillede vores chance, og fik i perioder stresset Helsingør ved at lægge et højt pres. Men vi er trætte mod slutningen, og mangler vel lige det sidste, sagde GVI's assistenttræner Thomas Willer efter slutfløjtet.
 
Han havde dog god grund til at ærgre sig, for marginalerne var ikke med de gulblusede i de sidste 45 minutter. Og til sidst gik det helt galt, da to forsvarsspillere stødte sammen, hvorefter Michael Gorm Nielsen kunne loppe bolden i det tomme mål. Centralforsvareren Allan Nielsen forsøgte at redde, men fik kun headet bolden det sidste stykke i nettet. Da manglede det blot to minutter af ordinær spilletid, og i de døende minutter var gæsterne - ved Andreas Svinggaard - tættere på at øge , end GVI en reducering.
 
Da de to mandskaber gik ud til pausetheen, var det dog intet der tydede på en så spændende anden halvleg. Elite 3000 havde forholdsvis godt styr på kampen i de første 45 minutter, hvor Michael Gorm Nielsen tidligt bragte sit hold foran, med en afslutning midt i straffesparkfeltet. 
 
GVI havde ellers tanket selvtillid i de seneste kampe, men de kom ikke frem til de store chancer. Det gjorde til gengæld Elite 3000, der havde Jonathan Nielsen, Dennis Borup og Michael Gorm Nielsen som potentielle skarprettere. Især sidstnævnte var i hopla, og sendte bolden på stolpen i første halvlegs sidste minutter.
 
Trods de svære vejrmæssige betingelser - det regnede stort set i 90 minutter - blev der dog budt på relativt god fodbold i Nymosen. GVI kæmpede det bedste de havde lært, mens Elite 3000 vanen tro brugte mange stationer i opspillet. Dejligt at se Ronni Andersen tilbage på venstre back, selvom han ikke var så offensiv som tidligere set.
 
Til gengæld var det ikke meget vi fik set til Kienn Jensen, trods hans bidrag til føringsmålet. Lige før den halve time blev han nemlig pillet ud af træner Benny Gall, der ikke var tilfreds med sin kantspiller:
- Jeg synes ikke han havde det rigtige engagement i dag, og bidrog ikke nok, så jeg ville prøve noget andet, lød det efterfølgende fra cheftræneren, der i stedet sendte Svande Bernstein ned på højre back, flyttede Andreas Svinggaard over på venstre midt og Dennis Borup over i modsatte side.
 
Kienn Jensen lignede en tordensky da han forlod banen, men lad os håbe der bliver talt ud om dén sag bag lukkede døre! Det så lidt mystisk ud!
 
Mens Elite 3000 således kunne have lukket kampen i første halvleg, må man sige at GVI kom forvandlede ud efter pausen. De lyseblå blev presset højt på hele banen, og det gav udbytte efter godt et kvarters spil, da indskiftede Nick Hofland kom alene med anfører Jeppe Christiansen, og bragede udligningen i nettet bag en chanceløs Mads Hamberg. Gæsterne appellerede heftigt for offside - men hverken dommer eller linievogter stillede spørgsmål ved scoringen.
 
Det mål var dog for intet at regne i forhold til de gules næste hug. Fra en position udenfor straffesparkfeltet klappede Oliver Østgaard til bolden, der strøg som et projektil op i målhjørnet. Et vildt flot mål af en spiller med fremragende sparketeknik. Og var man ikke lige fra Helsingør, havde det fortjent at være sejrsmålet. Ærgerligt at TV3 ikke havde kameraholdet og OB-vognen i Nymosen denne lørdag....! Den ville jeg gerne have set i slow...
 
To mål på to minutter var lige det adrenalintilskud GVI behøvede, og de fik faktisk endnu en stor mulighed kort efter. Morten Juul Hansen blev sendt i græsset med en koket skuldertackling, hvorefter bolden blev sendt på tværs ind foran mål, hvor en GVI'er kom stormende ved fjerneste stolpe. Heldigvis for de lyseblå havde Mads Hamberg læst situationen, og nåede ned i endnu et af mange gode indgreb.
 
Herefter var det som om Elite 3000 skruede op for engagementet igen, og udligningen lå i luften. Anfører Jeppe Christiansen nåede højst på et hjørnespark som Michael Gorm Nielsen fik skubbet det sidste stykke ind i nettet. Og så gik jagten ellers på sejrsmålet....
 
Elite 3000 sendte assistenttræner Stefan Bidstrup på banen i stedet for en dødtræt Jonathan Nielsen. Og med "Bissen" som frontløber var det som om det blev smidt en fakkel i krudttønden. Ikke fordi han ligefrem spurtede fra sin oppasser, men hans holdkammerater synes åbenlyst det kunne være sjovt at få den aldrende prof på måltavlen. Det gav en del trafik foran GVI-målet, og kort før tid faldt så sejrsmålet, der ret beset burde tilskrives Michael Gorm. Desværre for ham nåede Allan Nielsen dog at dirigere bolden det sidste stykke i nettet, så der var intet hattrick til "Gorm" denne lørdag...
 
- Vi burde have lukket kampen i første halvleg, og kommer så rigtig skidt ud efter pausen, og ret beset fortjener vi vel ikke sejren. Men jeg synes at vi fodboldmæssigt er det bedste hold, og det er sikkert også derfor marginalerne er på vores side, sagde Benny Gall efter kampen.
 
Svande Bernstein kom ind og spillede sin kamp nummer 50 for Elite 3000.
   

 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.