Sæson 2009/10 
Michael Gorm scorer til 1-0.
 
Nicklas Jonassen falder på næsen - men ikke hans egen.
 
Nicklas Jonassen på vej mod baglinien.
 
Jeppe Christiansen header mod mål - bag ham Morten Juul Hansen.
 
Michael Gorm jagtes - bagest Dennis Borup.
 
Morten Juul Hansen og Jeppe Christiansen er yderst i en dobbelt Skovlunde-whopper.
 
Casper Sørensen kæmper med Kasper Lorentzen.
 
Hasse Nielsen (i midten) har headet bolden forbi målmand Jacob Lethien til et selvmål. Kienn Jensen er klar til at juble...
 
Morten Juul Hansen afslutter foran Jeppe Christiansen og Kienn Jensen.
 
David Rasmussen fældes af Hasse Nielsen. Frispark og mål af David selv!
 
Michael Gorm prøver at komme på skudhold.
 
Alle midler blev brugt for at holde Casper Sørensen nede. Til højre er Jonas Rohrberg.
 
Jonas Rohrberg afslutter.
 
Skovlunde-anfører Marko Risimovic havde solidt tag i Morten Johansen i hjemmeholdets målfelt.
  

Skovlunde IF - Elite 3000 Helsingør


David Rasmussen fældes af Skovlundes Hasse Nielsen på kanten af feltet. En skidt idé, for David sendte frisparket direkte i mål til sin første scoring for Elite 3000. Foto: Claus Birch.
 
Matchfacts
Danmarksserien, kreds 1
Lørdag, d. 24. oktober 2009, kl. 13:00
Skovlunde IF - Elite 3000 Helsingør 0-3 (0-1)
0-1 Michael Gorm Nielsen (2)
0-2 Hasse Nielsen (49, selvmål)
0-3 David Rasmussen (69)

  
Elite 3000 Helsingør
Træner: Bjarne Jensen
Mads Hamberg
Nicklas Jonassen
Jeppe Christiansen Anfører
Morten Juul Hansen
Ronni Andersen Advarsel (minuttal) 28
KIenn Jensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 76
Nelson Costa
Jonas Kallehauge Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 24
Dennis Borup Advarsel (minuttal) 45+1 Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 
Michael Gorm Nielsen
Casper Sørensen
Reserver:
David Rasmussen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 24
Morten Johansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46  
Jonas Rohrberg Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 76
 
Skovlunde IF
Træner: Claus Jensen
Jacob Lethin
Morten Hansen
Hasse Nielsen Udvisning (minuttal) 90+3
Kasper Lorentzen
Marko Risimovic Anfører
Ivan Christjansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 68
Kasper Nielsen
Mark Petterson Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 51
Kristian Meisler
Mads Simoni Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 76
Thomas Carlsson
Reserver:
Rasmus Ottesen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 51
Jonathan Nielsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 68
Yunus Dincer Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 76 Advarsel (minuttal) 90+3

0-3

Dato: Spillested:
24. oktober 2009 Ballerup Idrætspark
Tilskuertal: Dommer:
110 Brian Kjær

 
Det blev præcis så svært som forventet, da Elite 3000 lørdag gæstede nedrykkerne fra Skovlunde IF. Desværre blev det også en kamp hvor hjemmeholdet demonstrerede at man ville gå langt for at stoppe de lyseblå's flotte sejrsstime, der nu er oppe på ufattelige elleve sejre i træk.
 
Skovlunde spillede således ualmindelig hårdt, hvilket satte sit præg på de første 45 minutter. At bruge fysikken er naturligvis en del af spillet, men flere af de frispark og eftertacklinger man blev vidne til, var desværre klart over stregen. Ærgerligt at et ellers tilsyneladende godt spillende mandskab, havde valgt en så primitiv indgang til kampen.
 
En del af skylden må naturligvis også placeres på dommer Brian Kjær, der tillod alt for meget i kampens start. Det var med til at skabe et opgør der efter få minutter udviklede sig til en rå forestilling. Til Kjærs ros skal det dog tilføjes at han strammede grebet i løbet af kampen, og i pausen beklagede overfor træner Bjarne Jensen at han havde lagt en forkert linie. Den slags selverkendelse skal han kun roses for - desværre ikke så tit at mændene i sort er ærlige nok til at melde deres fejlbeslutninger ud til aktørerne....
 
Den hårdhændede behandling til trods, så fik Elite 3000 en ønskestart. Ronni Andersen kom fri på venstrekanten og hans indlæg havde Michael Gorm Nielsen god plads til at heade over i modsatte målhjørne. Et flot mål - men desværre også det eneste højdepunkt i første halvleg.
 
Dennis Borup fik en god chance to minutter senere, mens Skovlundes Kristian Meisler i modsatte ende afsluttede lige forbi stolpen.
 
Midt i halvlegen mistede Elite 3000 så den første mand i slaget, da Jonas Kallehauge blev sparket direkte på knæet. Den energiske midtbanespiller måtte humpe ud og blev erstattet af David Rasmussen. Hjemmeholdet fik en enkelt chance mere i første halvleg, da Thomas Carlsson kort før pausefløjtet skød forbi mål.
 
På det tidspunkt var frustrationerne åbenlyse på Elite 3000 holdet, hvor kanterne med Dennis Borup og Kienn Jensen lod sig irritere alt for meget af den hårdhændede behandling. Det kostede to gule kort til Borup og Ronni Andersen, og i pausen valgte træner Bjarne Jensen klogeligt at tage Dennis Borup ud. 
 
Der blev talt med store bogstaver i omklædningsrummet i pausen, hvor Bjarne Jensen gjorde spillerne det klart at man ikke skulle lade sig frustrere, hvis der skulle tre point med hjem i denne kamp. 
 
Anden halvleg blev dog knapt så hårdt spillet, dels fordi dommer Brian Kjær fik styr på fløjten, og dels fordi Elite 3000 tog luften ud af Skovlunde-spillerne med en scoring efter bare 4 minutter. Kienn Jensen pressede hjemmeholdets forsvar, hvor Hasse Nielsen ville heade tilbage til målmand Jacob Lethien. Desværre var midtforsvareren ikke opmærksom på at keeperen også var på vej ud, og dermed var der ingen til at modtage bolden, der trillede i det tomme net.
 
En skidt start for Skovlunde, der aldrig rigtig fik generet Elite 3000 efter pausen. Midtvejs i halvlegen var Hasse Nielsen igen uheldig da han fik fældet David Rasmussen lige udenfor straffesparkfeltet. Den slags er livsfarligt mod skarpskytter som David Rasmussen selv og Morten Juul Hansen. Det blev da også 3-0 da David sendte bolden direkte i sidenettet - på den rigtige side!
 
Herefter skulle tiden blot gå, og det var de lyseblå der fik de største chancer. Både Morten Juul Hansen, Jonas Rohrberg og Morten Johansen havde fine chancer som keeper Jacob Lethien tog sig flot af.
 
I den anden ende var Mads Hamberg en sikker sidste skanse for Elite 3000. Målmanden var ikke ude i spektakulære redninger, men var sikker og rolig i samtlige indgreb. Der blev ikke noteret noget der bare lignede en fejl hos Hamberg....
 
I slutminutterne tændte kampen så igen helt unødvendigt af. En frustreret Hasse Nielsen jagtede Ronni Andersen over flere meter, for derefter at jævne den hurtige kantspiller med jorden. Det kostede et direkte rødt kort, hvilket måske ikke er så smart når man er bagud 0-3 - og så tre minutter inde i overtiden. Efteråret er nu slut for Skovlunde-spilleren, der også nåede at lave selvmål og begå det frispark som David Rasmussen scorede på. En skidt dag for Hr. NIelsen.....
 
Gemytterne var ved at komme i kog da også indskiftede Yunus Dincer ville forklare dommer Kjær hvad han mente om den sag. Takket være besindige holdkammerater slap den iltre Skovlundespiller med en advarsel.
 
- Vi vidste det ville blive svært i dag, mod et hold der fysisk og taktisk er som et 2. divisionshold. Desværre havde Skovlunde i starten stor succes med at smadre os, hvor dommeren simpelthen er nødt til at beskytte spillerne. Heldigvis erkendte han det også i pausen, sagde Elite 3000 træner Bjarne Jensen efter kampen.
 
- Vi blev frustrerede og begyndte at spille for os selv, men heldigvis fik vi snakket sund fornuft i pausen. Jeg sagde til spillerne at de skulle rejse sig op og spille fodbold, og stort cadeau til dem for den anden halvleg vi leverer, sluttede Elite 3000-træneren.
 
 

 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.