Sæson 2009/10 
borup.jpg (61201 byte)
 
borup_header.jpg (66914 byte)
 
casper_nelson.jpg (57056 byte)
 
casper_forbi_igen.jpg (61896 byte)
 
david_kienn.jpg (63073 byte)
 
gorm_tackles.jpg (61145 byte)
 
jeppe_borup_casper.jpg (71653 byte)
 
kalle_casper.jpg (64829 byte)
 
kalle_scorer_1.jpg (69910 byte)
 
kienn_gorm.jpg (62941 byte)
 
ronni_indlaeg.jpg (54152 byte)
 
kienn.jpg (67775 byte)
 
mange_blaa_i_angreb.jpg (73008 byte)
 
casper_haelspark_gorm.jpg (60086 byte)
 

Elite 3000 Helsingør - Gentofte VI


Midtbanespilleren Jonas Kallehauge er blevet et farligt våben for de lyseblå, når han kommer med frem i anden angrebsbølge. Her scorer han til 1-0 på David Rasmussens fortrinlige hjørnespark. Foto: Claus Birch.
 
Matchfacts
Danmarksserien, kreds 1
Søndag, d. 4. oktober 2009, kl. 13:00
Elite 3000 Helsingør - Gentofte VI 3-0 (2-0)
1-0 Jonas Kallehauge (29)
2-0 Kienn Jensen (40)
3-0 Jonas Kallehauge (79)

  
Elite 3000 Helsingør
Træner: Bjarne Jensen
Mads Hamberg
Jeppe Christiansen Anfører
Nelson Costa
Morten Juul Hansen
Ronni Andersen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 82
KIenn Jensen Advarsel (minuttal) 74 Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 76
Jonas Kallehauge Advarsel (minuttal) 90+2
David Rasmussen
Dennis Borup
Michael Gorm Nielsen
Casper Sørensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 76  
Reserver:
Morten Johansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 76
Jonas Rohrberg Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 76  
Christian Tyron Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 82
 
Gentofte VI
Træner: Thomas Gammelgaard
Jesper Schultz
Kristoffer Graae
Christopher Rude
Allan Nielsen
Andreas Weilby
Frederik Madsen
Thomas Lange Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 
Martin Grønbæk
Casper Gullach Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 60
Anders Hammer Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 58 
Adam Larsen Anfører
Reserver:
Oliver Østgaard Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 
Jon Ehlers Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 58 
Mathias Olczyk Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 60

3-0

Dato: Spillested:
4. oktober 2009 Helsingør Stadion
Tilskuertal: Dommer:
383 Morten Christoffersen

 
Meteorologerne havde lovet vindstød af stormstyrke langs Øresundskysten, og det kom til at holde stik i mere end en forstand. For mens de godt 400 tilskuere kunne søge ly for regn og rusk på hovedtribunen, så var der ingen nåde for de gulblusede Gentofte Vangede spillere. De rendte ind i et spillemæssigt uvejr, som kunne være endt langt værre end 0-3.
  
Elite 3000 havde ellers ændret lidt på startformationen, hvor det begynder at ligne et rotationsprincip i frontlinien. I dag var Casper Sørensen foretrukket fra start, mens Jonas Rohrberg til gengæld kunne sidde i læ i spillerboksen. Som ventet var Nicklas Jonassen ude med en knæskade, og det gav også rokeringer bagude. Anfører Jeppe Christiansen vikarierede fornemt på højre back, mens Nelson Costa ligeså flot spillede pladsen i det centrale forsvar. Han fik endda Man-of-the-Match titlen, hvilket jeg nu ikke er helt enig i. Selvom han gjorde det glimrende, så var David Rasmussen altså i særklasse banens bedste....
  
At de lyseblå spillede en flot kamp skal ikke tages fra dem. Men når det er sagt, så må jeg også være ærlig og konstatere at GVI i den grad skuffede. Holdet har ry for at levere en gedigen fight, der har voldt problemer for de fleste hold i rækken. Men i dag rakte evnerne ganske enkelt ikke, selvom holdet valgte at stå meget langt tilbage på banen. Elite 3000 flyttede bolden rundt med hurtige og sikre førstegangsberøringer, og GVI formåede slet ikke at presse de lyseblå, endsige holde markeringerne.

Især Kienn Jensens antrit på højrekanten gav flere muligheder, og efter 13 minutter burde Dennis Borup have scoret, da KIenn serverede bolden på et sølvfad for sin wingkollega i modsatte side. Også Casper Sørensen havde en kæmpe chance efter 26 minutter, efter godt opspil af Michael Gorm.
 
 
Det var dog den dynamiske midtbaneduo David Rasmussen og Jonas Kallehauge der i realiteten afgjorde kampen. Sidstnævnte leverede en stor arbejdsindsats som både bolderobrer og fremadrettet dynamo, mens David Rasmussen var sit holds klart bedste. Den tidligere FC Nordsjælland spiller diskede op med en perlerække af sublime afleveringer, der gang på gang splittede GVI-forsvaret. Og det var da også to hjørnespark fra hans fod, der førte til to-måls føringen ved halvleg. Begge gange blev en lidt passiv GVI-keeper Jesper Schultz stående på stregen, og så kunne Jonas Kallehauge og Kienn Jensen score i et tætbefolket straffesparkfelt.
  
- Det er nærmest nemesis at vi scorer på to dødbolde, for det er jo GVIs varemærke. Men den slags sker altså når man spiller så defensivt som de valgte i dag. Det skuffer mig faktisk lidt at de ikke vil mere fremad banen, sagde Helsingør-træner Bjarne Jensen, der mente at gæsterne forsøgte at fedte 0-0 hjem, og ligefrem havde byttet deres to normale offensive kantspillere ud med to defensive.
  
Det afviste GVIs assistenttræner, den tidligere HIF-anfører Thomas Willer dog, om end han erkendte at de havde haft tanken:
- Vi ændrede vores opstilling i sidste øjeblik, da vi så hvordan Helsingør stillede op. Men det ændrer ikke på, at vi leverede en skidt indsats i dag. Vi ville gerne have drillet Helsingør noget mere, men vi troede vist ikke selv på det, erkendte Willer, der mente at de lyseblå havde den hårdhed i duellerne som hans egne spillere savnede.
 
I anden halvleg tiltog uvejret både på og udenfor banen, og selv gæsternes topscorer Adam Larsen faktisk fik nogle store chancer i slutminutterne, så ændrer det ikke på indtrykket af en fuldstændig sikker Elite 3000-sejr. Kallehauge øgede til 3-0 på Jonas Rohrbergs aflevering godt ti minutter før tid, og derefter fulgte et håndfuld chancer til begge hold, hvor såvel Rohrberg som Adam Larsen burde have scoret.
- Under nogle svære baneforhold synes jeg vi kan være tilfredse. Der mangler måske lige det sidste touch i afleveringerne, men det er altså også svært mod en modstander der står så dybt. GVI er jo ikke ligefrem et hold der spiller fodbold så man slikker sig om munden, men de er godt trænet og skolet rent taktisk, sluttede Bjarne Jensen.
  


 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.