Sæson 2009/10
 
Casper Sørensen (tv) og Michael Gorm Nielsen (bagest).
 
David Rasmussen rykker
 
Michael Gorm spiller Casper Sørensen fri til scoring.
 
Casper Sørensen scorer kampens eneste mål.
 
Jonas Hagmann spillede godt på højre back.
 
Anfører Jeppe Christiansen havde som sædvanlig godt fat i luftspillet.
 
Nelson Costa og Martin Junior i aktion.
 
Tumult og udvisning af Morten Juul Hansen.
 
Det var næsten umulige forhold for fotografen, men med en blænde på 2.8 og ISO på hele 12.800 blev der alligevel presset lidt ud af Canon'en i mørket ...
 

HIK - Elite 3000 Helsingør


Kampens afgørelse faldt i første halvleg, da Michael Gorm (bag HIKs nummer 3) stak bolden frem til en fremstormende Casper Sørensen (til venstre). Foto: Claus Birch
 
Matchfacts
Træningskamp
Torsdag, d. 4. marts 2010, kl. 18:30
HIK (2. div Ø) - Elite 3000 Helsingør 0-1 (0-1)
0-1 Casper Sørensen (35)
 
 
Elite 3000 Helsingør
Træner: Bjarne Jensen
Mads Hamberg
Jonas Hagmann
Jeppe Christiansen Anfører
Morten Juul Hansen Udvisning (minuttal) 54
Ronni Andersen
Kienn Jensen
Nelson Costa
David Rasmussen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 52
Martin Junior Christensen
Michael Gorm Nielsen
Casper Sørensen
Reserver:
Dennis Borup Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 52
Andreas Svinggaard Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 54
Nicklas Jonassen (Ikke benyttet)

0-1

Dato: Spillested:
4. marts 2010 Kunstgræs på HIK's anlæg
 

  

På en af de mørkeste træningsbaner længe set, vandt Elite 3000 en fortjent sejr over HIKs 2. divisions mandskab. Og skal man dømme alene ud fra aftenens kamp, går de lyseblå et fremragende forår i møde, eller også får HIK det meget svært i 2. division.
 
Hjemmeholdet havde i hvert fald ingen midler til at dirke et kompakt og meget koncentreret Elite 3000-hold op, og ret beset var gæsterne flere gange tættere på at øge føringen, end de hvid-blusede på at få udlignet.
 
Elite 3000 måtte stille op uden Jonas Kallehauge og Jonas Rohrberg, der begge havde meldt afbud, mens Nicklas Jonassen var småsyg og ikke kom på banen. Alligevel viste gæsterne klart det bedste spil, og kom flere gange bag om HIK-forsvaret, takket være energisk arbejde af KIenn Jensen og Martin Junior på kanterne. Specielt Kienn virkede meget opsat mod sin tidligere klub.
 
Afgørelsen faldt ti minutter før pausen, hvor Martin Junior førte bolden frem på venstrekanten. Han spillede centralt til Michael Gorm Nielsen, der smart fandt en fremstormende Casper Sørensen. Elite 3000-topscoreren snød HIK'ernes offside-fælde, og alene med keeperen var han sikkerheden selv.
 
Efter pausen fik David Rasmussen lov at holde fri, og kort efter måtte også Morten "Gummi" Juul Hansen ud - dog ikke frivilligt. En hård tackling fra Gummi skabte lidt småtumult mellem spillerne, og gav noget hårdt dømt også rødt kort til Elite 3000-spilleren. Da det nu var en træningskamp, fik de lyseblå lov at sætte Andreas Svinggaard på banen i stedet.
 
Morten Juul Hansens plads i det centrale forsvar blev taget af Nelson Costa, der indtil da havde gjorde det bemærkelsesværdigt godt på den centrale midtbane. Og den energiske portugiser fortsatte det flotte spil på den nye plads i forsvaret.
 
HIK var aldrig for alvor farlige, mens Martin Junior Christensen havde en stor chance for at øge, da han i slutminutterne skød i sidenettet fra klods hold.
 
Efter kampen var træner Bjarne Jensen naturligvis meget tilfreds med det han havde set:
- Jeg synes vi gør det rigtig godt. Vores kollektiv, indstilling og koncentration er virkelig god, og HIK kommer vel ikke til nogle chancer overhovedet. Med lidt held og dygtighed, havde vi måske endda straffet dem mere.  
 
Bjarne Jensen mener dog endnu ikke at holdet er, hvor de skal være om en lille måneds tid:
- Nej, vi mangler stadig noget fysisk, og det arbejder vi med for tiden. Vi havde en meget hård træning tirsdag, og på den baggrund er jeg egentlig lidt overrasket over indsatsen i dag. Jeg havde forventet vi kunne være med i en times tid, og så måske have tabte med 2-3 mål. Så også på den baggrund, synes jeg vores indsats er meget, meget opløftende.
 
 

 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.