Sæson 2008/09


Galleri
 (Fotos: Claus Birch)

Gorm
 
Hulusi
 
Jeppe header
 
Morten Johansen
 
Jonas Rohrberg
 
Andreas Svinggaard
 
Christian Tyron
 
Gorm
 
Hulusi
 
Rohrberg
 
Borup udligner
 
Straffe - Gorm bliver fældet
 
Ønsker du et foto i originalkvalitet - så send mig en mail.

Elite 3000 Helsingør - Gentofte VI


Dennis Borup har fyret kanon af, og bolden (midt i billedet) er på vej i netmaskerne. (Foto: Claus Birch) 
 
Matchfacts
Danmarksserien, pulje 1. 
Søndag d. 26. oktober 2008, kl. 13.00
Elite 3000 Helsingør - Gentofte VI 2-2 (0-1)

0-1 Casper Gullach (45)
1-1 Dennis Borup (75)
2-1 Ronni Andersen (79)
2-2 Adam Larsen (89)
 
Dommer:  Malthe K. Iversen
 
Elite 3000 Man of the Match: Hulusi Dolar
 
Elite 3000 Helsingør
Trænere: Henrik Backe & Mikko Pedersen
Kristoffer Nilsson
Hulusi Dolar Advarsel (minuttal) 56
Jacob Wedell 
Jeppe Christiansen Anfører  Advarsel (minuttal) 66
Christian Tyron Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 70
Morten Johansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 79
Michael Gorm Nielsen 
Dennis Borup 
Ronni Andersen 
Anders Henriksen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 60
Jonas Rohrberg 
Reserver:
Andreas Svinggaard Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 60 
Casper Nielsen Debut Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 70
Nelson Da Costa Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 79 Advarsel (minuttal) 90+3
 
Gentofte VI
Træner: Thomas Gammelgaard
Iacob Westphall Advarsel (minuttal) 88
Tejs Tafdrup
Allan Nielsen
Christopher Rude Anfører
Søren Kold Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 86
Casper Gullach  
Jacob Hansen Advarsel (minuttal) 90+3
Andreas Phillipsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 51
Adam Larsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 89
Jan Ehlers  Advarsel (minuttal) 40
Martin Grønbæk
Reserver:
Claus Andreasen  Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 51
David Beisham Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 86
Casper Stender Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 89

2-2

Dato: Kamp:
26. oktober 2008 Danmarksserien, pulje 1
Tilskuertal: Spillested:
151 Helsingør Stadion
 
For tredje gang i de seneste to kampe på hjemmebane, formåede Helsingør at brænde et straffespark. Og præcis som det var tilfældet mod Nivå Kokkedal, kom det til at koste dyrt, da de lyseblå søndag måtte nøjes med 2-2 mod et af rækkens mindre frygtindgydende hold. Helsingør var nemlig foran 2-1 og havde Gentofte Vangede  i deres hule hånd, da Michael Gorm fik fremtvunget et straffespark bare to minutter før tid. Men præcis som sine forgængere i hvervet, formåede indskiftede Nelson Costa at brænde den oplagte chance, og så løb gæsterne ellers kontra og udlignede til 2-2.
 
- For fanden da …. Det er simpelthen utroligt. Vi har en klokkeklar aftale om at Jonas Rohrberg skal sparke som nummer ét, og så er det alligevel en anden spiller der melder sig. Nu skal Nelson ikke være syndebuk alene, men det er jo fuldstændig sindssygt, rasede Helsingørs træner Henrik Backe, efter den hæsblæsende afslutning på kampen.
 
Et opgør som gæsterne endda kunne have vundet i overtiden, takket være en særdeles skidt spillende Kristoffer Nilsson i Helsingør-målet. Der bliver helt sikkert ingen udklip om dette opgør i svenskerens scrapbog, efter to deciderede drop og en tanketorsk af de mere alvorlige. Dybt inde i overtiden samlede en helt upresset Nilsson således en tilbagelægning op fra den debuterende back Casper Nielsen, og det efterfølgende frispark kunne meget vel være endt i netmaskerne, hvis ikke en forsvarsspiller havde sat helbredet på spil, og blokeret bolden ved at kaste sig ind i skuddet.
 
Set over hele kampen kan uafgjort ikke siges at være et helt urimeligt resultat af en kamp, der især i første halvleg var svagt spillet. Helsingør prøvede at holde fokus på deres eget spil, men hoppede hurtigt med på gæsternes galej med lange bolde og et utal af nærkampe. Det gav stort set ingen målchancer, bortset fra den som Kristoffer Nilsson skabte da han gik fejl af et indlæg, således at Gentofte Vangede kunne bringe sig foran på halvlegens sidste spark.
 
Efter pausen var der dog mere snit over Helsingør, der nu kom igennem over fløjene. Men først i det sidste kvarter blev der for alvor satte damp på lokomotivet. GVI havde store kvaler med at holde Ronni Andersen og Hulusi Dolar på de to kanter, og det gav mange farlige indlæg som keeper Iacob Westphall dog tog sig sikkert af. Tilgengæld var gæsternes målmand chanceløs på de to pragtskud, der gav Helsingør en sen føring.
  
Energiske Dennis Borup tog chancen fra distancen og udlignede via stolpen, og få minutter senere var det en optimistisk Ronni Andersen der scorede med et endnu smukkere langskud. To perlemål der burde have sikret Helsingør de tre point, men det var gjort regning uden Kristoffer Nilsson. I den ordinære spilletids sidste minut fik han fumlet bolden hen for fødderne af midtbanespilleren Adam Larsen, der fra klods hold kunne score et af karrierens lettere mål.
 
Gæsternes assisterende træner Thomas Willer har selv en fortid på sundbyens bedste hold, og han var imponeret over sin gamle klub:
- Helsingør har et fantastisk godt hold med boldsikre spillere. Men vi stod sammen i dag og kæmpede, og til sidst satsede vi med bare tre mand i forsvaret. Det var selvfølgelig heldigt, men vi har lavet mange mål ud af ingenting i de sidste kampe, og det er også nødvendigt hvis vi skal overleve i danmarksserien, konstaterede den tidligere Helsingør-anfører.
 
Kampen bød i øvrigt på debut til Casper Nielsen, mens Andreas Svinggaard spillede sin kun anden førsteholdskamp i Elite 3000-trøjen. Det var Svinggaards første på hjemmebane, og han leverede en god halv time som erstatning for Anders Henriksen.
 
Lad os slutte i den positive stemning, for opgøret bød jo også på den første 100 kamps jubilar for Elite 3000. At Jonas Rohrberg har opnået dette imponerende tal, sættes måske bedst i relief af at de lyseblå kun har spillet 105 kampe siden stiftelsen i sommeren 2005. Det kalder man stabilitet.... 
 
Godt gået, Jonas!


 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.