Sæson 2009/10 
kienn_nicklas.jpg (57028 byte)
 
gorm.jpg (58652 byte)
 
kallehauge_scorer_borup.jpg (53332 byte)
 
kallehauge.jpg (48042 byte)
 
nicklas_scorer.jpg (57822 byte)
 
nicklas_jubel.jpg (46930 byte)
 
kienn.jpg (44734 byte)
 
jeppe_kallehauge.jpg (60510 byte)
 
jonas_scorer.jpg (60858 byte)
 
jonas_scorer_let.jpg (51299 byte)
 
gorm_scorer.jpg (54805 byte)
 
hamberg_redder_straffe.jpg (56583 byte)
 
jeppe_gummi_nelson.jpg (71486 byte)
 
casper.jpg (56309 byte)
 
david.jpg (56845 byte)
 

FB - Elite 3000 Helsingør


Højrebacken Nicklas Jonassen er ved at blive en målfarlig herre. For anden DS-kamp i træk kom han på måltavlen - her scorer han til 2-0 i en situation hvor FB-forsvaret er spillet tyndt. Foto: Claus Birch.
 
Matchfacts
Danmarksserien, kreds 1
Lørdag, d. 26. september 2009, kl. 15:00
FB - Elite 3000 Helsingør 0-4 (0-3)
0-1 Jonas Kallehauge (10)
0-2 Nicklas Jonassen (28)
0-3 Jonas Rohrberg (42)
0-4 Michael Gorm Nielsen (58)

  
Elite 3000 Helsingør
Træner: Bjarne Jensen
1. Mads Hamberg
4. Nicklas Jonassen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 72 
5. Jeppe Christiansen Anfører
14. Morten Juul Hansen
7. Ronni Andersen
15. Kienn Jensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 60
8. Jonas Kallehauge Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 65
6. David Rasmussen
11. Dennis Borup
10. Michael Gorm Nielsen
13. Jonas Rohrberg  
Reserver:
20. Morten Johansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 60 
3. Nelson Costa Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 65 Advarsel (minuttal) 74  
9. Casper Sørensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 72
 
FB
Træner: Jens Peter Olsen
1. Jacob Nielsen 
7. Rickie W. Rasmussen
3. Kaspar Christiansen
5. Oliver Lund Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 65 
4. Carsten Norup Advarsel (minuttal) 63
8. Kim Helby Jensen Anfører Advarsel (minuttal) 44
2. Nermin Galijatovic Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 54 
10 Peter Bærenholdt
9. Rasmus Christensen
6. Mikkel Iversen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 54 
11 Lars Hansen
Reserver:
12. Lasse Glenstrup Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 54 
13. Brian Skov Henriksen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 54 
14. Janus Ravn Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 65

0-4

Dato: Spillested:
26. september 2009 Frederiksberg Stadion
Tilskuertal: Dommer:
114 Niels Thomasen


Med en hård pokalkamp mod FC København i benene, var det med nogen spænding og måske endda ængstelse man havde set frem til lørdagens opgør på Frederiksberg Stadion. Men de lyseblå viste at de tilsyneladende har uendelige ressourcer, for der var på intet tidspunkt spænding om udfaldet.

FB havde fra første fløjt mere end svært ved at dæmme op for Helsingør-spillernes angrebsspil, og efter kun ti minutter kunne Jonas Kallehauge gøre det til 1-0, på et tørt hug fra kanten af straffesparkfeltet. Omkring den halve time var det så backen Nicklas Jonassen der var trukket med frem, og på Jonas Rohrbergs gode aflevering kunne score til 2-0 i fri position.

De lyseblå angreb bredt over hele banen, og det så i flere tilfælde legende let ud, når de nærmest spadserede gennem FB-forsvaret. De lange sideskift, de hurtige kanter og de intelligente stikninger centralt, var gift mod et FB-hold der tydeligt gerne ville, men som på dagen var oppe i mod et klart bedre hold.

Mens Elite 3000 var lynende farlige fremefter, var der til gengæld lidt koncentrationsbesvær bagude. Det gav FBs topscorer Lars Hansen en kæmpe chance efter 13 minutter, som Mads Hamberg imidlertid reddede. Og efter 37 minutter var hjemmeholdet også tæt på, da Kim Helby Jensen sendte bolden på undersiden af overliggeren. Returen helkiksede Rasmus Christensen, og så fik Elite 3000-forsvaret raget kastanierne ud af ilden.
- Man kunne godt se, at vi var lidt trætte efter i onsdags. I nærkampene kommer vi for sent til boldene, og vi bliver i nogle tilfælde for offensive, forklarede Bjarne Jensen om det lidt sløsede forsvarsspil.

Til gengæld var der ingen pardon den anden vej. Jeppe Christiansen var tæt på at heade et frispark i nettet, og kort før pausen slog Rohrberg til igen. En dyb stikning sendte den hurtige angriber afsted, og da først den fremstormende keeper var rundet, havde Elite 3000’s all-time topscorer ingen problemer med at sende mål nummer 53 i nettet.

Det begyndte at ligne en massakre, men i anden halvleg skruede de lyseblå noget ned for charmen. Kampen blev mere eller mindre sat på autopilot, men det var dog rigeligt til at fastholde kontrollen med opgøret. Efter godt et kvarters spil sendte David Rasmussen et frispark direkte op i målhjørnet. En flot scoring, der desværre blev annulleret fordi linievogteren ikke var klar. Rutinerede Rasmussen valgte en ny kombination til omsparket, som han ligeså præcist sendte ind i hovedet på Michael Gorm Nielsen. Så stod det 4-0 og det lignede legestue på Frederiksberg.

Efterhånden begyndte de trætte ben dog at sætte sine spor, og godt midtvejs i halvlegen fik FB så tilkæmpet sig et straffespark på Lars Hansens gode gennembrud. Indskiftede Brian Skov Henriksen blev sat til at sparke, men Mads Hamberg kronede en stor kamp ved nærmest at gribe FB’eren ud.

Derefter var der ikke mere i hjemmeholdet, og Helsingør tættere på både 5-0 og 6-0. Indskiftede Casper Sørensen fik en scoring annulleret for offside – den var vist hårfin! Og det lignede et straffespark af de større, da en afslutning fra Dennis Borup blev håndboldreddet i feltet. I det hele taget var de lyseblå ikke begejstrede for dommer Niels Thomasen, der nok heller ikke dømte sin bedste kamp (forhåbentligt!). Hans gule kort til Kim Helby Jensen i første halvleg for et spark på Borup kunne godt have været rødt, men som han sagde:
- Lad nu være med at brokke jer, I fører jo 3-0!

Sådan kan man jo også se på det.
 
Efter kampen var Bjarne Jensen naturligvis en tilfreds mand:
- Det er måske vores værste konkurrent til oprykning. Vi spiller mindre godt, og mangler 10 % forskellige steder, blandt andet i nærkampene. Så på den baggrund er det jo et flot resultat, og jeg tror ikke dette hold kommer til at tabe mange kampe på denne side af jul.
 
- Det er klart at jo flere kampe vi spiller, jo tættere kommer vi også på det første nederlag. Men som jeg sagde til spillerne før kampen, så er det jo ikke rouletten vi spiller på. Vi har selv indflydelse på resultaterne, og skal blive ved at gå efter sejrene, sagde Bjarne Jensen, og glædede sig over at hans spillere nu har en kampfri uge til at få noget friskhed tilbage i benene.


 
 


 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.