Sæson 2008/09


Galleri
 (Fotos: Claus Birch)
 
Dennis Borup
 
Michael Gorm - anfører i dagens anledning - forsøger med et hovedstød.
 
Anders Henriksen var tæt på.
 
 Mikkel VIndahl forsøgte flere skud fra distancen.
 
Ronni Andersen fik en hård medfart.
 
Så bliver det 1-0, Patrick Petersen scorer på straffespark.
 
Igen Michael Gorm i drev med bolden.
 
Jacob Seiger spillede en god højre back.
 
Hulusi Dolar i luften, mens Abel og Nelson ser på.
 
Nelson får afsluttet - men offside på to lyseblå.....

 
B.1903's keeper ville gerne ha' frispark. Til venstre er det Jacob Wedell.
 
Gorm og Nelson igen... de to forsøgte meget i anden halvleg.
 
Jonas Rohrberg i fuld speed.

B.1903 - Elite 3000 Helsingør


Koncentration i feltet hos Jonas Rohrberg, Kadir Mumuni (B.1903) Nelson Da Costa og Dennis Borup. Costa var uden konkurrence bedste Elite 3000-spiller i dag. (Foto: Claus Birch) 
 
Matchfacts
Danmarksserien, pulje 1. 
Lørdag d. 30. august 2008, kl. 14.00
B.1903 - Elite 3000 Helsingør 2-0 (0-0)

1-0 Patrick Petersen (straffe, 59)
2-0 Jacob Kromann (90+2)
 
Dommer:  Morten Skov
 
Elite 3000 Man of the Match: Nelson Da Costa
 
Elite 3000 Helsingør
Træner: Lars Dalsborg 
Kristoffer Nilsson
Jacob Seiger
Jacob Wedell Advarsel (minuttal) 76 Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 82
Nelson Da Costa
Ronni Andersen Advarsel (minuttal) 82
Mikkel Vindahl Nielsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 60
Michael Gorm Nielsen Anfører
Dennis Borup 
Abel Ramirez  
Anders Henriksen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 73
Jonas Rohrberg
Reserver:
Morten Johansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 60
Michael Christensen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 73
Hulusi Dolar  Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 82
 
B.1903
Træner: Michael Kristensen 
Steffen Petersen
Patrick Payberg
Thomas Lynge Advarsel (minuttal) 69
Michael Winther Anfører Advarsel (minuttal) 48
Oliver Denal Advarsel (minuttal) 87
Kristian Marcussen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 77
Kadir Mumuni
Thomas Lundby Advarsel (minuttal) 26
Patrick Petersen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 83
Lars Sommer
Andreas Theis Hansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 63
Reserver:
Kim Madsen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 63
Carsten Freynhover Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 77
Jacob Kromann Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 83

2-0

Dato: Kamp:
30. august 2008 Danmarksserien, pulje 1
Tilskuertal: Spillested:
100 Lyngbyvej
 
Det var en af de dage, hvor man gik hjem med følelsen af at de lyseblå kunne have spillet 90 minutter mere, og stadig ikke ville have fået bolden i nettet.....
 
Ikke fordi indsatsen var kritisabel, heller ikke som udtryk for en kedelig kamp. Men simpelthen fordi Elite 3000 i dag manglede lige det sidste. Man savnede lidt fanden-i-voldskhed, nogle der turde tage chancen, noget fantasi!
 
De lyseblå spillede og spillede, og spillede og spillede, men lige lidt hjalp det, mod et B.1903-hold der ikke gjorde tingene svære for sig selv, stod godt på banen, var hurtige i tilbageløbene og velforberedte i mødet med Elite 3000.
 
- Vi har foruroligende meget spil, sagde assistenttræner Mikko Pedersen. Da var der spillet en halv time, og de lyseblå havde domineret kampen fra første fløjt. Hjemmeholdet havde mere end svært ved at få bolden konstruktivt op ad banen, og der stod Elite 3000 på samtlige chancer.
 
Alligevel skulle Mikko gå hen og få ret - desværre! For ligeså dominerende Dalsborgs tropper var på banen, lige så lidt kunne det ses på måltavlen på Lyngbyvejen. 
 
Allerede efter 4 minutter havde Abel Ramirez det første gode tilbud, og 8 minutter senere var han på færde igen, da han afsluttede et godt ryk fra kanten af feltet. Senere i halvlegen var det dynamiske Michael Gorm der forsøgte sig. Men enten strøg boldene lige forbi målrammen, eller også sad de som klistret i hænderne på B.1903s velspillende keeper Steffen Petersen. Han stod en ganske solid kamp, og klarede paragrafferne med en god placeringsevne og et velorganiseret forsvar.
 
Også Vindahl og Borup forsøgte sig, Anders Henriksen og Jonas Rohrberg ligeså, men rigtig farligt blev det altså ikke. Det begyndte næsten af blive for sterotypt, og man kunne ha' ønsket sig en timeout, for lige at finde nogle andre instrumenter at spille på.
 
Til hjemmeholdets store fortrydelse fik Elite 3000 endda et hav af frispark, lige på kanten af straffesparkfeltet. Men heller ikke disse gode muligheder fik den ellers godt sparkende Abel Ramirez udnyttet.
 
Og så var det ellers lige før at B.1903 var gået til pause med en føring, da Andreas Theis Hansen slap fri i første halvlegs sidste minut. Kristoffer Nilsson valgte at storme ud af målet, men var heldig og kunne se B.1903'erens lop passerer lige forbi fjerneste opstander.
 
Desværre blev pausen ikke vendepunktet. Billedet var næsten det samme, men uanset bolden blev sparket ind i feltet, eller forsøgt spillet igennem på midten, så var der bare lukket af hos 3'erne denne eftermiddag.
 
Efter en times spil nåede vi så dagens dramatiske højdepunkt, da dommer Morten Skov fløjtede for straffespark til hjemmeholdet. Det var mere end svært at se hvorfor, i den tætte klump af med- og modspillere der befandt sig foran Kristoffer Nilssons mål. Men efterfølgende blev der forklaret, at Jacob Wedell skulle ha' sparket en B.1903'er. Det benægtede Wedell naturligvis selv, og undertegnede skal nok afholde mig fra at gætte - fup eller fakta. Ihvertfald gik Patrick Petersen frem til pletten, og scorede usvigelig sikkert til venstre for Nilsson. 
 
Målet ændrede ikke så meget på kampens anatomi. Elite 3000 pressede fortsat spillet fremad, men blev naturligvis efterhånden mere og mere utålmodige. Resten af kampen var der trængsel foran hjemmeholdets mål, men det var desværre mere på tværs end det var indenfor målrammen.
 
Og naturligvis skulle det gå galt ..... Midt i det sidste pres slog B.1903 kontra, og indskiftede Jacob Kromann kunne score til 2-0 under stor jubel fra fan-terrassen. Forståeligt, og død ærgerligt, set med lyseblå øjne...
 
I sidste ende var det en af den slags kampe, hvor Elite 3000 kun kan bebrejde sig selv resultatet. Bevares, B.1903 er et solidt og velorganiseret hold, men havde Elite 3000 været skarpere den første halve time, så kunne de have spillet anden halvleg i badesandaler....
 
I stedet fik de en dukkert. 
 
Sådan kan det gå - men det var jo også årets sidste sommer weekend.
 


 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.