Sæson 2009/10 

Elite 3000 Helsingør - Næstved IF


Kienn Jensen kom på banen efter en times spil, og behøvede kun 8 minutter til at score mod Næstveds divisionsreserver. Arkivfoto: Claus Birch
 
Matchfacts
Træningskamp
Lørdag, d. 20. marts 2010, kl. 12:30
Elite 3000 Helsingør - Næstved IF (DS) 8-0 (0-0)
Tilskuere: ca. 20
1-0 Casper Sørensen (49)
2-0 Michael Gorm Nielsen (55)
3-0 Dennis Borup (60)
4-0 Kienn Jensen (68)
5-0 Jonas Kallehauge (74)
6-0 Martin Junior Christensen (79)
7-0 Andreas Svinggaard (82)
8-0 Martin Junior Christensen (88)
 
 
 
Elite 3000 Helsingør
Træner: Bjarne Jensen
Mads Hamberg
Jonas Hagmann Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 57
Jeppe Christiansen Anfører
Morten Juul Hansen
Ronni Andersen
Dennis Borup Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 60
Jonas Kallehauge
Michael Gorm Nielsen
Martin Junior Christensen
Jonas Rohrberg Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 71
Casper Sørensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 60
Reserver:
Nicklas Jonassen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 57
Kienn Jensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 60
Nelson Costa Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 60
Andreas Svinggaard Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 71

8-0

Dato: Spillested:
20. marts 2010 Kunstgræs i Helsingør

  
Elite 3000 træner Bjarne Jensen har efterlyst mere engagement hos sine spillere, efter de seneste træningskampe. Det fik han så til overflod lørdag middag, da De Lyseblå udspillede Næstveds divisionsreserver og vandt med de utrolige cifre 8-0. Et resultat der ikke var et mål for meget, og understregede en yderst disciplineret indsats af Helsingør-holdet.
 
Den underholdende kamp mindede på mange måder om flere af de kampe vi var vidner til i efteråret. Gæsterne var med i opgøret de første 20 - 25 minutter, men blev langsomt tvunget tilbage i defensiven, mod et Elite 3000 hold der lod bolden gøre arbejdet i hurtige og sikre kombinationer.
 
Det var fodbold når det er bedst, og selvom Næstved-talenterne strittede godt i mod og holdt nullet til pausen, var det kun et spørgsmål om tid før De Lyseblå ville få udbytte af det massive spilovertag og de mange chancer.
 
De grønklædte blev gradvist presset tilbage og forsøgte sig med lange bolde, men den sidste time af kampen blev reelt én stor forsvarskamp for sydsjællænderne.
 
Og da Casper Sørensen kort efter pausen kunne bringe Elite 3000 på 1-0, var det den berømte ketchup-effekt. Efter et par hurtige kombinationer i feltet kunne den store angriber let sende bolden i mål.
 
Herefter flød målene i en lind strøm. Michael Gorm Nielsen blev spillet på en perfekt dybdebold og udplacerede keeperen til 2-0, hvorefter Dennis Borup leverede et af sine klassiske mål fra kanten af feltet. Det kan han altså bare, den målfarlige kantspiller...
 
Der blev skiftet fire mand i anden halvleg, og en af indhopperne Kienn Jensen scorede kampens fjerde mål, da han blev spillet fri i feltet af Martin Junior. Efter Kallehauges mål til 5-0, kom Junior selv på tavlen mod sin tidligere klub, da han sparkede bolden i nettet fra kanten af feltet.
 
Indskiftede Andreas Svinggaard mødte et indlæg fra Nicklas Jonassen til 7-0 og kort før tid kunne Junior så passende lukke festen med endnu en dybdebold, hvor han simpelthen løb fra gæsternes forsvar.
 
Det blev en kamp afviklet i et godt tempo i samtlige 90 minutter, og hvor Elite 3000 virkelig udnyttede hele banen, med mange gode sideskift. Med aggressivt spil blev bolden pillet fra Næstved-holdet inden de nåede meget mere end 2-3 berøringer, og i det hele taget var det en dag, hvor det ikke var sjovt at rende ind i de lyseblå. 
 
Gæsterne var for så vidt ikke et dårligt hold, hvilket tredjepladsen i Danmarksseriens kreds 2 vidner om. De mødte bare et hold, der på dagen var en klasse eller to bedre!
 
Der mangler nu blot en enkelt træningskamp - mod Birkerød - inden forårspremieren. Det bliver muligvis på græs på Sommarivabanen, i så fald lørdag kl. 12:00. Det vender vi naturligvis tilbage til.....
 

 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.