Sæson 2009/10 

Frem - Elite 3000 Helsingør


Jonas Kallehauge havde chancerne men kom ikke på måltavlen i Valby! Arkivfoto: Claus Birch.
 
Matchfacts
Danmarksserien, kreds 1
Lørdag, d. 12. september 2009, kl. 13:00
Boldklubben Frem - Elite 3000 Helsingør 2-4 (0-1)
0-1 Morten Juul Hansen, straffe (3)
0-2 Dennis Borup (48)
1-2 Henrik Rasmussen (70)
1-3 Michael Gorm Nielsen (77)
2-3 Edin Cakovic (86)
2-4 Jonas Rohrberg (89)

  
Elite 3000 Helsingør
Træner: Bjarne Jensen
1. Mads Hamberg
5. Jeppe Christiansen Anfører
3. Nelson Costa
14. Morten Juul Hansen
7. Ronni Andersen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 80
20. Morten Johansen 47 Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 80
8. Jonas Kallehauge
6. David Rasmussen
11. Dennis Borup
10. Michael Gorm Nielsen
9. Casper Sørensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 61 
Reserver:
13. Jonas Rohrberg Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 61 
18. Christian Tyron Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 80
17. Andreas Svinggaard Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 80
 
Boldklubben Frem
Træner: Ole Rasmussen
  Jakob Køhler Hansen Anfører  
  Casper Hester Hansen
  Rasmus Håkansson
  Emil Jensen
  Martin Skov Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 88
  Martin Jørgensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 68 
  Dia Raofat
  Theis Sørensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 68
  Kenneth Thorsson
  Henrik Rasmussen
  Edin Cakovic
Reserver:
  Patrick Strøckel Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 68 
  Cemel Touré Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 68
  Kim Mahler Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 88

2-4

Dato: Spillested:
12. september 2009 Valby Idrætspark, bane 18
Tilskuertal: Dommer:
75 Niels Chr. Jørgensen

   
Det blev mere spændende end nødvendigt, da Elite 3000 lørdag eftermiddag sikrede sig en 4-2 sejr over Frems divisionsreserver, på den fjerne og meget lidt motiverende bane 18 i Valby Idrætspark. Men de lokale helte kan såmænd kun takke sig selv for at der overhovedet kom lidt spænding om resultatet undervejs..
  
Bjarne Jensens tropper startede ellers lige så overbevisende som i sidste weekend i Lyngby, og kom da også foran efter kun 3 minutter. Midtbanespilleren David Rasmussen blev fældet foran mål, og på straffesparket scorede Morten Juul Hansen sikkert. Men så hørte ligheden med sidste uges bedrifter også op. For hvor de orangeklædte Helsingør-spillere scorede efter behag mod Lyngby, så lykkedes det at brænde mere end end håndfuld store chancer i en første halvleg, hvor gæsterne sad fuldstændigt på Frem’erne.
 
Kun fire minutter efter føringsmålet tog anfører Jeppe Christiansen chancen fra banens midte, og hans meget flotte afslutning tordnede direkte på trekantsammenføjningen. Kort efter leverede Frem-målmand Jakob Køhler Hansen en fornem fodparade der forhindrede Casper Sørensen i at komme på måltavlen, og en dobbeltchance til Jonas Kallehauge hindrede en storspillende keeper også i at passere mållinien. 
 
Skal billedet fuldendes, spillede Michael Gorm Nielsen derefter en flot dybdebold til Casper Sørensen, der skuffede fælt ved at sende den i sidenettet.I det hele taget havde Elite 3000-forwarden ikke sin bedste dag - om det var manglende skarphed eller held, skal vi lade være usagt!
 
På det tidspunkt var der faktisk kun spillet 20 minutter, og opgøret burde være afgjort fuldstændig til Elite 3000's fordel. Men det skete ikke, og efterhånden fik et heroisk kæmpende Frem-hold bedre og bedre fat. Det blev dog ved de løse chancer til Frem'erne, hvor angriberen Edin Cakovic fra deres A-trup virkede mest skarp.

Præcis som i første halvleg lagde Elite 3000 bedst fra land efter pausen, og kom foran 2-0, igen efter tre minutter. Michael Gorm lagde en perfekt aflevering ind mellem back'en og midterforsvaret, og her skar Dennis Borup ind i banen, og lagde bolden smukt i nettet med en følt afslutning. En nærmest tro kopi af hans mål i Lyngby sidste weekend.
 
Herefter fulgte endnu nogle store chancer til helsingoranerne. Casper Sørensen fik to gyldne - der igen blev misbrugt - og Morten Juul Hansen sendte en bold på underkanten af overliggeren. Desværre sprang den tilbage i spil.
 
Her burde opgøret naturligvis være lukket og slukket, men nej.

Stor spænding nåede der dog ikke at blive, for den ellers stærkt spillende Frem-forsvarer Emil Jensen tabte bolden til Michael Gorm Nielsen, der scorede et af sine typiske mål med en meget følt afslutning helt ude ved målstolpen.

Efter yderligere en reducering satsede Frem hele butikken ved at bytte venstrebacken Martin Skov ud med en angriber, men det slap de ikke godt fra. Indskiftede Jonas Rohrberg viste sin målnæse da Helsingør slog kontra, og i en en-mod-en situation var han knivskarp og afgjorde opgøret i Valby.
 
Elite 3000 måtte som annonceret stille op uden Nicklas Jonassen og Kienn Jensen, og manglede dermed hele den sædvanlige højre side. I stedet var Jeppe Christiansen trukket ud på backen, men Morten Johansen var tilbage på sin vante højreside på midten. Nelson Costa tog den ledige plads i det centrale forsvar, og spillede en god og sikker kamp.
 
Bedst for Elite 3000 var David Rasmussen på den centrale midtbane, mens også Dennis Borup gjorde det glimrende. På Frem-holdet lagde man især mærke til midtforsvareren Emil Jensen og angriberen Edin Cakovic.
  


 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.