Sæson 2009/10  
Jonas Kallehauge i duel med Frem's anfører Mathias Potoker. I baggrunden Driton Murati.
 
Jonathan "Lålå" Nielsen sloges for sagen.
 
Jonathan Nielsen i clinch med Frem-keeper Mads Nielsen.
 
Kienn Jensen (liggende) scorer til 1-0.
 
Med to mål på ét minut var der grund til smil hos Benny Gall.
 
Dennis Borup brændte denne store chance!!!!
 
David Rasmussen kæmper med Kenneth Thorsson.
 
Rasmussen og Thorsson igen....
 
Michael Gorm snyder Jonas Tor Næs.
 
Peter Hartelius var ren dynamit da han kom på banen.
 
Andreas Svinggaard på boldjagt.

 

Elite 3000 Helsingør - Boldklubben Frem


Michael Gorm Nielsen presses af Frem's Jonas Tor Næs. Kampen igennem havde Elite 3000 dog fuld kontrol med gæsterne og vandt fortjent 2-0. Foto: Claus Birch.
 
Matchfacts
Danmarksserien, kreds 1
Søndag, d. 25. april 2010, kl. 13:00
Elite 3000 Helsingør - Boldklubben Frem (II) 2-0 (2-0)
1-0 Kienn Jensen (26)
2-0 Ronni Andersen (27)
  

  
Elite 3000 Helsingør
Træner: Benny Gall
1. Mads Hamberg
16. Martin Junior Christensen
5. Jeppe Christiansen Anfører  
14. Morten Juul Hansen
7. Ronni Andersen 
15. Kienn Jensen Advarsel (minuttal) 26 Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 73 
6. David Rasmussen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 83
8. Jonas Kallehauge
11. Dennis Borup 
10. Michael Gorm Nielsen 
18. Jonathan Nielsen Advarsel (minuttal) 12 Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 66
Reserver:
3. Nelson Costa Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 66
17. Andreas Svinggaard Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 73  
19. Peter Hartelius Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 83
 
Boldklubben Frem
Træner: Ole Rasmussen
1. Mads Nielsen
2. Jonas Tor Næs Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 67
5. Driton Murati
12. Mathias Potoker  Anfører
6. Tue Clausen
11. Sean Christoffersen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 58
9. Lukas Nicholson
4. Rasmus Håkansson
8. Kenneth Thorsson 
7. Kristian Strunch
10. Martin Jeppesen 
Reserver:
14. Patrick Støckel Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 58
3. Casper Hester Hansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 67
13. Jesper Knudsen (Ikke benyttet)

2-0

Dato: Spillested:
25. april 2010 Helsingør Stadion
Tilskuertal: Dommer:
307 Tonni Ristorp
 

 
Kun den sorteste talmagi kan nu forhindre den længe ventede oprykning for Elite 3000. Det er facit efter søndagens fortjente sejr over Frem’s divisionsreserver, der gav de lyseblå et forspring på 24 point med 8 kampe tilbage. Derudover skal NB Bornholm indhente helsingoranernes målscore på +43, og det er der vist ingen der rigtig tror på.
  
Champagnepropperne blev dog rettelig på flaskerne, og mon ikke der også kan findes en lidt festligere lejlighed at fyre dem af. Bornholmernes 0-0 mod B1903 indløb først en halv time efter Elite 3000’s eget slutfløjt, og der var der ikke mange tilskuere tilbage på Helsingør Stadion.
  
Inden da havde de godt 300 fremmødte været vidner til en kamp, som Elite 3000 stort set kontrollerede hele vejen igennem. Gæsterne gik frisk frem ad banen fra start, og det skabte en underholdende første halvleg.
  
I modsætning til sidste weekends kamp mod Lyngby var helsingoranernes forsvar dog anderledes stålsat, og derfor var det meget få reelle målchancer der kom ud af Frem’ernes spil. Anfører Jeppe Christiansen og Morten Juul Hansen lukkede effektivt af, Mads Hamberg var sikkerheden selv, og på backpladserne havde Martin Junior Christensen og Ronni Andersen masser af overskud til at komme med frem.
 
I modsætning til gæsternes angreb, så det farligere ud når Elite 3000 nærmede sig Mads Nielsen i Frem-målet. Efter 14 minutter var Dennis Borup tæt på at score, da han trak igennem i højre side, og afsluttede tæt forbi fjerneste stolpe. I det hele taget pressede de lyseblå godt på, og det gav bonus midt i halvlegen. Michael Gorm Nielsen trak ind i feltet og fik afleveret fladt ind foran mål, hvor Kienn Jensen kastede sig frem og fik prikket bolden i nettet ved fjerneste stolpe.
  
Den scoring udløste 15’erens sædvanlige jubelscene, hvor trøjen blevet drejet en gang rundt. Det kostede imidlertid en advarsel fra den noget sensible dommer Tonni Ristorp. Forinden havde unge Jonathan Nielsen fået gult kort for at spille med cykelshorts i forkert farve, og senere måtte Dennis Borup ikke komme på banen, fordi hans blodtud havde efterladt en plet på hans spillertrøje. Ærlig talt…..!
  
Det tog dog ikke glæden fra de lyseblå, der øgede mindre end ét minut senere. Igen kom opspillet i højre side, hvor Dennis Borup afleverede fladt på tværs af banen. Her kom Ronni Andersen stormende og scorede sikkert fladt i målet. Herfra var det svært at se hvordan gæsterne skulle formå at komme tilbage, ikke mindst fordi de trak sig tilbage på banen. Det lappede lidt på hullerne, og forhindrede i hvert fald flere Elite 3000 mål før pausen.
  
Anden halvleg var kun fem minutter gammel, da de lyseblå burde have lukket kampen definitivt. Jonas Kallehauge og Ronni Andersen fik spillet sig på skudhold, men Frem-keeperen leverede en flot refleksredning på Andersens afslutning. Kun to minutter senere agerede Mads Nielsen igen sprællemand, denne gang var det Dennis Borup der fik en 110 % chance.
  
Herefter gik dampen lidt af Elite 3000, der udskiftede en træt Jonathan Nielsen efter en god indsats. U19-spilleren knoklede det bedste han havde lært, og kunne bestemt være stolt af sin reservetjans for de skadede Casper Sørensen og Jonas Rohrberg. I stedet gik Michael Gorm Nielsen på toppen, og han fik til sidst også kampens største chance. Men fin energi erobrede han bolden i Frem-forsvaret, men alene med målmanden fik han overplaceret bolden, der trillede lige forbi stolpen.
  
Alt i alt en flot indsats af Elite 3000, der viste vilje og gejst i hele kampen. Udover et bundsolidt forsvar, var det en fornøjelse af se en fuldt engageret Jonas Kallehauge og David Rasmussen som spilleren der bandt det hele sammen. Altid spilbar og masser af konstruktive afleveringer. Kienn Jensen og Dennis Borup udfordrede på fløjene, og centralt var Michael Gorm og Jonathan ”Lålå” Nielsen hele tiden i bevægelse.
  
Dermed fik Benny Gall også sin første skalp i bæltet:
- Det var en meget kontrolleret indsats, hvor vi overspiller Frem mange gange i første halvleg. Efter pausen trækker de sig lidt længere tilbage, og så bliver det ikke så underholdende, mente cheftræneren.

Han havde i øvrigt kun lovord til overs for sine to U19-spillere Jonathan Nielsen og Peter Hartelius:
- Jonathan gør det rigtig godt. Han er jo en stor og stærk dreng som skaber uro, og som de også slår sig på. Han var selvfølgelig træt til sidst, men er en spiller der bliver rigtig spændende at arbejde videre med. Også Peter kommer ind og sætter fart i tingene med en masse iver, så jeg er bestemt meget tilfreds med de to.

Uanset Elite 3000 må vente endnu en uge på at sikre oprykningen endegyldigt, har det ikke den store fokus hos Benny Gall:
- Det er klart at vores mål er oprykning, men vi vil også gerne vinde rækken og vi vil videreudvikle holdet. Så vi har stadig masser af mål, selv efter vi er rykket op. Det handler i bund og grund om, at den næste kamp altid er den vigtigeste, sluttede han.
 

 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.