Sæson 2008/09


Intet galleri fra denne kamp.

 

Elite 3000 Helsingør - Nivå Kokkedal FK


Hulusi Dolar var én blandt flere på Elite 3000 holdet der absolut havde fortjent bedre i lokalopgøret mod Nivå-Kokkedal. (Arkivfoto: Claus Birch) 
 
Matchfacts
Danmarksserien, pulje 1. 
Søndag d. 12. oktober 2008, kl. 13.00
Elite 3000 Helsingør - Nivå Kokkedal FK 1-3 (1-0)

1-0 Jonas Rohrberg (12)
1-1 Michael Refstrup (73, straffe)
1-2 Jesper Liu (80)
1-3 Jesper Liu (90+2)
 
Dommer:  Ole Høpfner
 
Elite 3000 Man of the Match: Hulusi Dolar
 
Elite 3000 Helsingør
Trænere: Henrik Backe og Mikko Pedersen 
Kristoffer Nilsson
Hulusi Dolar Advarsel (minuttal) 45
Jacob Wedell
Jeppe Christiansen Anfører
Jacob Seiger Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 78
Morten Johansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 85
Michael Gorm Nielsen 
Dennis Borup 
Ronni Andersen 
Anders Henriksen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 63
Jonas Rohrberg
Reserver:
Svande Bernstein Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 63
Jacob Jensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 78
Michael Christensen  Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 85
 
Nivå Kokkedal FK
Træner: Kenneth S. Axelsen
Ronni Raun
Kenneth Petersen
Henrik Friis Advarsel (minuttal) 57
Jens Gamborg Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 10
Morten Larsen
Mark Wollerup
Lars Hjortshøj Anfører
Michael Refstrup
Andreas Petersen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 61
Jesper Liu
Kasper Hjuul Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 90
Reserver:
Rasmus Nørgaard Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 10
Mads Flø Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 61
Jacob Madsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 90

1-3

Dato: Kamp:
12. oktober 2008 Danmarksserien, pulje 1
Tilskuertal: Spillested:
270 Helsingør Stadion
 
Da webmaster holdt en velfortjent (!) efterårsferie, overlader vi dagens kampreferat til henholdsvis Ugenyt's Bo Hilsted og Frederiksborg Amts Avis's Niels Rasmussen:
 
En sensationel sejr til NKF
Af Bo Hilsted, Uge-Nyt

Det var det rene tyveri, sagde NKF's assistenttræner Thomas Thomsen efter kampen på Helsingør Stadion, hvor Nivå-Kokkedal havde hentet en højst ufortjent sejr efter at have stået med halvandet ben i graven gennem det meste af kampen.

Værst så det ud i kampen første kvarter, hvor gæsterne nærmest blev spillet af brættet. Kun de rene mirakler af Ronni Raun i NKF's mål holdt hjemmeholdets score nede på et sølle mål, medens han blandt bedrifterne kunne tælle et pareret straffespark, i øvrigt det første af tre i kampen, hvorimod han blot kunne se på, da bolden klaskede mod træværket på et af hjemmeholdets mange nærgående forsøg.

Gæsternes defensiv vaklede, ikke mindst fordi forsvarsdirrigenten Jens Gamberg måtte trække sig ud med en skade tidligt i kampen.
Hjemmeholdet formåede imidlertid ikke at lukke kampen inden pausen, og så scorede Michael Refstrup på straffespark i anden halvleg, da Kasper Juul blev fældet.

Jesper Liu sagde kort efter tak for tilbuddet, da Elite 3000's forsvar lod målet stå åbent, kæmpe misforståelse mellem stoppere og keeper, og dermed 2-1.

Ronni Raun parerede så - meget afgørende - endnu et straffespark med ni minutter tilbage, hvorefter Jesper Liu dybt inde i dommerens tillægstid slog sejren fast med sin anden scoring til 3-1.

- Det er vel også historien om de kloge, der narrer de mindre kloge, sagde holdleder Claus Gade efter kampen, men fortjent var det bestemt ikke. Vi har det åbenbart ikke helt godt med søndagskampe, men pointene er vi selvfølgelig glade for, sluttede han.
 
Raunen var flyvende
Af Niels Rasmussen, Frederiksborg Amts Avis

AaBs målmand Karim Zaza kom på Marokkos landshold efter sin fantomkamp mod Celtic. Så nu er spørgsmålet hvor Nivå Kokkedals keeper Ronni Raun skal hen efter det han lavede i går i Helsingør, hvor han blandt meget andet reddede to straffespark. 
- Det var jo rent tyveri, at vi overhovedet fik point i den kamp. Da jeg i 1. halvleg havde talt 16 meget store chancer til Helsingør holdt jeg op, sagde Nivå-Kokkedals assistenttræner Thomas Thomsen, der unægtelig indirekte havde sin andel i det helt vilde resultat. 
- Da jeg var i Ølstykke, havde jeg Ronni Raun som ungdomsspiller. Jeg tog ham med til Frederiksværk, og nu er det 5. sæson jeg er træner for ham. Ronni er vel egentlig for god til den her række. Ikke alene er han god pa stregen, han er god til at gå ud til de høje bolde, som han enten griber eller bokser til alt efter vad der er den bedste løsing, og så er han god med fødderne. Han kan virkelig være med i spillet, siger Thomas Thomsen. 
 
Helsingør lagde ud som den rene stormvind. Nivå Kokkedal var reduceret til kegler pa banen. Hjemmeholdet væltede sig rundt i chancer og en føring pa 4-0 ved pausen ville nærmest have været i underkanten - pa en normal dag. 

Men sa var der altsa lige Ronni Raun. En enkelt gang måtte han have hjælp af den ene stolpe og en enkelt gang måtte han kapitulere. Men resten var den ren opvisning i sublimt måImandsspil. 

I 1. halvleg kronede han sin indsats med en fodparade a la Karim Zaza pa Dennis Borups straffespark og i 2. halvleg kastede han sig til den rigtige side, da Michael Gorm Nielsen nærmest trillede et strafffespark af sted. 

Men det bedste var hans redning op i det nærmeste måIhjørne midt i 2. halvleg. Boldene kom drønende og dykkede. Men Raun fløj af sted. Der lød mange. anerkendende ord selv blandt Helsingørs tilhængere. 

- At Nivå-Kokkedal kommmer ind i kampen siger vel noget om, at man kan fighte sig til meget, sagde Helsingørs formand Birger Peitersen, da vi midt i 2. halvleg stod og undrede os over, at Helsingør ikke førte 5-0. 

Men pludselig ramlede det hele. Nivå-Kokkedal kom helt op i nærheden af Helsingørs mål. Kasper Juhl blev væltet, og Miichael Refstrup udlignede på straffesparket. 

Jesper Liu gjorde det til 2-1, da en lang bold endte i et tomrum, hvor målmand Kristoffer Nilsson kom for sent ud og efter et sublimt angreb kunne Jesper Liu skubbe en bold i mål til 1-3. 

- Vi tilspillede os to chancer og scorede tre mål. det siger vist alt, siger Thomas Thomsen.

 


 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.