Sæson 2009/10 
Jeppe Christiansen
 
Theis Ilsø når højere end Ronni Andersen.
 
Ronni Andersen er afsender på en rigtig mavepuster.
 
Casper Sørensen udligner.
 
Philip Guldager fik en fin debut.
 
Morten Juul Hansen når noget højere end Mathias Olsen.
 
Michael Gorm jagtes af Tim Pedersen.
 
Martin Junior udfordrer Kenneth Olsen.
 
Ronni Andersen må se sit skud smyge sig forbi stolpen.
 
Sejrsmålet - Jonas Kallehauge (8) header i nettet.
 
Jublen er total.....
 
Michael Gorm og Jeppe Christiansen i højt gear.
 
Øv ... Thomas Bundgaard (8), Driton Bytyqi (2) og målmand Michael Frederiksen har svært ved at fatte det!

Elite 3000 Helsingør - Døllefjelde Musse IF


Jonas Kallehauge (8) headede sejrsmålet i nettet da stadionuret stod på 94:10. Jeppe Christiansen og Morten Juul Hansen er klar til den store jubeltur. Foto: Claus Birch.
 
Matchfacts
Danmarksserien, kreds 1
2. påskedag, d. 5. april 2010, kl. 13:00
Elite 3000 Helsingør - Døllefjelde Musse IF 2-1 (1-1)
0-1 Neriton Latifi (15)
1-1 Casper Sørensen (33)
2-1 Jonas Kallehauge (90+5)
 

  
Elite 3000 Helsingør
Træner: Stefan Bidstrup
1. Philip Guldager Debut
12. Jonas Hagmann Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 65 
5. Jeppe Christiansen Anfører Advarsel (minuttal)
14. Morten Juul Hansen
7. Ronni Andersen
16. Martin Junior Christensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 88
6. David Rasmussen
8. Jonas Kallehauge 
11. Dennis Borup  
10. Michael Gorm Nielsen
9. Casper Sørensen  Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 63
Reserver:
13. Jonas Rohrberg Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 63
4. Nicklas Jonassen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 65  
17. Andreas Svinggaard Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 88
 
Døllefjelde Musse
Træner: Thomas Bundgaard (spillende)
1. Michael Frederiksen 
2. Driton Bytiqi
7. Tim Pedersen Anfører
3. Dennis Jensen
6. Kenneth Olsen
14. Erik Bonde
9. Bjarne Jensen
18. Neriton Latifi Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 73
8. Thomas Bundgaard
12. Theis Ilsø Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 68
4. Mathias Olsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 81
Reserver:
13. Daniel Foder Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 68
15. Mike Knudsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 73
16. Thomas Andreasen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 81

2-1

Dato: Spillested:
5. april 2010 Helsingør Stadion
Tilskuertal: Dommer:
349 Lars Toftlund
 

 
Det var sgu' synd. Ja, undskyld, men selv gennem lyseblå briller, så følte man med spillerne fra Døllefjelde da de triste traskede fra banen i Helsingør. Få sekunder var holdet fra at levere deres største resultatet i år, og så alligevel så langt fra...
 
Dybt, dybt inde i overtiden fik et efterhånden desperat Elite 3000 hold tilkæmpet sig et frispark, lidt inde på gæsternes banehalvdel. David Rasmussen lagde det ind i feltet med kirurgisk præcision, og da målmand Michael Frederiksen satsede alt og gik ud for at bokse bolden væk, havnede den i stedet hos Jonas Kallehauge, der ved fjerneste stolpe kunne heade bolden i et tomt mål.
 
En fuldstændig grotesk afslutning på kampen, og ganske passende fejret med jubelscener der var en oprykning værdig. Den kyniske observatør vil sige, at gæsterne lå som de havde redt. De var presset i bund i hele anden halvleg, og levede på meget få sporadiske angreb. Men når det er sagt, så må man også huske at hver fugl synger med sit næb, og gæsterne kendte deres egne kvaliteter - og begrænsninger - til perfektion. De frustrerede de lyseblå gennem hele kampen, og det havde de faktisk fortjent at få lidt bonus for. Ingen andre hold har i denne sæson gået så energisk til opgaven....
 
Elite 3000 måtte som ventet stille op uden Mads Hamberg i målet, og det gav debut til 20-årige Philip Guldager. Den opgave klarede han med bravour, og kunne ikke lastes for den scoring der bragte gæsterne på sejrskurs efter bare 15 minutter. Faktisk blev Guldager vel dagens oversete helt, da han kort før udløbet af ordinær spilletid, refleksreddede et af gæsternes meget få forsøg. Var den røget i kassen, var det ikke kun ét, men tre point der var smuttet til Lolland......
 
Trods gæsternes føringsmål var der stadig ro hos de lyseblå, der skabte mange chancer. Men målmand Michael Frederiksen tog sig årvågent af det hele, og havde også heldet da et flot flugtskud fra Martin Junior Christensen tog fjerneste stolpe og sprang i spil igen.
 
Målmanden var chanceløs da Casper Sørensen udlignede omkring den halve time. Gæsterne ville umådeligt gerne have haft scoringen annulleret for offside, men bolden kom faktisk fra en DMI-spiller og dommer Lars Toftlund undlod derfor korrekt at følge sin linievogter og de protesterende DMI-spillere.
 
Hele anden halvleg blev ét langt pres på gæsternes mål. Men chance på chance løb ud i ingenting, eller blev bremset af gæsternes godt spillende keeper. Indlæggene fra fløjene lå for upæcist, for højt eller for lavt. Og gennembruddene på midten nåede aldrig frem til en afsluttende fod.
 
Således tikkede minutterne ubønhørligt, og det rekordstore publikum havde forlængst slået sig til tåls med at disse hårdtkæmpende rødblusede gutter skulle få æren, og være de første der nappede et point fra de lyseblå.
 
Lige indtil sidste sekund altså. Og det var vel skæbnes ironi at målmand Martin Frederiksen gik ud for at bokse frisparket væk. Hans måske eneste fejl i kampen. For væk kom bolden aldrig, og så var Kallehauge på pletten. Kallehauge iøvrigt, som absolut ikke havde spillet en af sine bedste kampe, for nu at sige det diplomatisk.
 
Men sådan er fodbold, og var der nogle der var glade, så var det den vikarierende trænerduo Stefan Bidstrup og Henrik Backe:
- Det er jo helt åndsvagt. Vi fører rækken med 200 point, og alligevel sidder man med hjertet helt oppe i halsen. Men vi ville fan´me ikke være dem, der smed de første point, lød det fra "Bissen".
 
- Jeg synes de pakker sig godt, og gør det svært for os. Vi virker trætte efter kampen i torsdags, kommer ikke nok ud om kanterne og mangler idéer. Det gør os endnu mere frustrerede, og så bliver det en kamp mod uret, fastslog Bidstrup der dermed pænt kunne aflevere stafetten videre til afløseren Benny Gall.
  
 
 

 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.