Sæson 2008/09


Intet galleri fra denne kamp.

 

AB70 - Elite 3000 Helsingør


Dennis Borup var en af Elite 3000's bedste, selvom hans boldtab til sidst kostede målet til 2-0. (Arkivfoto: Claus Birch) 
 
Matchfacts
Danmarksserien, pulje 1. 
Lørdag d. 27. september 2008, kl. 15.00
AB70 - Elite 3000 Helsingør 2-0 (1-0)

1-0 Klaes Rasmussen (14)
2-0 Morten Nielsen (75)
 
Dommer:  Nicolai Farganis
 
Elite 3000 Man of the Match: Dennis Borup
 
Elite 3000 Helsingør
Træner: Lars Dalsborg 
Kristoffer Nilsson
Jacob Seiger Advarsel (minuttal) 65
Jacob Wedell
Jeppe Christiansen Anfører
Ronni Andersen Advarsel (minuttal) 73
Morten Johansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
Svande Bernstein
Dennis Borup
Michael Christensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
Tarik Benjelloul 
Anders Henriksen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 63
Reserver:
Abel Ramirez  Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
Michael Gorm Nielsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
Jonas Rohrberg Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 63
 
AB70
Træner: Bjørn Holm 
Jesper Andreasen
Martin Frandsen Anfører
Nicolas Storm
Caspar Wolfsen
Kevin Jørgensen
Morten Nielsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 77
Dennis Petersen Advarsel (minuttal) 51
Taiyo Jønsson
Per Holm
Klaes Rasmussen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 85
Rune Svenningsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 81
Reserver:
Samuel S. Jensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 77
Kodjo N'Witcha Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 81
Bjørn Holm Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 85

2-0

Dato: Kamp:
27. sep. 2008 Danmarksserien, pulje 1
Tilskuertal: Spillested:
158 Uganda Ground
 
AB70 har langt fra fået den start på sæsonen, som både de selv og eksperterne har forventet. Derfor var der vel et begrundet håb om at Dalsborgs drenge kunne slippe helskindet fra mødet med amagerkanerne, trænet af tidligere Elite 3000 spiller og assistenttræner Bjørn Holm.
 
Men sådan kom det slet ikke til at gå. Desværre. For hjemmeholdet var ikke bedre end Elite 3000, de var bare skarpere i feltet, og endnu engang beviste de lyseblå forwards desværre at de savner dynamit og medgang i støvlerne.
 
Allerede fra kampstart så odds lidt mystiske ud, idet Dalsborg havde valgt at lade Rohrberg, Abel og Gorm varme bænken. Unægtelig et sjældent syn, der dog i sandhedens interesse skyldtes sygdom og anden træningsfravær i ugens løb. Det må have været weekendens stærkeste reservebænk i danmarksserien.....
 
Det var hjemmeholdet der kom bedst fra start og straks satte Kristoffer Nilsson på prøve. Desværre kom AB70's føringsmål ud af rene tilfældigheder. En clearingsbold ramte en spiller i ryggen, og snød dermed Nilsson, der måtte se Klaes Rasmussen komme først og løfte den ind i nettet. Morten Johansen forsøgte at sparke væk på stregen, men forgæves.
 
Målet pustede til hjemmeholdets glød, men langsomt fik Elite 3000 bedre fat, og fik sin bedste chance efter en halv times spil. Ronni Andersen viste prøver på sin flotte driblekunst, men højrebenet var ikke slebet helt til, for afslutningen tog sammenføjningen. Senere var Dennis Borup manden bag et godt oplæg som Tarik Benjelloul desværre headede forbi.
 
Det stod Elite 3000 på slutningen af 1. halvleg og især begyndelsen af anden. AB70 blev presset helt tilbage, og måtte love for et stærkt forsvar, anført af keeper Jesper Andreasen.
 
Bedste tilbud fik Anders Henriksen efter en times spil, men hans afslutning sad lige i næverne på Andreasen.
 
Det manglende udbytte kostede mentale ressourcer, og frygten var begrundet, for pludselig stod det 2-0 til AB70. Dennis Borup tabte bolden i et opspil, og da Ronni Andersen allerede var rykket frem ad banen, var venstre forsvarsside gabende tom hos Elite 3000. Det udnyttede hjemmeholdets højrekant Morten Nielsen, der scorede sikkert bag Kristoffer Nilsson.
 
- Vi havde vel ikke ligefrem fortjent at vinde, men jeg mener heller ikke vi havde fortjent at tabe, sagde Lars Dalsborg efter kampen. Han tilskrev de manglende mål at hans folk tog de forkerte beslutninger, og at angribere i medgang ville have nettet på et par af de lyseblå muligheder.
 
- Tarik arbejder hårdt, men får ikke afsluttet nok. Anders Henriksen og Rohrberg er ikke kommet rigtig igang, og så mangler vi altså nogle der kan lave mål.
 
Hans kollega hos AB70, Bjørn Holm, mente at sejren var helt fortjent, men medgav at hans hold var presset godt fra anden halvlegs start:
- Skulle Helsingør have haft noget med hjem, skulle de ha' slået til på det tidspunkt, hvor de brugte megen fysik. Men mit forsvar gjorde det flot og vi holdt stand, lød det fra en tilfreds Bjørn Holm, der selv fik de sidste fem minutter på banen.
 
Alt i alt et ærgerligt nederlag i en weekend hvor B.1908 endda tabte, og de spildte tre point således blev ekstra dyre. Men når målene udebliver kan det ikke blive anderledes, og lige præcis derfor kommer det nok til at knibe med en topplacering til de lyseblå i år.


 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.