Sæson 2009/10


Galleri
 
Billederne fra kampen er venligst udlånt af Henrik Specht.
 
 
gummi_gorm.jpg (528512 byte)
 
jeppe.jpg (476549 byte)
 
kalle_gummi.jpg (541842 byte)
 
mortenj.jpg (554595 byte)
 
casper.jpg (574618 byte)
 
casper_interview.jpg (446170 byte)
 
bus_kamera.jpg (456565 byte)

t.
  

Frederikssund IK - Elite 3000 Helsingør


Anfører Jeppe Christiansen var bedste mand da Elite 3000 noterede den trettende sejr på stribe i Frederikssund. Foto: Henrik Specht.
 
Matchfacts
Danmarksserien, kreds 1
Lørdag, d. 7. november 2009, kl. 14:30
Frederikssund IK - Elite 3000 Helsingør 1-2 (0-1)
0-1 Michael Gorm Nielsen (2)
0-2 Kienn Jensen (48)
1-2 Jim Larsen (89)

  
Elite 3000 Helsingør
Træner: Bjarne Jensen
Mads Hamberg
Nicklas Jonassen
Jeppe Christiansen Anfører
Morten Juul Hansen
Ronni Andersen
KIenn Jensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 65
David Rasmussen
Jonas Kallehauge 
Dennis Borup 
Michael Gorm Nielsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 78
Jonas Rohrberg Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 61
Reserver:
Casper Sørensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 61
Morten Johansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 65
Nelson Costa Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 78
 
Frederikssund IK
Træner: Peter Juul Petersen
Christoffer Haagh
Mikkel Eliassen Advarsel (minuttal) 27
Poul Dalberg
Martin Hansen
Jim Larsen
Danny Salling Advarsel (minuttal) 40 Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 61
Ulrik Sørensen Anfører
Casper Larsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 66
Ronni Simonsen
Pelle Sørensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 73 
Claus Thygesen
Reserver:
Tue Mansa Larsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 61
Jakob Sparholt Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 66 Advarsel (minuttal) 82
Zoran Rikanovic Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 73 

1-2

Dato: Spillested:
7. november 2009 Frederikssund Stadion
Tilskuertal: Dommer:
536 Peter Feigh

 
Der var lagt op til en festlig fodboldfinale, da de to hold løb ind til såvel top- som lokalopgør på Frederikssund Stadion. Og med over 500 tilskuere, snurrende TV-kameraer og en flok medlevende fans, var rammerne da også i orden.
 
Spillemæssigt kneb det mere, og det blev en kamp hvor Elite 3000 var noget under dagligt vande. At det så var rigeligt til at slå rækkens to'er, siger naturligvis også en hel del om den lyseblå hær.
 
Elite 3000 fik en ønskestart, da Michael Gorm Nielsen headede bolden i nettet efter bare 1 minut og 24 sekunder. Opspil i venstre side fra Dennis Borup og Ronni Andersen, og altså nærmest en kopi af opgøret i Skovlunde for to uger siden.
 
Målet tog dog ikke modet fra Frederikssund, der tålmodigt holdt sig til træner Peter Juul Petersens oplæg. Holdet spillede afventende, ventede på modstandernes fejl, for derefter at slå kontra med deres hurtige omstillingsspil.
 
Det blev der dog ikke meget af, og derfor havde hjemmeholdet bolden en del, uden at de fik skabt ret mange farlige situationer. Det var da også Elite 3000 der var tættest på at fordoble føringen seks minutter før pausen. Et frispark fra David Rasmussen blev rettet af, og Frederikssund-keeper Christoffer Haagh måtte rive en fin redning ud af ærmet.

Anden halvleg startede præcis som første, og man må lade gæsterne at de satte målene i nettet på nogle meget kedelige tidspunkter for Frederikssund. Der gik således mindre end tre minutter før bolden igen susede i nettet, og punkterede en del af hjemmeholdets pausesnak.
 
Manden bag pletskuddet var Kienn Jensen, der fra kanten af feltet fik det helt rigtige træf på bolden. Som et projektil strøg den ind i målhjørnet, uden chance for Frederiksund-keeperen. Et meget flot mål af den hurtige kantspiller.
 
Foran 2-0 var det gæsterne der overtog kampen, og fik langt bedre fat. Efter 11 minutter havde Michael Gorm Nielsen et hovedstød direkte på målmanden, og omkring den halve time blev et forsøg fra Dennis Borup flot reddet til hjørnespark.
 
Største chance tilfaldt dog indskiftede Casper Sørensen, der slap alene igennem ti minutter før tid. Men Christoffer Haagh viste endnu engang sit værd for de gulblusede, og nåede hurtigt ud af sit mål og fik sparket bolden i sikkerhed.
 
At der overhovedet blev en smule spænding om resultatet, kan undre. Men i de døende minutter kom Frederikssund igennem på venstrekanten, da Elite 3000's højreback Nicklas Jonassen lå skadet længere oppe på banen. Ronni Simonsen gik til baglinien, og fik serveret bolden perfekt til backen Jim Larsen der scorede sikkert.
 
Meget mere blev det ikke til, selvom Frederikssund satsede alt på et frispark dybt inde i overtiden.
 
- Overordnet set vandt det bedste hold. De har nogle eminent gode spillere, men vi er ultra stolte over det sæson vi har haft, sagde Frederikssund-træner Peter Juul Petersen, der også påpegede at det var mentalt op ad bakke, da Elite 3000 scorede tidligt i begge halvlege.
 
Hans kollega Bjarne Jensen var naturligvis også glad for sejren, men mindre tilfreds med spillet:
- Vi får ikke sat os på midtbanen i første halvleg, og vinder ikke nærkampene. Men det bliver bedre efter pausen, og det er jo helt misvisende at vi kun vinder 2-1. 
 
- Men vi fik hvad vi kom efter. Vi vandt den sidste kamp, nåede 50 mål på en halvsæson, og slog rækkens to'er på udebanen. Det skal vi huske på, og være lidt realistiske. Vi kan jo ikke vinde 7-1 hver gang, selvom vi sætter overliggeren meget højt, tilføjede Bjarne Jensen.
 
 

 

 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.