Sæson 2008/09


Intet galleri fra denne kamp.

Elite 3000 Helsingør - Avedøre IF


Svande Bernstein bragte Elite 3000 på sejrskurs med sin scoring i første halvleg. Arkivfoto: Claus Birch.
 
Matchfacts
Danmarksserien, pulje 1. 
Onsdag, d. 29. april 2009, kl. 18:30
Elite 3000 Helsingør - Avedøre IF 2-1 (1-0)
1-0 Svande Bernstein (35)
2-0 Michael Gorm Nielsen (54)
2-1 Toke Svendsen (87)
 
 
Elite 3000 Man of the Match: Michael Gorm Nielsen
 
Elite 3000 Helsingør
Træner: Stefan Bidstrup
Mads Hamberg
Nicklas Jonassen
Jacob Wedell 
Hulusi Dolar
Ronni Andersen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 16
Svande Bernstein
Mikkel Vindahl Nielsen
Michael Gorm Nielsen Anfører
Jonas Rohrberg
Anders Henriksen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 71
Kienn Jensen 
Reserver:
Christian Tyron Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 16
Andreas Svinggaard Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 71
Stefan Bidstrup
 
Avedøre IF
Træner: Jan Christensen
Tony Brogaard
Toke Svendsen
Jimmi Larsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
Jesper Hansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 63
Kenneth Rasnis Anfører Advarsel (minuttal) 67
Carsten Petersen Advarsel (minuttal) 54
Kenneth Plough Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 67
Ian Olsson
Thomas Petersen
Brian Rasmussen
Casper Lauridsen
Reserver:
Ronnie Thygesen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 Advarsel (minuttal) 77
Lasse Metz Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 63
Patrick Nordahl Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 67

2-1

Dato: Spillested:
29 .april 2009 Helsingør Stadion
Tilskuertal: Dommer:
163 Paul Knudsen

 
Der var i dobbelt forstand noget at glæde sig over på Helsingørs trænerbænk, da sundbyens hold i aftes spillede sig á point med Allerød i toppen af Danmarksserien. Foruden sejren viste kampen nemlig at marginalspillerne var klar da det gjaldt.
 
Panikken begyndte så småt at brede sig i Helsingør-lejren, da Christian Magleby gik i stykker under opvarmningen. På det tidspunkt havde Dennis Borup meldt afbud med halsbetændelse, ligesom Nelson Costa ikke var blevet klar efter den lårskade han pådrog sig mod Allerød. Derudover sad anfører Jeppe Christiansen ude med karantæne, så Helsingør havde allerede hentet U19-spilleren Andreas Svinggaard og Christian Tyron fra andetholdet ind på bænken:
- Det blev lidt hektisk, da det stod klart at Magleby ikke kunne spille, og vi forsøgte forgæves at ringe efter nogle U19-spillere. I sidste øjeblik tog vi beslutningen om at sætte Stefan Bidstrup på holdkortet, vel vidende at han ikke var specielt interesseret i at komme på banen, smilede assistenttræner Henrik Backe.
 
Det blev da heller ikke til et spillemæssigt comeback for Helsingør-træneren, selvom risikoen var overhængende kampen igennem. Efter kun 16 minutter måtte kantspilleren Ronni Andersen humpe ud med en forstrækning, og midtvejs i første halvleg blev angriberen Anders Henriksen sparket ned af gæsternes fremstormende målmand Tony Brogaard:
- Jeg forstår simpelthen ikke, at han fik lov at blive på banen. Måske var han ikke sidste mand, men tacklingen alene var så voldsom at det i mine øjne var et klart rødt kort, undrede Henrik Backe sig over dommer Paul Knudsens manglende reaktion.
 
Resultatet blev at Helsingør-angriberen spillede videre med smerter, og sågar fortsatte med at lunte rundt i halvlegen:
- Vi turde ikke lade ham sidde stille i omklædningsrummet, for så var han aldrig kommet i gang efter pausen, lød forklaringen fra Helsingør-bænken, inden den vingeskudte målmager endelig humpede ud og blev erstattet af unge Svinggaard.
 
På det tidspunkt førte et godt kæmpende Helsingør-hold da også 2-0. Efter en lidt famlende start, fik hjemmeholdet mere sammenhæng i kæderne, og på godt forarbejde af Kienn Jensen, kunne Svande Bernstein med en inderside bringe sit hold foran. Avedøre har fået tilgang af en del U19-spillere fra Hvidovre, og de så absolut ud til at kunne byde Helsingør trods i den indledende fase. Det blev dog kun til en enkelt chance før pausen, hvor et hovedstød var tæt på at overliste Mads Hamberg.
 
Efter pausen fortsatte Helsingør de gode takter, og Jonas Rohrberg imponerede med et par flotte frispark. Et af dem førte også til 2-0 målet, da en perfekt dropbold faldt ned imellem Tony Brogaard og Avedøre-forsvaret, hvor Michael Gorm Nielsen, anfører i dagens anledning, kunne score til 2-0.
 
Præcis som i Allerød-kampen, formåede Helsingør dog ikke at holde forspringet. Christian Tyron måtte redde et hjørnespark på stregen, og tre minutter før tid fik gæsterne så reduceret, da et indlæg blev headet retur i feltet og sparket i nettet af Toke Svendsen.
- Der er nok lidt panik på til sidst, men de får jo trods alt ikke skabt de store chancer, fastslog Henrk Backe, der kunne glæde sig over at reserverne viste højt niveau, og at han ikke fik set træneren i aktion på banen.
- Stefan trak sjovt nok udskiftningen af Anders Henriksen noget i langdrag, for han havde absolut ikke lyst til at kom,me ind, med mindre det havde været meget nødvendigt, lød det drillende fra assistenten.
 
På Helsingørs hold var der særligt roser til en stærkt spillende Michael Gorm, men også Jacob Wedell, Hulusi Dolar - i dag i det centrale forsvar - og Kienn Jensen gjorde det fremragende. Imponerende var også indsatsen fra spillere som Svande Bernstein, Nicklas Jonassen og Christian Tyron, der trådte til og virkelig leverede varen.
 
Uanset glæden over sejren, vil der dog være panderynker i Helsingør-lejren inden lokalopgøret mod Birkerød. Jeppe Christiansen skal afsone endnu en karantænedag, og såvel Nelson Costa som Dennis Borup og Christian Magleby er yderst tvivlsomme. Dertil kommer så aftenens to skader hos Ronni Andersen og Anders Henriksen, der heller ikke så alt for gode ud .......

 

 


 


 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.