Sæson 2009/10 

 Dennis Borup - sneen dalede fint fra himlen.
 
Casper Sørensen og bag ham Martin Junior
 
David Rasmussen
 
Michael Gorm Nielsen kæmper for bolden
 
Morten Juul Hansen var sikkerheden selv i forsvaret
 
Jesper Christensen redder for tæerne af Jonas Kallehauge
 
KIenn Jensen leverede sit vante hurtige antrit
 
Jonas Rohrberg var en evig uro i Stenløse-forsvaret. En god kamp af topscoreren...
 
Ronni Andersen i en flot tæmning
 
Svande Bernstein forsøger sig - et godt gensyn ....
 

Stenløse Boldklub - Elite 3000 Helsingør


Jonas Rohrberg (13) kom på banen til 2. halvleg og fik sat liv i angrebsspillet. Her scorer den pågående forward til 2-2 på Kienn Jensens uselviske forarbejde. Foto: Claus Birch
 
Matchfacts
Træningskamp
Lørdag, d. 13. februar 2010, kl. 12:45
Stenløse BK (2.Div Ø) - Elite 3000 Helsingør 2-2 (2-0)
Tilskuere: ca. 40
1-0 Mikkel Vive (26)
2-0 Mikkel Vive (39)
2-1 Martin Junior Christensen (46)
2-2 Jonas Rohrberg (66)

  
Elite 3000 Helsingør
Træner: Stefan Bidstrup og Henrik Backe
Mads Hamberg
Nicklas Jonassen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
Jeppe Christiansen Anfører
Morten Juul Hansen
Ronni Andersen
Andreas Svinggaard Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 28
Jonas Kallehauge Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 66
Michael Gorm Nielsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 66
Dennis Borup 
Martin Junior Christensen 
Casper Sørensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
Reserver:
Kienn Jensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 28
Svande Bernstein Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
David Rasmussen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
Jonas Rohrberg Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46

2-2

Dato: Spillested:
13. februar 2010 Kunstgræs i Stenløse

  
Selvom Elite 3000's spillere kun havde 2 ugers træning i benene, og stillede op til årets første træningskamp i Stenløse, så blev der vist flotte takter i lørdagens opgør, der ganske fortjent sluttede uafgjort.
 
Med et forspring på godt en måned og tre træningskampe, kunne man ellers godt have frygtet at de lyseblå var blevet overmatchet en smule mod hjemmeholdet, der til daglig slår deres folder i 2. division øst.
 
Men Elite 3000 har tilsyneladende tænkt sig at fortsætte efterårets flotte spil, for der var ikke meget rust der skulle bankes af. Gæsterne startede bedst, men formåede kun at skabe et par halve chancer, og efterhånden overtog Stenløse kommandoen.
 
Forsvarsspilleren Mikkel Vive fik sendt bolden i mål efter et klumpspil i feltet, og kort efter nåede han højest og headede et flot indlæg fra hurtige Phillip Manneh Andersen i nettet. De lyseblå savnede lidt kommunikation i de bageste rækker i begge situationer, men det blev der rettet op på efter pausen.
 
Allerede ved indskiftningen af KIenn Jensen på højrekanten kom der mere liv i opspillet i første halvleg, og da trioen Svande Bernstein, David Rasmussen og Jonas Rohrberg entrede kunstgræsset fra anden halvlegs start, kom der virkelig snit over spillet.
 
Der skulle gå blot et minut inden pågående Martin Junior Christensen udlignede, da han kvikt opfattede en fejl i Stenløse forsvaret, og scorede usvigelig sikkert da han gik igennem mod hjemmeholdets nye keeper Jesper Christensen.
 
Og det skulle vise sig at der var meget mere gemt i Elite 3000 spillerne. Svande Bernstein gjorde det fremragende i offensiven, men blev pudsigt nok ikke testet så meget den anden vej. Det var nemlig gæsterne der sad på det meste i anden halvleg, med David Rasmussen som en rolig spilstyrer og med en utrolig energisk Jonas Rohrberg fremme.
 
Helt fortjent fik Rohrberg udlignet til 2-2 da Kienn Jensen brød igennem på højrekanten, og valgte at sende bolden fladt ind foran mål, skønt han var på glimrende skudhold selv.
 
Og faktisk havde Elite 3000 bolden i nettet endnu engang, da Martin Junior scorede sikkert på et indlæg fra fløjen. Desværre for Elite 3000 blev der fløjtet for offside, og da Stenløse i slutminutterne også misbrugte en stor mulighed, kunne man fortjent luske ind til et varmt bad med uafgjort mellem de to nordsjællandske klubber.
 
Træner Bjarne Jensen havde overladt roret til Stefan Bidstrup og Henrik Backe denne lørdag, og assistenttræneren var særdeles tilfreds med det han havde set:
- Jeg synes vi får klemt spillet for meget sammen i første halvleg, men efter pausen bliver der mere plads til at spille. Vi fik lavet tre gode udskiftninger, og især David fik sat god struktur på midtbanen.
 
- Men alt i alt er jeg meget tilfreds, og måske også lidt overrasket over at vi allerede er i så god form, og at vi kan levere en så god anden halvleg i vores allerførste træningskamp, sagde Stefan Bidstrup.
  
 

 

 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.