Sæson 2008/09


Galleri
 

Kienn Jensen scorer til 1-0.
 
Hvad laver Gorm her ????
 
Mads Hamberg spillede en sikker kamp.
 
Svande Bernstein tackler Per Holm.
 
Hamberg bokser bolden i sikkerhed.
 
Er der straffe ? Det mente dommeren.....
 
Jacob Wedell har styr på hurtige Søren Jensen.
 
Wedell laver stopfinten....
 
Morten Johansen gjorde det fremragende som indhopper.
 
Optakten til det sidste mål - Rohrberg forsøger at komme på skudhold.
 
LIdt tumult til sidst. Anfører Jeppe Christiansen er vred...
 

Alle fotos er
copyright Claus Birch,
og må kun bruges efter aftale.

Nivå-Kokkedal FK - Elite 3000 Helsingør


Der blev kæmpet for sagen - her er det Svande Bernstein der tackler Nivå-Kokkedals Per Holm. I baggrunden Kienn Jensen. Foto: Claus Birch.
 
Matchfacts
Danmarksserien, pulje 1. 
Lørdag, d. 25. maj 2009, kl. 15:00
Nivå-Kokkedal FK - Elite 3000 Helsingør 1-3 (0-2)
0-1 Kienn Jensen (13)
0-2 Jonas Rohrberg (16)
1-2 Mark Wollerup (62)
1-3 Morten Johansen (67)
 
 
Elite 3000 Man of the Match: Hulusi Dolar
 
Elite 3000 Helsingør 
Træner: Stefan Bidstrup
Mads Hamberg
Hulusi Dolar
Jacob Wedell Advarsel (minuttal) 69
Jeppe Christiansen Anfører
Cristian Tyron
Svande Bernstein
Nelson Costa Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 59
Michael Gorm Nielsen   
Nicklas Jonassen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
Jonas Rohrberg Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 69
Kienn Jensen
Reserver:
Morten Johansen  Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
Dennis Borup  Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 59 Advarsel (minuttal) 89
Anders Henriksen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 69
 
Nivå-Kokkedal FK 
Træner: Bjørn Holm
Ronni Raun
Jens Gamborg  
Anders Sørensen Anfører Advarsel (minuttal) 27
Mark Wollerup
Lars Hjortshøj
Per Holm
Bjørn Holm
Klaes Rasmussen Advarsel (minuttal) 33
Michael Refstrup Advarsel (minuttal) 90+2
Kristian Gade
Søren Jensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 61
Reserver:
Claus Nielsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 61
Rasmus Jørgensen
Thomas Ryttov

1-3

Dato: Spillested:
25. maj 2009 Karsemosegård
Tilskuertal: Dommer:
120 Morten Christoffersen

- Det bedste var at vi fik angriberne med!
 
Elite 3000-træner Stefan Bidstrup kunne ikke kun glæde sig over tre værdifulde point i lokalbraget mod Nivå-Kokkedal, men også over at hans offensiv endelig så potent ud. Efter flere kampe uden idé og vilje i frontlinjen, blev vi i dag budt på underholdende, hurtigt og varieret angrebsspil.
 
Kienn Jensen gjorde det han er bedst til, nemlig at løbe hurtigt og bruge sin fysik. Jonas Rohrberg spillede måske forårets bedste kamp, og kom endelig igen på scoringslisten, med et mål der viste at han både har målnæse og killerinstinkt intakt. På kanterne var Nicklas Jonassen en kæmpe gevinst med sit hurtige og direkte opspil, og i modsatte side var en stålsat Svande Bernstein en fornøjelse at følge.
 
I det hele taget var der ikke mange svage punkter, i en kamp hvor Elite 3000 fik den start de kun kunne have drømt om. Efter bare 13 minutter flænsede Nicklas Jonassen hjemmeholdets højre forsvarsside, og serverede en perfekt bold til Kienn Jensen, der viste ægte målnæse. Let og elegant vippede han den fordi Nivå-Kokkedals fremstormende keeper Ronni Raun.
 
Målet rystede Nivå's bageste, hvor den tidligere Elite 3000-spiller Anders Sørensen forsøgte at holde sammen på tropperne. Det gik bare ikke så godt, for kun tre minutter senere tog Jonas Rohrberg sagen i egen hånd. Han trak frækt igennem forsvaret, tog turen udenom Ronni Raun, og så var målet åbent til 2-0.
 
Og det kunne være gået endnu værre for Nivå-Kokkedal, hvor Anders Sørensen måtte sparke væk på stregen kort efter, da Ronni Raun tabte et indlæg.
 
Minuttet før pausen skulle tingene så definitivt have været sat på plads. Kienn Jensen fik tilkæmpet sig et straffespark i duel med Nivå-keeperen, omend det ikke var det tydeligste i min optik. Kienn sparkede selv, men desværre ligeså svagt som mod Frem. Denne gang fik han bare ikke fat i riposten, og så stod det fortsat 0-2. Måske Bidstrup skulle træne sine tropper lidt fra 11-meter pletten til mandagstræningen. Man tør jo ikke tænke tanken til ende om at de lyseblå skal ud i straffesparkkonkurrence tirsdag mod Raklev i pokalen.....
 
I anden halvleg fik man hurtigt fornemmelsen af at denne kamp ikke var afgjort endnu. Nivå-Kokkedal spillede deres chance, og efter et kvarters spil gav det bonus. Et lidt tilfældigt mål, da bolden fik et skævt opspring, men det var de blå-sorte nok lige glade med - de tæller alle sammen.
 
To minutter senere måtte Mads Hamberg ud i fuld længde, og man fornemmede begyndende panik i rækkerne. Dog ikke hos Kienn Jensen der besluttede sig for at få afgjort kampen her og nu. Med en imponerende energiudladning fik han tilkæmpet sig bolden ved sidelinien, driblede og kæmpede sig fri af anfører Anders Sørensen, og serverede en lækkerbidsken af en aflevering ind foran hjemmeholdets mål. Jonas Rohrberg forsøgte med ryggen til at komme på skudhold, men overlod heldigvis bolden til indskiftede Morten Johansen der scorede sikkert til 1-3.
 
Herefter var der ikke meget benzin tilbage i NKF-spillerne, og Elite 3000 havde kontrol over de sidste tyve minutter. Desværre kom temperamentet lidt i kog de sidste ti minutter, men vi slap da for røde kort på den konto.
 
Stefan Bidstrup var naturligvis meget glad for sejren, og roste som nævnt indledningsvist sine offensive folk:
- I dag spiller vi afvekslende, og viser masser af gejst. Vi får både spillet op centralt, i bredden og i dybden, og er langt mere direkte end i de sidste kampe.
 
- Desværre lukker vi dem kortvarigt ind i kampen, og vi begynder og sidde og hoppe lidt ude på bænken. Det skal vi se at blive bedre til at undgå, mente Bidstrup.
 
Hjemmeholdet skiftede træner i ugens løb, hvor Bjørn Holm overtog posten fra Lars Hjortshøj. Han havde kun roser til Helsingørs hold:
- Sejren var fortjent, og jeg håber Helsingør tager den sidste oprykningsplads. De spillede os rigtigt, og lod os aldrig rigtig spille vores spil. De to hurtige mål gør det selvfølgelig lettere for dem, for så kommer kampen til at foregå på deres præmisser.
 
Alt i alt en opløftende dag på et solbeskinnet Karsemosegård. Det skal blive spændende at følge fortsættelsen.....
 


 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.