Sæson 2009/10 
Anfører Jeppe Christiansen var sikkerheden selv.
 
David Rasmussen dribler sig igennem og scorer til 1-0.
 
Ronni Andersen - igen god på back'en.
 
Martin Junior kom endelig på "tavlen" igen.
 
Jonas Hagmann tackles af Christian Tyron.
 
Nicklas Jonassen springer over Anders Henriksen.
 
Fin tæmning af Jonas Rohrberg
 
Casper Sørensen prøver at komme forbi Christian Tyron.
 
Tyron på færde igen, denne gang presser han Kienn Jensen.
 
Kienn Jensen kommer en brøkdel for sent.

Fredensborg BI - Elite 3000 Helsingør


Anfører Jeppe Christiansen gik forrest - som den eneste i korte bukser - og leverede en fejlfri indsats i det centrale forsvar. Foto: Claus Birch
 
Matchfacts
Træningskamp
Lørdag, d. 13. marts 2010, kl. 10:30
Fredensborg BI (SS) - Elite 3000 Helsingør 0-4 (0-3)
Tilskuere: ca. 50
0-1 David Rasmussen (26)
0-2 Dennis Borup (31)
0-3 Dennis Borup (44)
0-4 Martin Junior Christensen (90)
 

  
Elite 3000 Helsingør
Træner: Bjarne Jensen
Mads Hamberg
Jonas Hagmann Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 56
Jeppe Christiansen Anfører
Nicklas Jonassen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 80
Ronni Andersen
Dennis Borup
David Rasmussen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
Michael Gorm Nielsen 70
Martin Junior Christensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 73 Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 80
Jonas Rohrberg Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 73
Casper Sørensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 56
Reserver:
Kienn Jensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
Nelson Costa Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
Jonas Kallehauge Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46

0-4

Dato: Spillested:
13. marts 2010 Kunstgræs i Humlebæk

  
På forhånd havde de færreste vel forventet af Fredensborgs Sjællandsseriehold for alvor kunne drille Elite 3000, og slutresultatet 4-0 til De Lyseblå kunne ingen indvende noget i mod. Måske rigeligt stort i forhold til spillets fordeling, men til gengæld alt for lille hvis man betragtede antallet af skabte chancer.
 
Fredensborg stillede op på den flotte kunstgræsbane i Humlebæk med to tidligere Elite 3000-spillere, angriberen Anders Henriksen og Christian Tyron, der både kom til at optræde på midten og i forsvaret hos De Grønne. Til gengæld var holdet uden deres måske stærkeste kort Peter Bøge. Hos de lyseblå havde træner Bjarne Jensen også blandet kortene lidt anderledes, idet Morten Juul Hansen var ukampdygtig og Jonas Kallehauge ikke klar til en hel kamp.
 
Det betød af Nicklas Jonassen vikarierede i det centrale forsvar sammen med anfører Jeppe Christiansen, og det gjorde de to fremragende. I det hele taget var bagkæden - med målmand Mads Hamberg iberegnet - sikkerheden selv i næsten alt hvad de foretog sig.
 
Som det ofte sker i denne slags kampe, var det Fredensborgs iver der slog igennem fra start, og det første kvarter havde Elite 3000 rigeligt at se til bagude. Faktisk skulle der en dobbeltredning af Mads Hamberg til, for at forhindre De Grønne i at bringe sig foran. 
  
Men efterhånden vendte kampen, og på noget af en solopræstation af David Rasmussen kom Elite 3000 foran. Han driblede sig igennem Fredensborg-forsvaret, og sparkede sikkert bolden i nettet bag en ellers velspillende Fredensborg-keeper Nicky Antonsen.
 
Inden pausen stod det 3-0, takket være to flotte mål af Dennis Borup. Den energiske midtbanespiller har en vidunderlig evne til at turde fyre nogle langskud af, og ikke mindst hans andet mål var en sand perle.
 
I anden halvleg kom spillet ikke til at fungere for Elite 3000. Måske fordi der blev rokeret rundt på tropperne, måske fordi kreative David Rasmussen blev sparet. Chancerne kom der dog flere af, men det hele blev brændt, lige bortset fra Martin Juniors sidste sekund scoring på Kienn Jensens gode forarbejde.
 
Trods sejren på 4-0 stod man med følelsen af, at det ikke var helt godt nok. Alt for tit prøvede spillerne de svære løsninger, i stedet for at brede spillet ud på kanterne. Og der manglede noget fart og engagement. Forhåbentlig skal der bare stå "turneringsfodbold" i overskriften før tændingen er der, men træner Bjarne Jensen var flere gange voldsomt irriteret ude på sidelinien.
 
Efter kampen var det da heller ikke lutter roser der kom fra den gamle prof:
- Vi spiller stadigvæk for langsomt og for stereotypt, og jeg synes ikke vi investerer tilstrækkeligt i nærkampene. Vi vinder ikke bolde nok, og det gør det meget sværere for os selv.
 
Uanset sejrens størrelse var det en god kamp for Elite 3000, og fint at også andre end de to forreste folk kan ramme kassen. I dag kom målene fra midtbanen og fløjene, og understregede at holdet har flere strenge at spille på. Fredensborg var som sædvanlig et positivt bekendtskab, og holdet gjorde det aldeles glimrende så længe kræfterne rakte. De enkeltmandspræstationer der i princippet afgjorde kampen, møder de næppe så mange af i Sjællandsserien, og det ligner et hold der godt kunne nå at snige sig med i toppen af rækken.
 
Forhåbentlig kan de to klubber holde denne lille tradition i hævd, og mødes igen til sommer....
 
Elite 3000 spiller sin næstsidste kamp på lørdag, når Næstveds Danmarksseriehold gæster Helsingør. En kamp hvor helsingoranerne helt sikkert får hænderne fulde....
 
 

 

 

 

 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.