Sæson 2008/09


Galleri
 
Christian Schäffer var banens bedste spiller.
 
Schäffer når igen højest.
 
Jonas Rohrberg forsøger sig med et hovedstød.
 
Kienn Jensen må overgive sig for Schäffer.
 
Kienn Jensen i hård duel i feltet.
 
Nicklas Jonassen fyrer af....
 
... men Schäffer er igen på sin post.
 
Jonas Rohrberg
 
Nelson Costa
 
For en gangs skyld bliver Herlev-keeperen på jorden. Man forstår ham...
 
Sprællemanden var et godt show....
 
Flemming Frandsen - snart 42 år - i duel med Kienn Jensen
 
... gæt selv teksten.....
 
Jeppe header i kassen til 1-2.
 
Ronni Andersen jubler over udligningen.
 
Alle fotos er
copyright Claus Birch,
og må kun bruges efter aftale.

Elite 3000 Helsingør - Herlev IF


Så er der udlignet. Ronni Andersen har taget sagen i egen hånd og gået solo gennem hele Herlev-forsvaret. Foto: Claus Birch.
 
Matchfacts
Danmarksserien, pulje 1. 
Lørdag, d. 13. juni 2009, kl. 15:00
Elite 3000 Helsingør - Herlev IF 2-2 (0-1)
0-1 Mikkel Christensen (33)
0-2 Kenni Wickmann (66)
1-2 Jeppe Christiansen (70)
2-2 Ronni Andersen (82)
 
 
Elite 3000 Man of the Match: Jacob Wedell
 
Elite 3000 Helsingør
Træner: Stefan Bidstrup
Mads Hamberg
Hulusi Dolar
Jacob Wedell
Jeppe Christiansen Anfører  Advarsel (minuttal) 58
Ronni Andersen
Morten Johansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 68
Nelson Costa Advarsel (minuttal) 43
Dennis Borup Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 58
Nicklas Jonasssen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
Jonas Rohrberg
Kienn Jensen 
Reserver:
Christian Tyron  Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
Svande Bernstein  Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 58
Anders Henriksen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 68
 
Herlev IF
Træner: Anders Mikkelsen
Christian Schäffer
Flemming Frandsen
Dennis Kleemann Advarsel (minuttal) 84
Sami Benli Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 73
Jesper Mortensen Anfører
Thomas Lycek Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 63
Christian Thorup Advarsel (minuttal) 28
Martin Mortensen
Lasse Ramlau Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 75
Mikkel Christensen
Kenni Wickmann
Reserver:
Christian Skjøth Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 63
Casper Sindet  Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 73
Tornike Kakachvili Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 75

2-2

Dato: Spillested:
13. juni 2009 Helsingør Stadion
Tilskuertal: Dommer:
121 Benjamin W. Jantzen

 
En hel sæson - symboliseret i en enkelt kamp. Sådan var det næsten da Elite 3000 spillede forårets sidste hjemmekamp, og kun formåede at få 2-2 mod Herlevs nedrykningskandidater. Det var den gamle historie om brændte chancer på samlebånd, og en modstander der får alt for stort udbytte af et beskedent antal chancer.
 
Det startede ellers igen godt for de lyseblå, der holdt Herlev fuldstændig væk fra eget felt i godt en halv time. Gæsternes første skud på mål kom efter præcis 33 minutter, og det gav selvfølgelig (!) mål, da Elite 3000-forsvaret tog sig en blunder, og lod hurtige Mikkel Christensen gå solo.
 
Forinden havde Elite 3000 forsvaret desværre fået spillet Herlev-keeper Christian Schäffer godt varm. Den 26-årige keeper var oppe og nede, og tog alt hvad de lyseblå kastede i mod ham. Noget af et kup Herlev gjorde sig, da de fik fat i den tidligere kontrakspiller i Brønshøj i vinterpausen! Særligt redningen af Jacob Wedells flugtskud var fænomenal, ligesom han var sprællemand da Nicklas Jonassen, Jonas Rohrberg og Nelson Costa forsøgte sig.
 
Hos gæsterne var der iøvrigt et overraskende gensyn med den gamle HIF'er Flemming Frandsen, der spillede 60 kampe i den røde trøje fra 2002-03. Han fylder 42 år i næste uge, men det var ikke til at se på den hurtige back, der gjorde det aldeles glimrende overfor Nicklas Jonassen og Ronni Andersen. 
 
Det blev således til endnu en kamp i Helsingør-dragten for Frandsen..... Gæsterne havde nenlig glemt deres spillertøj, og måtte trække i Elite 3000's grønne udebanedragt, der i alt hast blev hentet frem. Så kan sponsorerne da ikke brokke sig over manglende promovering!
 
Anden halvleg blev præcis som første. Hulusi Dolar var tæt på efter fem minutter, og overtaget var fuldstændigt. Fortsættelsen var også som i første halvleg, for Herlev slog kontra og på et perfekt indlæg steg en helt umarkeret Kenni Wickmann til vejrs, og headede sikkert i nettet til 2-0 bag en chanceløs Mads Hamberg.
 
Der skulle dog kun gå fire minutter før det omsider lykkedes at passere Schäffer i Herlev målet. På et hjørnespark nåede anfører Jeppe Christiansen højest, og den bold endte præcis hvor den skulle.
 
Herefter sværmede de lyseblå om gæsternes mål, men Schäffer var sikkerheden selv. Han måtte dog give fortabt, da Elite 3000 kort efter endelig viste målfarligt spil. Et par hurtige afleveringer - lige efter fodboldens ABC - splittede Herlev-forsvaret og sendte Ronni Andersen alene igennem. Han afsluttede sikkert til højre for Schäffer og så var der udlignet.
 
På dette tidspunkt lå et sejrsmål i luften, men det var tæt på at Herlev havde fået det. Elite 3000 pressede - hovedløst - fremefter, og det gav gæsternes Mikkel Christensen en kæmpe chance for at blive dobbelt målscorer, matchvinder og manden der reddede Herlev fra nedrykning. Mon han nåede at tænke alt dette ?
 
I hvertfald fik en fremstormende Mads Hamberg presset Herlev-angriberen ud i siden, og hans ellers smarte afslutning havnede i sidenettet. Det var tæt på.... og fik de lyseblå til at tænke sig lidt om i de resterende minutter. Det er jo ikke nødvendigt at smide ALLE mand frem, vel!
 
Blandt de bedste hos Elite 3000 var igen Jacob Wedell. Han er måske ikke verdens største geni med en bold, men tilgengæld et plankeværk både i bredde og højde. Det er ikke mange luftdueller den mand taber i løbet af en kamp, og han kunne absolut være sin kamp nummer 75 bekendt i den lyseblå trøje.
 
Før kampen var der gaver til Hulusi Dolar og Anders Henriksen, der begge nåede 50 kampe for Elite 3000 i deres seneste optræden.
 
Og så til sidst, skal man vel lykønske Allerød med oprykningen. De fik den billigste oprykningsbillet i mands minde, men udviste trods alt den smule mere stabilitet end Elite 3000. Godt gået Chrøis... 

 

 


 


 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.