Sæson 2008/09


Galleri
 (Fotos: Claus Birch)

Hulusi Dolar
 
Jonas Rohrberg sled og slæbte
 
Morten Johansen holdt sig ikke tilbage
 
Dennis Borup bed tænderne sammen .....
 
Gorm i fuldendt kontrol
 
Dennis Borup reducerer på et flot frispark
 
... og så må træneren godt være glad!
 
Kristoffer Nilsson stod en pragtkamp
 
Jacob Wedell igen en klippe i forsvaret - er han hugget ud af granit ?
 
Elite 3000 presser på foran Lyngby-målet
 
Så glade var de for Borups flotte sejrsmål.

Lyngby Boldklub - Elite 3000 Helsingør


Der var flere der bød sig til i kampen om at blive Man-of-the-Match, men Dennis Borup var svær at komme udenom efter en sammenbidt midtbaneindsats - og to perlemål - ikke at forglemme. (Foto: Claus Birch) 
 
Matchfacts
Danmarksserien, pulje 1. 
Lørdag d. 18. oktober 2008, kl. 13.30
Lyngby Boldklub (II) - Elite 3000 Helsingør 2-3 (2-1)

1-0 Martin Andersen (1)
2-0 Morten Andersen (7)
2-1 Dennis Borup (39)
2-2 Ronni Andersen (60)
2-3 Dennis Borup (89)
 
Dommer:  Anders Poulsen
 
Elite 3000 Man of the Match: Dennis Borup
 
Elite 3000 Helsingør
Trænere: Henrik Backe & Mikko Pedersen
Kristoffer Nilsson
Hulusi Dolar Advarsel (minuttal) 90+2
Jacob Wedell Advarsel (minuttal) 69
Jeppe Christiansen Anfører
Jacob Seiger
Morten Johansen 
Michael Gorm Nielsen 
Dennis Borup Advarsel (minuttal) 66
Ronni Andersen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 90+2
Anders Henriksen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 81 
Jonas Rohrberg 
Reserver:
Svande Bernstein Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 81 
Christian Tyron Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 90+2
Casper Nielsen
 
Lyngby Boldklub
Træner: Jimmi Bertelsen
Nicklas Højlund
Jesper Kristensen
Rasmus Marvits  
Rasmus Christiansen
Nicki Due-Rasmussen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 58
Martin Andersen Anfører
Tem Hansen
Kevin Schmidt Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 58
Kim Aabech
Martin Nielsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 63
Morten Andersen
Reserver:
Jakob Andersen  Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 58
Jesper Jensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 58
Bjørn Johansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 63

2-3

Dato: Kamp:
18. oktober 2008 Danmarksserien, pulje 1
Tilskuertal: Spillested:
80 Lyngby Stadionanlæg
 
Man skal aldrig sælge skindet før bjørnen er skudt - og den er helt død ... stendød!
 
Dén lærdom sidder de givetvis og tygger lidt på i Lyngby, der i den grad trynede Elite 3000 i åbningsminutterne af lørdagens kamp. Bare tyve sekunder gik der før bolden for første gang lå i nettet bag Kristoffer Nilsson. Ingen Elite 3000 spillere nåede at røre bolden, før et indlæg blev sendt til bageste stolpe, hvor Lyngby-anfører Martin Andersen kunne score et af sine sjældne hovedstødsmål.
 
Målet rystede helsingoranerne i dén grad, og det blev værre endnu. Efter syv minutter kom endnu et indlæg fra Lyngby's venstre side, og igen kom Helsingør-forsvaret til kort, da angriberen Morten Andersen kastede sig frem og dirigerede bolden i nettet.
 
Det lignede en MEGET lang lørdag i Lyngby, mod et hjemmehold der i den grad var hurtigere end Elite 3000 spillerne. Måske ikke så underligt, eftersom Lyngby stillede med hele 9 mand fra A-truppen, heraf flere med solid erfaring fra sidste års ophold i SAS-ligaen. For at gøre ondt værre mødte Lyngby med angriberen Kim Aabech, der ifølge rygter skulle være anbragt på DS-holdet af disciplinære årsager. Det gjorde ikke ligefrem opgaven lettere for de lyseblå......
 
Aabech spillede i kampens start som det passede ham, med hurtige førstegangsberøringer, som gæsterne slet ikke kom i nærheden af. Lyngbys teknik og fart gav dem masser af plads, og en alvorlig afklapsning var ved at trække op i horisonten.....
 
Heldigvis for Elite 3000 blev spillerne herefter mere opmærksomme og aggresive, og med undtagelsen af en enkelt afslutning som Jacob Seiger fik sparket væk på målstregen, begyndte Lyngby-uvejret at stilne af. I stedet var det så vejrguderne der tog over, og mens regnen begyndte at falde, kom de lyseblå bedre og bedre ind i kampen.
 
Vendepunktet kom måske kort før pausen, da en Lyngby-forsvarer brutalt sendte Dennis Borup til jorden, lige uden for straffesparkfeltet. Borup tog selv frisparket, og sendte bolden i mål med et elegant spark, som Nicklas Højlund i Lyngby-målet ikke kom op til.
 
Efter pausen forventede de fleste en ny Lyngby-offensiv, men mærkværdigvis udeblev den fuldstændigt. I stedet var det Helsingør der overtog spillet, og fik hjemmeholdet til at løbe forgæves i intelligent og hurtigt pasningsspil. Og efter et kvarter var der kontant udbytte, da Michael Gorm rykkede mod mål. I stedet for at afslutte selv, overlod han bolden til Ronni Andersen, og så var kampen pludselig helt åben igen. Men 2-2 var der ikke mange der havde luret, vurderet på kampens hæsblæsende start.
 
Udligningen vækkede i nogen grad Lyngby, der igen begyndte at trykke Helsingør-forsvaret tilbage. Nogle hurtige sololøb var ved at blive rigtig farlige, men Kristoffer Nilsson stod prægtigt mellem stængerne, og leverede et par klasseredninger da det brændte allermest på. Morten Andersen havde et hug på overliggeren, men tættere kom Lyngby ikke på netmaskerne.
 
I stedet blev kampen vendt helt på hovedet i slutminutterne. Elite 3000 spillede deres chance, og efter energisk boldjagt på højre kanten, fik Jonas Rohrberg sendt et perfekt indlæg ind yderst i feltet. Dennis Borup tog bolden ned med brystet, og gled i samme bevægelse forbi to forsvarsspillere, hvorefter han tordede bolden i nettet med en slanges kraft og hurtighed. Smukkere kan fodbold ikke gøre - og hellere ikke ondere - for Lyngby var i den grad selvom ude om deres deroute.
 
Hatten af for Elite 3000 spillerne, der hev sig selv op ved håret, efter en katastrofal start. Det vidner om fantastisk moral og tro på egne evner. Efter sådan en indsats er det svært at fremhæve enkelte spillere, men Kristoffer Nilsson, Jacob Wedell og Dennis Borup skinnede som stjerner i gråvejret. Deres sammenbidte indsats trådte vejen, og for et par håndfulde Helsingør-fans var det så intenst, at de først bagefter fandt ud af at de var drivvåde og hundefrøs.....
 
Men med tre point var det ikke svært at få varmen tilbage!
 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.