Sæson 2008/09


Intet galleri fra denne kamp.

 

Elite 3000 Helsingør - Skjold Birkerød


Ronni Andersen (th) scorede sit første sæsonmål og blev dermed matchvinder mod Birkerød i Elite 3000's kamp nummer 100. I baggrunden anfører Jeppe Christiansen. (Arkivfoto: Claus Birch) 
 
Matchfacts
Danmarksserien, pulje 1. 
Søndag d. 21. september 2008, kl. 13.00
Elite 3000 Helsingør - Skjold Birkerød 1-0 (1-0)

1-0 Ronni Andersen (29)
 
Dommer:  Anders Poulsen
 
Elite 3000 Man of the Match: Jacob Wedell
 
Elite 3000 Helsingør
Træner: Lars Dalsborg 
Kristoffer Nilsson
Hulusi Dolar Advarsel (minuttal) 71
Jacob Wedell
Jeppe Christiansen Anfører Advarsel (minuttal) 44
Ronni Andersen Advarsel (minuttal) 68
Dennis Borup  Advarsel (minuttal) 79
Michael Gorm Nielsen 
Michael Christensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 23
Abel Ramirez 
Tarik Benjelloul 
Jonas Rohrberg Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 71
Reserver:
Anders Henriksen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 23 Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 88
Svande Bernstein Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 71
Jacob Seiger  Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 88
 
Skjold Birkerød
Træner: Kjeld Svendsen 
Nicolai Stålung
Mads Birkedal Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 90
Jonas Bovbjerg
Thomas "Hugger" Jensen 
Anders Steffensen Advarsel (minuttal) 69
Casper Mørk Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 58
Michael Christiansen
Jes Hougaard Anfører Advarsel (minuttal) 65
Michael Nielsen
Jens Hedegaard
Jonas Nielsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 88
Reserver:
Frederik Trier Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 58
Mikkel Boensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 88
Lasse Skov Jacobsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 90

1-0

Dato: Kamp:
21. sep. 2008 Danmarksserien, pulje 1
Tilskuertal: Spillested:
249 Helsingør Stadion
 
Det var underholdende og Elite 3000 vandt!
 
Hvad mere kan man forlange ? Måske ikke så meget, men krydderiet på fodbold er fortsat målene, og dem manglede vi - igen i dag.
 
Vore naboer fra Birkerød er spået en svær sæson i Danmarksserien, og der var ikke meget i dagens kamp der modbeviste den spådom. Gæsterne havde ikke meget at byde på, og havde det ikke været for en 17-årig super målmand, ville måltavlen helt sikkert have skiftet nogle gange mere. For de lyseblå havde virkelig chancerne i dag. Men enten stod unge Nicolai Stålung eller stolpen i vejen, eller også formåede Elite 3000 angriberne simpelthen at brænde de oplagte muligheder.
 
Det startede forrygende da Michael Gorm efter kun syv minutter headede et hjørnespark direkte mod mål. Men den unge Birkerød-keeper leverede en refleksredning og så var stilen li'som lagt.
 
Ti minutter senere er det Jonas Rohrberg der afslutter en god dribletur uden udbytte, og bare et øjeblik senere er Tarik Benjelloul på spil. Den store svensker header et følt hjørnespark fra Abel Ramirez op under overliggeren, men igen er den lille Birkerød-keeper årvågen.
 
I det hele taget flød Helsingør-offensiven glimrende, og Tarik viste igen at det var rigtigt at lade ham starte inde. Han fyldte godt og fik leveret flere gode afslutninger. Nu mangler vi bare nogle mål!
 
Omkring den halve time gik det så omsider galt for Birkerød, der ikke kunne stoppe en veloplagt Abel Ramirez på højre kanten. Hans fikse driblinger blev afsluttet med et fladt indlæg som Ronni Andersen kunne sende i nettet med en inderside, uden chance for keeperen.
 
Kort efter var Ronni på spil igen, da han blev spillet fri i dybden af Dennis Borup. Tarik var trukket fri på midten, men Hr. Andersen valgte at skyde selv, og var såmænd også tæt på scoring, da han vippede bolden på opstanderen.
 
Mere blev det ikke til i en underholdende første halvleg. Og som så ofte før fik gæsterne reorganiseret tropperne i pausen, og dermed blev det knapt så sjovt i anden halvleg. Birkerød kom ind med deres aggresive spil, og fik sat sig på midtbanen og dermed boldbesiddelsen. Det gav en masse spil, men fortsat ingen chancer.
 
Faktisk havde Birkerød kun to halve chancer i hele kampen, begge sendt forbi mål af henholdsvis Jonas Bovbjerg og den tidligere Elite 3000-spiller Casper Mørk.
 
Farligst var gæsterne i realiteten på deres lange indkast, hvor de i angriberen Jens Hedegaard har et ret unikt våben. Indkastene var næsten farligere end hjørnespark, og var i realiteten det eneste der gav Kristoffer Nilsson lidt sved på panden i dén kamp.
 
Så var der anderledes varmt i den anden ende, hvor en anden Birkerød-spiller med Helsingør-fortid huserede. Det var veteranen Thomas "Hugger" Jensen, der sammen med Bovbjerg forsøgte at holde sammen på tropperne.
 
De kunne dog ikke forhindre en håndfuld af gode tilbud til Helsingør efter pausen. Efter ti minutter var Tarik igen på spil efter et hjørnespark, men igen reddede Nicolai Stålung. Fem minutter senere spillede Tarik smart Hulusi Dolar fri med hælen, men igen reddede Stålung ærterne for sit hold. Så sendte Jacob Wedell bolden på bageste stolpe og i slutfasen var Dennis Borup skurken, da han valgte at spille Abel Ramirez i stedet for at afslutte selv.
 
Alt i alt en herlig dag på Helsingør Stadion, hvor ingen af de to hold heldigvis var blev inspireret af kommunens fjernvarmearbejde, og forsøgte at grave sig ned!
 
Plusser i Elite 3000 karakterbogen til Jacob Wedell, Tarik, Anders Henriksen, Ronni Andersen og Borup - men alle kunne være indsatsen bekendt.
 
Hos Birkerød var der kun ét plus - det var til gengæld stort - til 17-årige Nicolai Stålung. Godt stået...! 


 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.