Sæson 2008/09


Galleri
 
Henrik Forchhammer fra HIF Fodboldfans overrakte blomster til årets spiller Ronni Andersen.
 
Mogens Olufsen fra HIF Fodboldfans overrakte blomster til årets fighter Hulusi Dolar.
 
Michael Gorm Nielsen
 
Michael "Mini" Christensen
 
Ronni Andersen udfordrer....
 
Anders Henriksen jubler efter scoringen til 1-0
 
Anfører Jeppe Christiansen
 
Abel Ramirez
 
Kastrups Per Nielsen måtte overtage målmandstjansen
 
Anders Henriksen tester den nye keeper
 
Dennis Borup kom ind i pausen
 
 Debut til Nelson Da Costa
 
 Nelson Da Costa forsøger sig med et hovedstød

Elite 3000 Helsingør - Kastrup Boldklub


Abel Ramirez leverede mange flotte indslag, men nåede desværre ikke på måltavlen. Her skyder han lige over Kastrup-målet.
 
Matchfacts
Danmarksserien, pulje 1. 
Søndag d. 24. august 2008, kl. 13.00
Elite 3000 Helsingør - Kastrup Boldklub 1-0 (1-0)

1-0 Anders Henriksen (29)
 
Elite 3000 Man of the Match: Abel Ramirez (flotte tryllerier på fløjen!)
 
Elite 3000 Helsingør
Træner: Lars Dalsborg 
Kristoffer Nilsson
Morten Johansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
Jacob Wedell Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 59
Jeppe Christiansen Anfører
Ronni Andersen
Michael Gorm Nielsen
Mikkel Vindahl Nielsen
Michael Christensen   
Abel Ramirez  
Anders Henriksen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 70
Jonas Rohrberg
Reserver:
Dennis Borup Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46 Advarsel (minuttal) 55
Nelson Da Costa  Debut Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 59
Hulusi Dolar  Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 70
 
Kastrup Boldklub
Træner: Michael Lagermann 
Ronni Christiansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 68
Ronni Olsen Advarsel (minuttal) 27 Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
Kenneth Petersen
Per Nielsen (på mål efter 68 min)
Kasper Autrup
Peter Range Anfører
Michael Larsen Debut
Martin Lisborg Advarsel (minuttal) 83
Brian Hasseriis
Christian Hørlykke Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 63
Martin Skov Advarsel (minuttal) 76
Reserver:
Adel Hamidoovic Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
Henrik Rasmussen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 63
Johnny Laursen Debut Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 68

1-0

Dato: Spillested:
24. august 2008 Helsingør Stadion
Tilskuertal: Dommer:
225 Peter Feigh
Seks point efter to kampe kan der ikke indvendes ret meget i mod. Men efter en spillemæssig yderst fortjent premieresejr i Virum, var det andre kvaliteter der bar Elite 3000 igennem dagens opgør mod Kastrup.
 
Gæsterne var af en ganske anden kaliber end Virum, og det fik de lyseblå at føle fra kampens start. Det var Kastrup der støbte de farligste kugler, men dagens første scoringschance var såmænd en kæmpe bommert af Elite 3000's egen Jacob Wedell, der fik lagt for kort tilbage til målmand Kristoffer Nilsson.
 
Den hurtige Martin Skov smuttede igennem, men hans ellers så veltrænede målinstinkt svigtede, og Nilsson kunne gribe ham ud. Det chok havde Dalsborgs drenge åbenbart ikke lært ret meget af, for bare to minutter senere var den gal igen. Og igen var det Martin Skov der slap fri. Den flittige Kastrup-angriber scorede tre mål i sæsonpremiere mod Frem, men i dag havde han heldigvis taget støvlerne omvendt på. Igen kunne Kristoffer Nilsson redde den forholdsvis svage afslutning.
 
Nu kom Elite 3000 lidt bedre med og efter 29 minutter gav det et føringsmål ved Anders Henriksen. Oplægget stod Michael Gorm Nielsen for, da han lagde en lang bold over Kastrup-forsvaret, og sendte Henriksen afsted med en Kastrup-forsvarer halsende efter sig. Gæsterne appellerede for off-side, men spørgsmål var om det galdt Henriksen eller Rohrberg, der fornuftigt nok lod være med at involvere sig.
 
Det var heller ikke nødvendigt, for Anders Henriksen er kold som et isbjerg i den slags situationer, og scorede uhyre sikkert bag Ronni Christiansen i Kastrup-målet. Fortjent var det ikke, men målet gav ro i geledderne og mod til at udfordre lidt mere.
 
I modsætning til premierekampen var det ikke meget vi så til fløjene i dag. Kun Abel Ramirez og Ronni Andersen satte fart på kanten, desværre uden det helt store udbytte. Men en fornøjelse at se en spiller som Ramirez når der kører for ham. De driblinger der blev vist i dag var ganske enkelt klasser over det vi normalt er vidner til. Nyd ham, mens I kan, venner!
 
Anden halvleg fik Elite 3000 igen problemer, og var reelt belejrede de første ti minutter. Det gav en stor hovedstødschance til gæsternes Christian Hørlykke, men Nilsson og hans forsvarskollegaer holdt buret rent, med lige dele held og dygtighed. 
 
Desværre måtte kampen afbrydes i fem minutter, da Kastrups målmand Ronni Christiansen vrikkede om på foden under et udspark. Det stod hurtigt klart at han ikke kunne fortsætte, og så måtte forsvarsspilleren Per Nielsen tage handskerne på, mens målmanden blev hjulpet ud og videre til et besøg på skadesstuen.
 
Det var tydeligt at Elite 3000 - spillerne nu pønsede på at sønderbombe den stakkels målmandsreserve, men den plan fik de dog ikke meget ud af. Det var nemlig ikke første gang Per Nielsen havde stået mellem stængerne, og han leverede klasse kort efter, da han reddede Jonas Rohrbergs hårde afslutning.
 
Senere var det indskiftede Nelson Da Costa der måtte se et hovedstød prelle af på den velspillende reservemålmand, og i det hele taget kunne man ikke se at det var en markspiller der stod på mål......!
 
Udskiftningen brød selvfølgelig gæsternes koncentration, og i anden halvleg var det generelt Elite 3000 der producerede de største muligheder. Således kunne Jonas Rohrberg have lukket og slukket efter 72 minutter, men Dennis Borups indlæg lå i anden sals højde, og så kunne Rohrberg kun se til at det kontraløb mundede ud i ingenting.
 
Med hele syv minutters overtid var der dømt neglebidning på tribunerne, men målmandsuheldet gjorde at dommer Peter Feigh naturligvis havde god tid. Gæsterne forsøgte desperat at få etableret en sidste offensiv, og mon ikke det lykkedes .....
 
Pludselig var Martin Skov alene igennem, havde bolden med sig foran blankt mål, og lagde an til at banke den forbi en forstenet Kristoffer Nilsson. Da stod stadionuret på 96 minutter, og tiden stod stille i et splitsekund....
 
Men lykkens gudinde kyssede igen de lyseblå på panden, eller også spændte hun ben for Skov. For den ellers så målfarlige angriber helkiksede totalt, mens hans holdkammerater vantro måtte konstatere at han havde misbrugt den gyldne - og sidste - chance for point.
 
Mere blev det heller ikke til, og med seks point er Elite 3000 nu kravlet op på rækkens første plads. Træner Lars Dalsborg var dog den første til at indrømme, at sejren måske ikke var heeeelt fortjent:
- Vi skal huske at det her var blevet en helt anden kamp, hvis de havde fået scoret på en af de chancer der opstod i det første kvarter. Men de var flinke at brænde, og så skal vores spillere roses for at de løb til de var ved at segne.
 
- Ud af 26 turneringskampe vil der altid være en 5-6 stykker hvor spillet ikke fungerer, og så må vi vise at der er hjerte bag, sagde Lars Dalsborg.
 
Blandt de bedste i dag var uden tvivl Abel Ramirez, der tryllede så man indimellem troede det var løgn. Desværre fik han ikke kronet indsatsen med en scoring. Også Kristoffer Nilsson i mål var sikker i de fleste indgreb, og holdt i hvertfald Elite 3000 inde i kampen med sine redninger i startfasen. Ronni Andersen, Jeppe Christiansen og Michael Gorm leverede også varen, og så var Anders Henriksen igen med i en masse. Rohrberg løb som sædvanlig mange meter, men havde ikke marginalerne på sin side i dag.
 
Langt om længe fik Nelson Da Costa så sin debut i de lyseblå trøje, og hans entre så spændende ud. I hvertfald en imponerende springkraft den lille portugiser kan præstere, og selvom han kom ind i det centrale forsvar i stedet for en skadet Jacob Wedell, så havde han to fine hovedstødsafslutninger. Mon ikke han kommer på tavlen i løbet af sæsonen, jeg tror det .....
 


 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.