Sæson 2009/10 

Elite 3000 Helsingør - Skjold Birkerød


Jonas Hagman scorede sit første mål i Elite 3000-trøjen da den unge højreback udnyttede en god aflevering fra KIenn Jensen. Arkivfoto: Claus Birch
 
Matchfacts
Træningskamp
Lørdag, d. 27. marts 2010, kl. 12:00
Elite 3000 Helsingør - Skjold Birkerød (DS) 3-1 (3-0)
Tilskuere: ca. 40
1-0 Casper Sørensen (13)
2-0 Dennis Borup (20)
3-0 Jonas Hagmann (23)
3-1 Jess Hougaard (80)
 
 
 
Elite 3000 Helsingør
Træner: Stefan Bidstrup
1. Philip Guldager
12. Jonas Hagmann Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 61
5. Jeppe Christiansen Anfører
14. Morten Juul Hansen Udvisning (minuttal) 90
7. Ronni Andersen
15. Kienn Jensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 61
8. Jonas Kallehauge
6. David Rasmussen
11. Dennis Borup
10. Michael Gorm Nielsen
9. Casper Sørensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
Reserver:
13. Jonas Rohrberg Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
4. Nicklas Jonassen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 61
17. Andreas Svinggaard Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 61

3-1

Dato: Spillested:
27. marts 2010 Sommarivabanen

  
Selvom lørdagens træningskamp naturligt nok kom til at stå noget i skyggen af Bjarne Jensens afgang som cheftræner, var der ingen slinger i valsen hos spillertruppen. Med Stefan Bidstrup tilbage som cheftræner - midlertidigt i hvertfald - vandt Elite 3000 således en fortjent 3-1 sejr over Skjold Birkerød fra Danmarksseriens Pulje 2.
 
Spillerne blev først orienteret om trænersituationen da de mødte op før kampen, men der skulle tilsyneladende mere til at ryste holdet, der leverede en meget flot første halvleg.
 
Der var flot flow over spillet, på en i øvrigt fantastisk fin græsbane. Ganske imponerende taget i betragtning at det havde regnet hele natten op til kampen, og de første godt tyve minutter blev spillet i silende regn. 
 
Efter mindre end et kvarters spil kom Elite 3000 i spidsen, da Casper Sørensen rykkede sig fri på en dybdebold og scorede sikkert alene med Birkerød-målmand Steffen Petersen..
 
Kort efter blev det 2-0 da Dennis Borup leverede en af sine klassikere, og scorede fra kanten af straffesparkfeltet. Og der gik ikke mange omgange på uret før Elite 3000 også bragte sig foran 3-0. Efter flot opspil på højrekanten lagde Kienn Jensen bolden skråt tilbage til nytilkomne Jonas Hagmann, der med venstrebenet scorede for første gang i den lyseblå trøje.
 
I første halvleg havde en noget tung bagkæde hos Birkerød deres hyr med Elite 3000's hurtige frontløbere, og det gav en del frispark af de gulblusede. Men efter pausen kom gæsterne bedre med, og fik presset helsingoranerne højere oppe på banen. Ikke meget hang sammen i den periode, og ufortjent var det ikke, at Birkerød kunne reducere på et meget flot mål, sparket helt op i krydset fra kanten af feltet.
 
Unge Philip Guldager var chanceløs i den situation, og i det hele taget stod den reaktionsstærke målmand en fin kamp. Han blev ikke sat på de store prøver, men leverede fine indgreb i de situationer det var nødvendigt.
 
I slutsekunderne fik Morten Juul Hansen sit andet gule kort, og det blev naturligt nok rødt i stedet.
 
Efter kampen mødte Bjarne Jensen op og sagde farvel til sine spillere, naturligvis ikke uden den gang røg der nu hører sig til i en sådan situation. Han lovede at følge holdet tæt, og afviste ikke at han på et tidspunkt kunne vende tilbage til Helsingør.
 
 

 

 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.