Sæson 2009/10NB Bornholm - Elite 3000 Helsingør


Jonas Rohrberg scorede til 2-0 på et drømmemål, der gik i nettet via undersiden af overliggeren. En scoring der absolut var et jubilæumsmål værdig - det var nemlig den populære angribers 50. mål i 118 kampe for Elite 3000. Arkivfoto: Claus Birch.
 
Matchfacts
Ekstra Bladet Cup, 1. runde
Lørdag, d. 8. august 2009, kl. 15:30
NB Bornholm - Elite 3000 Helsingør 0-3 (0-2)
0-1 Morten Juul Hansen, straffe (18)
0-2 Jonas Rohrberg (27)
0-3 Ronni Andersen (64)
 

 
Elite 3000 Helsingør
Træner: Bjarne Jensen
1. Mads Hamberg
5. Jeppe Christiansen Anfører
2. Jacob Wedell 
14. Morten Juul Hansen Debut Advarsel (minuttal)  Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 70
7. Ronni Andersen
15. KIenn Jensen
8. Jonas Kallehauge Debut  Advarsel (minuttal)
10. Michael Gorm Nielsen
6. Dennis Borup 
13. Jonas Rohrberg
11. Casper Sørensen Debut Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 56
Reserver:
20. Morten Johansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 
12. Andreas Svinggaard Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 56
9. Nicklas Jonassen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 70
 
NB Bornholm
Træner: Lasse Holmgaard
1. Lasse Andersen
2. Daniel Hartmann Debut
6. Edonis Emini Debut
7. Flemming Holmgaard Anfører 
12. Jacob Gjetting
4. Mathias Larsen 18
5. Morten Bech Debut
3. Mads Tiller Hansen Debut
13. Mikkel Steinlein Debut  
10. Michael Pedersen Debut
14. Vitus Kofod
Reserver:
8. Martin G. Hansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal)
9. Jesper Hansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal)
11. Benjamin Madsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal)

 

0-3

Dato: Spillested:
8. august 2009 Nexø Stadion
Tilskuertal: Dommer:
250 Brian Andersen


Med en knusende sikker sejr på 3-0 over NB Bornholm, fik Elite 3000 ikke kun booket plads i endnu en runde af årets landspokalturnering, men også givet sig selv den bedst tænkelige start på sæsonen 2009/10.
 
Og lad det være sagt med det samme, der var stor forskel på de to hold. Resultatmæssigt kan NB Bornholm således ikke tillade sig at være utilfredse, for de fik en spillemæssig snitter der var langt værre end cifrene antyder.
 
Fra første fløjt sad Elite 3000 på opgøret i Nexø, mod et hjemmehold der tilsyneladende havde enorm respekt for de lyseblå. Bornholmerne stod med alle mand i forsvaret, og taktikken var givetvis at lukrere på fejl hos gæsterne.
 
- Vi skal nok forvente at møde en del defensivt orienterede hold, men den måde bornholmerne stod på, virkede helt ekstrem. De var fuldstændig låste, nærmest som om vi skræmte dem, undrede Elite 3000's træner Bjarne Jensen sig efter kampen.
 
Den debuterende træner havde på forhånd valgt 14 spillere der var i absolut toptræning, og ud fra en skadesfri trup, må det siges at han havde en dygtig hånd. I alle henseender var Elite 3000 sin modstander overlegen, og pausestillingen på 2-0 bragte ro over kampen.
 
Gæsternes føringsmål blev en debutantscoring af Morten Juul Hansen - alias "Gummi", der ydede en stabil indsats i det centrale forsvar. Han var også sikker fra straffesparkpletten, da hjemmeholdets Mathias Larsen reddede bolden med hånden efter et hjørnespark. Det kostede hjemmeholdet et direkte rødt kort - og et mål til de lyseblå.
 
Knap ti minutter senere blev det så 2-0, da Jonas Rohrberg sendte et effektfuldt langsskud i nettet. Et drømmehug der tog underkanten af overliggeren, og på fornem vis markede den populære angribers 50. scoring i den lyseblå trøje.
 
Med 2-0 ved pausen var der ingen grund til at forcere noget, så Elite 3000 udskiftede en småskadet målscorer Jonas Rohrberg, og ti minutter senere fik debutanten Casper Sørensen også lov at holde fri.
 
Det fik ikke den store betydning på banen, hvor også 3-0 målet hørte til i den fornemme ende af skalaen. Efter hurtigt kombinationsspil slap Ronni Andersen alene igennem med den bornholmske målmand Lasse Andersen, og øgede sikkert gæsternes føring.
 
På dette tidspunkt havde man ikke set meget til hjemmeholdets angrebsmæssige kvaliteter, men de fik dog en enkelt chance i kampen. Den var tilgengæld stor, men Mads Hamberg fik også vist sine evner, og reddede et straffespark godt et kvarter før tid. Hamberg begik selv straffesparket mod Mikkel Steinlein, men kastede sig til den rigtige side da Michael Pedersen afsluttede fra pletten.
 
- Man skal være tilfreds med at vinde 3-0, men ærlig talt, så var det nærmest en dag på kontoret, konstarerede Bjarne Jensen om de 90 minutter på Bornholm.
 
- Vi skaber chancer til 7-0, så der er fortsat noget at arbejde med. Blandt andet skal vi være mere beslutsomme på banens sidste tredjedel. Og så mener jeg faktisk at vi kan spille endnu bedre, sluttede en glad Bjarne Jensen fra solskinsøen. 
 
I forhold til forårets velkendte opstilling, var anfører Jeppe Christiansen flyttet ud på højre back, med Morten Juul Hansen i det centrale forsvar med Jacob Wedell. Centralt på midtbanen huserede arbejdshestene Jonas Kallehauge og Michael Gorm Nielsen, med Kienn Jensen og Dennis Borup på kanterne. Jonas Rohrberg lå som hængende angriber, med Casper Sørensen helt i front.
 


 


 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.