Sæson 2009/10  

Elite 3000 Helsingør - Rishøj Boldklub


Jonas Kallehauge var med igen efter sin rygskade, da Elite 3000 og Rishøj spillede 0-0 lørdag eftermiddag. Arkivfoto: Claus Birch
 
Matchfacts
Træningskamp
Lørdag, d. 6. marts 2010, kl. 12:30
Elite 3000 Helsingør - Rishøj Boldklub (DS) 0-0

 
 
Elite 3000 Helsingør
Træner: Bjarne Jensen
Mads Hamberg
Nicklas Jonassen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
Jeppe Christiansen Anfører
Morten Juul Hansen
Jonas Hagmann
Dennis Borup Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 55
Jonas Kallehauge Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 55
David Rasmussen
Martin Junior Christensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 65
Michael Gorm Nielsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 70
Jonas Rohrberg Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 70
Reserver:
Kienn Jensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
Ronni Andersen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
Casper Sørensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
Andreas Svinggaard Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 65

0-0

 Dato:

 Spillested:
6. marts 2010 Kunstgræs i Helsingør Idrætspark
 


Mindre end 30 timer efter torsdagens 1-0 sejr over HIK var Elite 3000 igen i kamp, da topholdet fra Danmarksseriens pulje 2 gæstede den nye kunstgræsbane i Helsingør.
 
Den hårde træning gennem de sidste par uger, og torsdagens opgør i Hellerup, fornægtede sig da heller ikke for de lyseblå, der ikke formåede at omsætte overvægt i spil og chancer til en sikker sejr. Med fem 100%-chancer i opgøret, havde et resultat som 3-1 eller 4-2 til Elite 3000 nok været passende.
 
Det kunne måske så småt give anledning til bekymringer, at helsingoranerne har scoret så få mål i de seneste træningskampe, hvilket træner Bjarne Jensen da også er opmærksom på:
- Nu er to kampe mod to så relativt gode hold, på så kort tid, jo ikke hverdagskost. Så på den måde er jeg tilfreds. Men vi må også begynde at forholde os kritisk til udbyttet af spil og muligheder.
 
- Specielt på den sidste tredjedel af banen, synes jeg vi er langt fra målet, og slet ikke så godt kørende som i efteråret. Vi er simpelthen ikke krigeriske nok i vores indstilling, og jeg savner ganske enkelt nogle dyriske instinkter hos spillerne. Der er for meget der løber ud i sandet, og vi vælger de forkerte løsninger, siger cheftræneren.
 
Forsvarsmæssigt så der til gengæld fornuftigt ud mod Køge-holdet, der ikke kom til mange chancer. Organisationen og dybden i forsvaret ser ud til at være kommet på plads i de sidste kampe.
 
Pudsigt nok kom begge hold en smule tættere på 2. division, netop mens de udkæmpede nulløsningen i Helsingør. Det skyldtes at DBU's repræsentantskab på samme tid besluttede at indføre en reserveholdsliga for SAS-ligaklubberne, og dermed øge antallet af oprykkere fra DS-puljerne fra 2 til 3 klubber i denne sæson. 
 
Selvom en oprykning således efterhånden ligger mere end almindelig godt til højrebenet, maner Bjarne Jensen dog til besindighed:
- Lige nu er vi ikke gode nok, og det næste halve år skal vi bruge til at finde ud af, hvem der vil dét her - rigtig, rigtig meget. Klubben har høje ambitioner, men jeg fornemmer at nogle af spillerne ikke har. Så vi skal ha´fundet de rigtige vindertyper, og så vil jeg se noget handling bag ordene, fastslår cheftræneren, og tilføjer:
- Og hvis ikke de spillere vi har nu vil, så står der altså en million i kø udenfor hegnet, der gerne vil spille i 2. division.........
 
 
 

 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.