Sæson 2008/09


Intet galleri fra denne kamp.

Gentofte Vangede - Elite 3000 Helsingør


Jacob Wedell må blive Elite 3000's Man-of-the-Match. Først og fremmest fordi han var stabil gennem hele kampen. Arkivfoto: Claus Birch.
 
Matchfacts
Danmarksserien, pulje 1. 
Lørdag, d. 5. juni 2009, kl. 13:00
Gentofte Vangede - Elite 3000 Helsingør 1-1 (1-1)
0-1 Morten Johansen (8)
1-1 Allan Nielsen (31)
 
 
Elite 3000 Man of the Match: Jacob Wedell
 
Elite 3000 Helsingør
Træner: Stefan Bidstrup
Patrick Brender
Hulusi Dolar Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 74
Jacob Wedell 
Jeppe Christiansen Anfører
Christian Tyron
Morten Johansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 67
Nelson Costa
Dennis Borup
Ronni Andersen 
Anders Henriksen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 61 
Jonas Rohrberg
Reserver:
Jonathan Nielsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 61 
Nicklas Jonassen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 67
Svande Bernstein Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 74
 
Gentofte Vangede
Træner: Thomas Gammelgaard
Jesper Schultz
Anders Weilby
Allan Nielsen
Kristoffer Graae
Søren Kold
Klaes Ovesen
Martin Grønbæk
Frederik Madsen
Casper Gullach
Jon Ehlers
Adam Larsen Anfører
Reserver:
Thomas Hansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal)
David Beisham Udskiftning / Indskiftning (minuttal)
Morten Sønderbye Udskiftning / Indskiftning (minuttal)

1-1

Dato: Spillested:
6. juni 2009 Nymosen
Tilskuertal: Dommer:
150 Anker Thisted

  
- Der røg den sidste livline.
Helsingørs assistenttræner Henrik Backe måtte nøgternt konstatere at sundbyens håb om oprykning forsvandt i Nymosen, mod et primitivt spillende, men godt kæmpende Gentofte Vangede hold. Uafgjort kunne Helsingør ikke bruge til noget som helst, slet ikke da Allerød samtidig hentede endnu en sejr:
- Stillingen plejer sjældent at lyve på dette tidspunkt af sæsonen, så vi må bare konstatere at vi ikke har været dygtige nok, fortsatte Backe.
 
Det var ellers ikke indstillingen der fejlede noget hos helsingoranerne, der præcis som hjemmeholdet måtte stille noget handicappede op til kampen. En fiberskade holdt playmakeren Michael Gorm Nielsen på sidelinien, forårets topscorer Kienn Jensen havde karantæne og kort før kampen måtte målmand Mads Hamberg melde fra med en skade. Det sendte den kun 18-årige Patrick Brender ind til hans første turneringskamp. Den unge målmand mangler endnu nogle centimeter og noget rutine, men omstændighederne taget i betragtning gjorde han det udmærket.
 
Helsingør startede opgøret som en hvirvelvind, og de første godt tyve minutter var Gentofte-spillerne statister i en effektiv gang totalfodbold. Det gav en scoring efter bare 8 minutter, da Ronni Andersen smart trak fri i venstre og centrede ind til Morten Johansen, der kom fra modsatte fløj og satte hovedet på, til et af sine meget sjældne hovedstødsmål.
- De første 25 minutter spillede vi vel nok det bedste vi har gjort hele foråret. Vi gjorde alt det rigtige, men ærgerligt nok gav det kun det ene mål. Desværre holder vi op med at spille, og jeg forstår stadig ikke hvad der skete. Vi skulle have gjort opgaven færdig, fastslog assistenttræneren.
 
I stedet kom hjemmeholdet mere med i kampen, om end de satsede på det sikre, med mange folk bag bolden og lange afleveringer op ad banen. Men de havde naturligvis luret Helsingørs svage punkt denne lørdag, og da Helsingør-forsvaret et øjeblik glemte at bakke op om deres unge målmand gik det galt. 
 
Et frispark fra GVI’s Casper Gullach blev sendt dybt i feltet, og her kom den store midterforsvarer Allan Nielsen flyvende og headede udligningen i nettet. Få minutter senere var samme model tæt på at koste endnu et mål, men bolden strøg tæt forbi Helsingør-målet.
 
Anden halvleg blev ikke den store spillemæssige oplevelse. Gentoftes spillere forventede et nyt stormløb i anden halvleg, og vovede ikke meget i opspillet. Det var således Helsingør der sad massivt på midtbanen, men kreativiteten lod en del tilbage at ønske. De bedste muligheder var langskud som GVI-keeper Jesper Schultz ingen problemer havde med.
 
At hjemmeholdet satsede benhårdt på det ene point, blev understreget da de midtvejs i anden halvleg tog en af deres to angribere ud, og sendte en ekstra mand ned i forsvaret. Slutfløjtet blev da også mødt af jublende Gentofte-spillere, skønt holdet ikke havde andet end æren at spille for:
- Jeg synes det virker dybt underligt at man kan være så glad for at spille så primitivt. Det var jo en kamp hvor de kunne spille helt frit, og så pakker de sig alligevel sammen og vil ikke noget som helst. Det fatter jeg ikke, beklagede Henrik Backe sig efter kampen.
 
Elite 3000's bedste på dagen må igen være Jacob Wedell, der holdt niveaet i samtlige 90 minutter. I starten af kampen var fløjene i verdensklasse - Morten Johansen og Ronni Andersen i blandt - men de forsvandt efter pausen.


 


 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.