Sæson 2009/10



 

 kienn.jpg (57031 byte)
  

nicklas.jpg (55593 byte)
 
gummi_jeppe_nelson.jpg (84622 byte)
 
1-0_casper_oplaeg.jpg (81255 byte)
 
1-0_casper.jpg (79842 byte)
 
ronni.jpg (74589 byte)
 
rohrberg.jpg (86423 byte)
 
2-0_casper.jpg (72088 byte)
 
casper_jubel.jpg (67804 byte)
 
3-0_casper.jpg (86107 byte)
 
4-0_rohrberg.jpg (86834 byte)
 
borup.jpg (63797 byte)
 
pres_paa_vaerlose.jpg (85447 byte)
  
svinggaard.jpg (70861 byte)
 
casper_jeppe.jpg (59528 byte)
 

Elite 3000 Helsingør - Værløse Boldklub


Casper Sørensen havde masser af plads da han startede sit målshow mod Værløse. Her bliver det 1-0 på Kienn Jensens perfekte oplæg. Foto: Claus Birch.
 
Matchfacts
Danmarksserien, kreds 1
Søndag, d. 18. oktober 2009, kl. 13:00
Elite 3000 Helsingør - Værløse Boldklub 6-0 (2-0)
1-0 Casper Sørensen (24)
2-0 Casper Sørensen (34)
3-0 Casper Sørensen (52)
4-0 Jonas Rohrberg (69)
5-0 Casper Sørensen (75)
6-0 Morten Johansen (90+1)

  
Elite 3000 Helsingør
Træner: Bjarne Jensen
Mads Hamberg
Nicklas Jonassen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 75
Jeppe Christiansen Anfører
Morten Juul Hansen
Ronni Andersen
KIenn Jensen
Nelson Costa
Michael Gorm Nielsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 75 
Dennis Borup
Jonas Rohrberg Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 75 
Casper Sørensen
Reserver:
Christian Tyron Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 75
Morten Johansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 75  
Andreas Svinggaard Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 75
 
Værløse Boldklub
Træner: Peter Ebbe Tønder
Søren Friis
Anders Johansen Advarsel (minuttal) 61
Christian Iversen
Lasse Bruncke
Martin Honoré Debut
Michael Andersen
Pawel Galara
Mads Kaltoft Anfører
Josef Sedighi Hansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 51
Michael Konge
Kristoffer Almstrup Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 64
Reserver:
Christian Offenberg Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 51
Martin Madsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 64
Jonas Layassouf 

6-0

Dato: Spillested:
18. oktober 2009 Helsingør Stadion
Tilskuertal: Dommer:
370 Morten Christoffersen

 
Med fraværet af en karantæneramt Jonas Kallehauge og en bortrejst David Rasmussen, var det med en vis bekymring man så hen til mødet med Værløses nedrykkere. Det talentfulde -og meget unge - mandskab havde blot tabt to af efterårets ni kampe.
 
Det skulle dog vise sig at en tilbagetrukket Michael Gorm Nielsen og en ihærdig Nelson Costa udfyldte de centrale midtbaneroller på flotteste vis, og da dagen var omme lyste de imponerende cifre 6-0 på lystavlen. Et utroligt flot resultat, der første og fremmest blev grundlagt med endnu en gang tålmodighed.
 
De første tyve minutter var der nemlig ikke meget der tydede på en storsejr. Værløse lignede et hold der troede på deres chance, og efter 14 minutter fik de kampens første store chance. Anfører Mads Kaltoft opsnappede en sløset aflevering og afleverede flot til Kristoffer Almstrup - der dog skød forbi opstanderen. Efter 21 minutter var gæsterne igen tæt på. Denne gang var der anfører Kaltoft selv der afsluttede var nært hold, men Mads Hamberg rev en fantomredning ud af ærmet, og lagde grunden til endnu et "clean sheet".
 
Efterhånden fik Elite 3000 dog snit over spillet, og især højre side med Nicklas Jonassen og KIenn Jensen havde masser af plads at boltre sig på. Værløses 20-årige debuterende venstre back Martin Honoré havde således fået sit at se til, overfor en fuldstændig ustyrlig Kienn Jensen.
 
Den langlokkede Elite 3000-spiller gjorde næsten hvad der passede ham, og serverede midt i halvlegen et mønsteroplæg til Casper Sørensen, der helt umarkeret kunne heade de lyseblå foran 1-0. Bare to minutter senere afsluttede Kienn Jensen selv et dykkende skud over fjerneste målhjørne, og efter 34 minutter stod han fadder til 2-0 målet. En flad aflevering nåede målmand Søren Friis ikke ned til, og så kunne Casper Sørensen - igen uden markering - sætte indersiden til. Minuttet før pausen var hattricket få centimeter fra fuldbyrdelse, da Sørensen snittede en bold fra Nelson Costa mod fjerneste opstander.
 
De fleste havde nok regnet med at Værløse ville benytte pausen til en reorganisering af forsvaret, og måske finde en lidt mere overkommelig opgave for unge Honoré. Men træner Peter Ebbe Tønder holdt fast i sin kamikaze-opstilling, og det blev dyrt for Værløse.
 
Selvmordet fuldbyrdet
Der var således kun spillet syv minutter af anden halvleg da NIcklas Jonassen - igen i højre side - vred sig fri og tvang målmand Søren Friis ud i en redning. Bolden nåede dog ikke længere end til Casper Sørensen der - igen helt umarkeret (har vi hørt den før!!!) - kunne score til 3-0.
 
Herefter fik Jonas Rohrberg to gode chancer, men i begge tilfælde leverede Søren Friis flotte redninger. I den anden ende var Kristoffer Almstrup tæt på, men da han endelig kom på skudhold var Morten Juul Hansen på plads på stregen, og kunne rage kastanjerne ud af ilden for Elite 3000.
 
Dommer Morten Christoffersen demonstrerede endnu engang en pudsig idé med at bortvise en leder fra bænken. I sidste weekend var det Elite 3000's assistenttræner Stefan Bidstrup der blev smidt ud - og derfor måtte overvære dagens kamp fra tilskuerpladserne. Og i dag var det så Værløses holdleder Tom Albret Larsen der blev vist køkkenvejen. Han nægtede at sætte sig ned inde i spillerboksen ???? Hvor useriøs kan en bortvisning blive?
 
På banen var det også op ad bakke for Værløse, der kom bagud 4-0 da Jonas Rohrberg omsider fik bolden i nettet. Med et drømmehug fra kanten af feltet, satte han bolden i mål tæt op ad den ene stolpe.
 
Målet til 5-0 var noget af en pudsighed. Dennis Borup kæmpede sig fri og afsluttede hårdt - desværre mod stolpen. Men bolden sprang i en høj bue ind foran mål hvor - hvem ellers - Casper Sørensen stod og kiggede på. Og så kunne han jo ligeså godt heade i et gabende tomt mål til 5-0. Han var iøvrigt umarkeret....
 
I en afslutning der blev rent skydetelt, gjorde indskiftede Morten Johansen det til 6-0. Optimistisk forsøgte han af løfte bolden i fjerneste hjørne. Det lykkedes fint, måske fordi målmand Friis var præcis to centimeter for kort, og kun lige fik puffet bolden yderligere op i krogen.
 
Efter kampen var Værløse-træner Peter Ebbe Tønder en fåmælt mand. Han mente Elite 3000 kom for let til deres mål, og sagde om sin opstilling:
- Det var planen at justere undervejds. Men da vi kommer bagud 3-0 har jeg ikke lyst til at satse offensivt.
 
Tønder havde iøvrigt kun ros til overs for venstrebacken Martin Honoré:
- Han fik debut efter en god indsats på andetholdet, og jeg synes han ydede en opløftende indsats overfor en så dygtig spiller som Kienn Jensen, og har ihvertfald spillet sig ind på holdet.
 
Elite 3000-træner Bjarne Jensen mente ikke at den ændrede midtbanekonstellation havde betydning for den lidt famlende start:
- Jeg har før brugt sammenligningen med en boksekamp, og det er igen sådan jeg ser det. De to hold starter op helt lige, og kæmper om overtaget. Det er de små slag i kampen der bliver vundet, og på et tidspunkt må ét af holdene slippe. Det gjorde Værløse i dag efter tyve minutter.
 
Bjarne Jensen påpegede iøvrigt at han står overfor et positivt problem på lørdag, når såvel Jonas Kallehauge som David Rasmussen er til disposition igen:
- Gorm og Nelson gjorde det fremragende, så det bliver svært at finde de elleve der skal starte inde, sluttede træneren.
 
Med sejren nåede Elite 3000 de magiske 10 sejre i træk. Det er en forbedring af rekorden fra efteråret 1986, hvor HIF rykkede op i 2. division under ledelse af Ole Mørch, efter 9 sejre på stribe....
 

 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.