Sæson 2008/09


Galleri
 
Dennis Borup (th) og Kienn Jensen omgivet af Kastrups Dennis Cuber (15), Carsten Kjær (12) og Johnny Lauersen (22).
 
Jacob Wedell (th) med Kastrups anfører og dobbelte målscorer Brian Hasseriis.
 
Kienn Jensen i duel med Kastrups Lasse Degner.
 
Jeg har ... ikke. Mads Hamberg har tabt bolden ned for fødderne af Brian Hasseriis, der scorer til 1-0.
 
Kastrups målmand Kasper Jørgensen og forsvarsspilleren Lasse Degner gav Jonas Rohrberg en sandwich.
 
Drev i Michael Gorm, skarpt forfulgt af Lasse Degner og Carsten Kjær.
 
Hulusi Dolar i god stil.
 
Christian Magleby kom ind og viste rutine.
 
Magleby afslutter....
 
Anfører Jeppe Christiansen blev heldigvis klar til kamp.
 
Straffe ... Michael Gorm bliver lagt ned af Kastrups Per Nielsen.
Alle fotos er
copyright Claus Birch,
og må kun bruges efter aftale.

Kastrup Boldklub - Elite 3000 Helsingør


Nelson Costa havde desværre kun luft til én halvleg. Ærgerligt - for han var kampens bedste spiller. Foto: Claus Birch.
 
Matchfacts
Danmarksserien, pulje 1. 
2. Påskedag, d. 13. april 2009, kl. 15:00
Kastrup Boldklub - Elite 3000 Helsingør 2-1 (1-0)
1-0 Brian Hasseriis (28)
2-0 Brian Hasseriis (74)
2-1 Ronni Andersen, straffe (83)
 
 
Elite 3000 Man of the Match: Nelson Costa
 
Elite 3000 Helsingør
Træner: Stefan Bidstrup
Mads Hamberg
Hulusi Dolar Advarsel (minuttal) 60
Jacob Wedell 
Jeppe Christiansen Anfører  
Ronni Andersen 
Morten Johansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 56
Nelson Costa Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
Dennis Borup
Michael Gorm Nielsen 
Jonas Rohrberg 
Kienn Jensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 72
Reserver:
Christian Magleby Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
Nicklas Jonassen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 56
Anders Henriksen  Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 72
 
Kastrup Boldklub
Træner: Michael Lagermann 
Kasper Jørgensen
Kasper Autrup Advarsel (minuttal) 51
Lasse Degner
Per Nielsen
Johnny Lauersen Advarsel (minuttal) 60
Martin Lisborg Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 61
Carsten Kjær Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 72
Dennis Cuber
Kim Mahler Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 61
Henrik Rasmussen
Brian Hasseriis Anfører  
Reserver:
Nick Nyborg Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 61
Kenneth Rasch Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 61
Morten Rasch Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 72

2-1

Dato: Spillested:
13 .april 2009 Tårnby Stadion
Tilskuertal: Dommer:
203 Kim W. Lundberg

- Jeg står her med en helt død fornemmelse. Der virker fuldstændig som om vi har tabt troen på alt det, vi har løbet rundt og forberedt de sidste tre måneder. Jeg ved sgu ikke om det er nerver, men holdningen er helt galt. Vi investerer ikke nok i tacklingerne, vi nipser for meget, og jeg har ærlig talt svært ved at se hvem der skal lave målene.
 
Helsingørs træner Stefan Bidstrup sad som forstenet på trænerbænken, og kiggede tomt ud i luften, længe efter at dommer Kim W. Lundberg havde fløjtet af på Tårnby Stadion. Han var sidste mand i omklædningsrummet, og i minutterne efter virkede han stadig som om indtrykkene endnu ikke rigtig havde sat sig. Skuffelsen stod malet i ansigtet på træneren, der langt fra har fået den start på sæsonen han havde håbet på.
 
Det var da også en indsats langt under middel der netop var blevet serveret af Helsingør, der slet ikke ligner et hold der hverken kan eller vil blande sig i oprykningsstriden. Opspillet er for langsomt og fantasiløst, angriberne bevæger sig for lidt, og der mangler gejst og vilje i nærkampene. Derfor var der absolut intet at udsætte på hjemmeholdets sejr, der blev skabt på den gamle musketér-parole, alle for én.
 
Måske kunne tingene havde udartet sig helt anderledes, hvis Jonas Rohrberg havde vist nogle af fordums målinstinkter. Stadionuret havde kun nået 39 sekunder da han blev spillet helt fri for mål, men afsluttede svagt på Kastrup-målmand Kasper Jørgensen. Helsingør fik dog en ny chance, da bolden sprang ud til Morten Johansen, men hans afslutning blev reddet på stregen af en forsvarsspiller, der headede bolden til hjørnespark. Senere i første halvleg fik Rohrberg igen en stor chance, men atter svigtede målnæsen på Helsingørs tidligere så farlige målskytte.
 
Det var således ikke chancer Helsingør manglede, men alligevel var det hjemmeholdet der kom foran. Mads Hamberg tabte et indlæg lige ned for fødderne af anfører Brian Hasseriis, og han takkede for den gratis chance ved at score fra en meters afstand. Målet tog endnu mere af modet fra Helsingørs spillere, og fra trænerbænken måtte der tænkes anderledes efter pausen.
 
En ellers stærkt spillende – men træt – Nelson Costa blev erstattet af den tidligere superligaprofil Christian Magleby, og det gav lidt mere dynamik på midtbanen. Tempoet er set hurtigere, men Magleby gav adskillige eksempler på sin sparketeknik, og serverede en serie af delikate afleveringer til sine medspillere. Desværre løb det hele ud i sandet, så snart hjemmeholdets straffesparkfelt kom indenfor synsvidde, og så scorede hjemmeholdet igen på en elementær fejl i Helsingørs forsvar.
 
At der overhovedet kom lidt spænding til sidst, kan Helsingør takkede midtbanedynamoen Michael Gorm for. Han gik den direkte vej mod mål, men blev hægtet af Kastrups ellers meget stærkt spillende Per Nielsen. Straffesparket formåede Ronni Andersen at sparke sikkert i mål, men mere var der ikke at glæde sig over i Helsingør-lejren, der intet fik ud af de sidste fem minutters intensive pres.
 
Trods nederlaget i gårsdagens kamp, er der paradoksalt nok stadig en chance for at Helsingør kan vride tre point ud af opgøret. FC Amagers kollaps har også trukket dybe spor i de fire moderklubber, og fra DBU lyder det at Kastrup Boldklub som en konsekvens også vil blive tvangsnedrykket. Om klubben øjeblikkeligt trækkes ud af Danmarksserien og hvordan kampene herefter skal håndteres, vil unionen dog først beslutte på et bestyrelsesmøde næste lørdag.
 
Dette scenarie har naturligvis fyldt meget i Kastrup-spillernes bevidsthed de sidste dage, erkendte træner Michael Lagermann efter kampen mod Helsingør, hvor sejrsråbet lød mere helhjertet end længe:
- Jeg er ekstremt stolt over at gutterne har reageret som de har gjort, og stået sammen om denne kamp. Helsingør er et hold med mange profiler, men vi kæmpede for Kastrup Boldklub, og viste at selvfølgelig hører vi til i Danmarksserien.
 
 - Vi arbejder på alle fronter udenfor banen, for at få omstøbt DBUs beslutning, men realistisk set er der nok 90 % chance for at vi bliver tvangsnedrykket. Det er dybt frustrerende, for vores tilknytning til FC Amager har jo været på papiret. Vi har ingen spillere fået fra den kant, eller på anden måde haft nogle fordele, fastslog Kastrup-træneren, der fortsat må vente en uge i uvished, om hvorvidt hans hold overhovedet får lov at spille videre.
 
Fastholder DBU beslutningen om at Kastrup skal tvangsnedrykkes, således som det fremgår af reglerne for konkurser, er det således alene op til DBUs bestyrelse at beslutte hvornår det skal ske. Klubben kan enten få lov at spille foråret færdigt, eller øjeblikkeligt blive trukket ud af turneringen. Må holdet forlade Danmarksserien på lørdag, vil alle forårets kampe givetvis blive fastsat til 0-3 nederlag, da konkursen var en juridisk kendsgerning inden Kastrup havde spillet den første turneringskamp i foråret.
 


 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.