Sæson 2009/10 

Kallehauge afslutter i sidenettet     Ronni Andersen i duel med DMI-anfører Tim Petersen.
 
Kienn header i nettet til 0-1.     Mens Casper Sørensen endnu er glad - men målet blev annulleret.
 
Ronni på færde igen - banen var vist ikke vandet for nylig.     ... hvor Dennis Borup (uden for billedet) scorer, mens Casper Sørensen endelig får lov at juble igen.
 
Jonas Rohrberg i vanlig fremdrift.     Nicklas Jonassen sender bolden ind i feltet.....
 
Gorm presser DMI-forsvaret.     Jacob Wedell brugte fysikken.
 
Så står det 0-3, Gorm har sendt bolden forbi Mads Jørgensen.     Christian Magleby viser overblik og spiller bolden igennem DMI-forsvaret.
 
Døm selv ... er Kienn Jensen på midten offside ? Bolden kommer fra Morten Johansen (20).     .. det syntes Kienn og Morten Johansen ihvertfald ikke!
 

 

Døllefjelde-Musse IF - Elite 3000 Helsingør


Casper Sørensen jubler over målet til 0-2, sendt i nettet af Dennis Borup (uden for billedet). Oplægget stod Nicklas Jonassen for - kampens vel nok bedste spiller. Foto: Claus Birch.
 
Matchfacts
Danmarksserien, kreds 1
Søndag, d. 23. august 2009, kl. 15:00
Døllefjelde-Musse IF - Elite 3000 Helsingør 0-3 (0-1)
0-1 Kienn Jensen (31)
0-2 Dennis Borup (53)
0-3 Michael Gorm Nielsen (81)

 
Elite 3000 Helsingør
Træner: Bjarne Jensen
1. Mads Hamberg
4. Nicklas Jonassen
5. Jeppe Christiansen Anfører
14. Morten Juul Hansen
7. Ronni Andersen
15. Kienn Jensen
8. Jonas Kallehauge Advarsel (minuttal) 77 Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 80
10. Michael Gorm Nielsen
11. Dennis Borup 
13. Jonas Rohrberg Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 57 
9. Casper Sørensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 70
Reserver:
12. Christian Magleby Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 57 
20. Morten Johansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 70
2. Jacob Wedell Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 80
 
Døllefjelde-Musse IF
Træner: Thomas Bundgaard
1. Mads Jørgensen
2. Driton Bytyqi 
7. Tim Petersen Anfører
16. Thomas Andreasen Advarsel (minuttal) 43 Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 68
12. Nicky Ruud
11. Rasmus D. Christensen Advarsel (minuttal) 68
13. Anders Sørensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 73
9. Bjarne Jensen
5. Jonas Carstensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 59
4. Mathias Olsen
14. Erik Bonde
Reserver:
6. Kenneth Olsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 59
8. Rasmus Petersen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 68
18. Neriton Latifi Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 73 Advarsel (minuttal) 90+2

0-3

Dato: Spillested:
23. august 2009 Døllefjelde Stadion
Tilskuertal: Dommer:
150 Adam Dreyer-Sulcs

 
Træner Bjarne Jensen og hans nye Helsingør-mandskab fortsatte deres flyvende sæsonstart, da sundbyen søndag hentede en sikker 3-0 sejr på Lolland. Et hjemmehold svækket af flere skader var ingen opgave for Helsingør, der kunne sætte tre point ind på kontoen uden at overanstrenge sig voldsomt.
 
Døllefjelde Musse måtte undvære den stærke centrale forsvarsspiller Dennis Jensen, og træner Thomas Bundgaard var også stækket i offensiven, hvor hverken Nicky Bertelsen eller Jan F. Hansen var kampklar. Om de tre spilleres tilstedeværelse havde ændret på resultatet, er dog tvivlsomt. Helsingør var gennem det meste af kampen hurtigere og mere boldsikre end hjemmeholdet, og man sad med fornemmelsen af, at gæsterne kun lige præcis spillede godt nok til at vinde en sikker sejr.
 
Der var med andre ord masser af uudnyttet potentiale, og det irriterede træner Bjarne Jensen en smule:
- Det er igen en kamp hvor vi bør score langt flere mål. Især synes jeg at midtbanen svigtede med for lidt bevægelse, og ved at vi ikke investerede nok i nærkampene. Vi skal være mere boldfaste centralt, så var det gået langt værre for dem, mente Helsingør-træneren.
  
Kun det første kvarter var landsbyklubben reelt inde i kampen, men tættere på end en håndfuld hjørnespark kom de rødblusede spillere ikke. Så var der mere drev i Helsingør, hvor Kienn Jensen og Nicklas Jonassen på højrekanten havde en hel markedsplads at boltre sig på. Der skulle dog gå en halv time, før en velspillende Mads Jørgensen i DMI-målet måtte se sig overlistet at Kienn Jensens hovedstød fra klods hold.
 
Oplægget kom egentlig fra Casper Sørensen, der måtte se DMI-keeperen redde et fortrinligt forsøg til hjørnespark. Efterfølgende sendte Michael Gorm et brag af et hovedstød på overliggeren, og da bolden dalede ned igen, vandt KIenn den afgørende hovedstødsduel med hjemmeholdets Mathias Olsen. Mads Jørgensen havde ingen mulighed for at nå op i krogen.....
 
I halvlegens overtid var det så store Casper Sørensen der scorede, igen efter opspil på højrekanten. Til angriberens store fortrydelse, og under heftige protester fra et stort antal medrejsende Helsingør-fans, mente dommer Adam Dreyer-Sulcs imidlertid at den tidligere Fredensborg-forward var offside. 
 
Selvom føringen var beskeden ved halvleg, skulle det dog snart vise sig, at de lyseblå intet havde at frygte. Overtaget fortsatte efter pausen, hvor Dennis Borup efter bare 8 minutter kunne scorer fladt, efter fremragende forarbejde af Nicklas Jonassen. Elite 3000-backen sled sig igennen på kanten, og sendte en hård flad aflevering ind i feltet, som Borup bare behøvede at sætte foden på.
 
Der skulle gå en halv time i anden halvleg, før DMI leverede deres første afslutning på mål efter pausen, og kort efter var ballet så endegyldigt forbi da Michael Gorm scorede til 3-0. Oplægget stod indskiftede Christian Magleby for, da han smart spillede Gorm fri foran mål.
 
Og så burde det faktisk være blevet til 4-0 (eller 5-0 om man vil), da Kienn scorede endnu engang i sidste minut. Igen på oplæg fra højre, denne gang var det Morten Johansen der var opmanden. Det så unægtelig ud til at Johansen spillede bolden bagud, men målet blev annulleret og hjemmeholdet slap med hæderlige 0-3.
 
Det kunne altså være gået langt værre for Døllefjelde, der tydeligvis var ude i de yderste hjørner af truppen for at udfylde holdkortet. Således spillede den 40-årige assistenttræner Thomas Andreasen i det centrale forsvar, og han var hverken hurtig eller veltrænet. Men Helsingørs spillere forsømte i for høj grad at udfordre deres modstandere, og derfor var det stort set kun fra kanterne at det blev rigtig farligt.
 
- Jeg tror at lidt for mange spillere troede de skulle ned og spille jubelfodbold, og så bliver det lidt halvhjertet når der skal kæmpes om bolden. Men nu får vi en helt anderledes kamp på onsdag, når det gælder Skjold fra 2. division i pokalturneringen, slutter Bjarne Jensen, og forventer en mere koncentreret indsats af sine spillere.

 


 


 


 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.