Sæson 2009/10 
Stefan Campagnolo - fin debut for Elite 3000.
 
Nicklas Jonassen og Jonas Kallehauge har styr på Eric Bodjo.
 
David Rasmussen, Jonas Kallehauge og Kienn Jensen klar til at erobre bolden.
 
Anfører Jeppe Christiansen var sikkerheden selv.
 
Nicklas Jonassen bliver bedre og bedre.
 
Campagnolo griber sikkert ind mens Nicklas Jonassen og Gorm følger op.
 
Jonas Kallehauge, Morten Juul Hansen og Nicklas Jonassen styrede luftrummet.
 
Nicklas Jonassen (bagest) scorer sit første mål - Steffen Petersen kaster sig forgæves.
 
Så bliver det 2-0. Gorm scorer på Kienns uselviske forarbejde.
 
Og så gør Kienn det til 3-0, oplæg fra Casper Sørensen (bagest).
 
 

Elite 3000 Helsingør - B1903


Nicklas Jonassen (tv) har sendt bolden i nettet bag en sprællende Steffen Petersen. Foto: Claus Birch.
 
Matchfacts
Danmarksserien, kreds 1
Søndag, d. 20. september 2009, kl. 13:00
Elite 3000 Helsingør - B1903 4-0 (1-0)
1-0 Dennis Borup (41)
2-0 Nicklas Jonassen (54)
3-0 Michael Gorm Nielsen (60)
4-0 Kienn Jensen (79)

  
Elite 3000 Helsingør
Træner: Bjarne Jensen
1. Stefan Campagnolo Debut
4. Nicklas Jonassen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 63 
5. Jeppe Christiansen Anfører 50 kamps jubilæum
14 Morten Juul Hansen
7. Ronni Andersen
15. Kienn Jensen
8. Jonas Kallehauge
6. David Rasmussen
11. Dennis Borup Advarsel (minuttal) 11 Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 73
10. Michael Gorm Nielsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 73
13. Jonas Rohrberg  
Reserver:
3. Nelson Costa Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 63 
20. Morten Johansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 73
9. Casper Sørensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 73
 
B1903
Træner: Michael Kristensen
1. Steffen Petersen Anfører
3. Philip Payberg
24. Emil Thomsen
14. Rune Knudsen Advarsel (minuttal) 45 Udvisning (minuttal) 81
2. Dennis Braimouk
6. Mads Dichmann
22. Morten Larsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 66 
13. Lasse Sørensen
8. Anders Otto Advarsel (minuttal) 48
10. Patrick Pedersen
23. Eric Bodjo
Reserver:
18. Steffen Ta-Dihn Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 66 
20. Alexander Lazarevic
9. Andreas T. Hansen

4-0

Dato: Spillested:
20. september 2009 Helsingør Stadion
Tilskuertal: Dommer:
299 Benjamin Willaume-Jantzen


Det var ren opvisningsstil i store dele af kampen, da Elite 3000 i eftermiddag besejrede B1903 med sikre 4-0 på et solbeskinnet Helsingør Stadion. Dermed er holdet noteret for 6 sejre ud af ligeså mange mulige. Og hvis konkurrenterne i toppen af danmarksserien havde håbet, at pokalkampen mod FC København ville give nordsjællænderne koncentrationsbesvær i turneringskampene, så er de blevet alvorligt skuffede. Dagens sejr var endda var yderst beskeden, bedømt på spilovervægt og målchancer.

I målmand og anfører Steffen Petersen havde B1903 således deres klart bedste mand, der egenhændigt holdt scoren nede på et respektabelt niveau.
- Vi spiller en super flot kamp, som spillerne skal have megen ros for. Vi møder et hold der står med 11 mand på egen banehalvdel, og det giver meget små områder at spille bolden rundt i. Men vi holder koncentrationen, og lukker dem på intet tidspunkt ind i kampen. Så min eneste kritik må være at vi ikke scorer 10 mål, lød det efterfølgende fra Elite 3000-træner Bjarne Jensen.

Op til kampen havde han ellers haft visse spekulationer. Torsdag aften stod det klart at en skadet Mads Hamberg ikke ville blive klar til at vogte målet, og aftenen forinden var helsingoranernes reservemålmand også sat ud af spillet.  Dermed var kvoten i klubben opbrugt, men fredag lykkedes det at finde en ny keeper, da man overtalte den mangeårige divisionsmålmand i blandt andet Frem og Lyngby, Stefan Campagnolo til et comeback. Den 40-årige målmand havde ellers lagt handskerne på hylden, da hans kontrakt med AB udløb før sommerferien.
- Jeg havde da mine overvejelser. Jeg har ikke trænet siden foråret, og nåede heller ikke at træne med spillerne i Helsingør. Så det var både første og sidste kamp heroppe, sagde den franske keeper med et stort smil, efter en fuldstændig pletfri indsats for nordsjællænderne.

Han havde nu også en rolig dag i buret, i en kamp som Elite 3000 styrede fra første til sidste minut. Hjemmeholdet måtte dog vente det meste af en halvleg på det første mål, men viste til gengæld stor koncentration. Holdet blev ved med at spille bolden rundt og presse gæsterne, hvor Steffen Petersen leverede et par spektakulære redninger. 
 
Efter kun 8 minutter afsluttede Jonas Rohrberg i sidenettet, seks minutter senere skød Jonas Kallehauge over et blankt mål, og efter 18 minutter leverer B1903-målmand en fantastisk TV-redning på et hovedstød fra klods hold. Også Kienn Jensen forsøger sig med hovedet, men rammer stolpen. Det lykkedes dog Dennis Borup at score kort ført pausen, da han kommer fri i venstre side, og placerer bolden i det lange hjørne.
  
Mønsteret fortsatte efter pausen, hvor Helsingør også havde heldet. Højrebacken Nicklas Jonassen så i hvert fald både glad og meget overrasket ud, da hans indlæg hamrede ind i fjerneste målhjørne. Dén scoring tog tilsyneladende den sidste tro fra B1903’erne, der i de efterfølgende minutter blev udspillet på kryds og tværs. Og det burde være blevet til meget større udbytte end den scoring Michael Gorm Nielsen satte ind på Kienn Jensens eksemplariske og uselviske forarbejde. I øvrigt et billede der gentog sig senere, hvor Casper Sørensen i helt fri position trillede på tværs til Kienn Jensen, der således også nåede på måltavlen.
 
Udover de to scoringer havde de lyseblå masser af muligheder. KIenn Jensen var alene igennem med Steffen Petersen, og også Gorm må se et hovedstød reddet på stregen, hvorefter han sparker returen i sidenettet.

Dermed fik Elite 3000 den perfekte optakt til onsdagens kamp mod FC København. En kamp hvor klubbens lægestab i øvrigt garanterer at Mads Hamberg bliver spilleklar. Til glæde for såvel Helsingør-målmanden som dagens reservekeeper Stefan Campagnolo, der absolut ikke føler sig i form til en duel med de danske mestre.


 
 


 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.