Sæson 2007/08 

Skjold Birkerød - Elite 3000 Helsingør


Jacob Wedell var Elite 3000's bedste mand i lokalopgøret, hvor han som sædvanlig kæmpede i samtlige minutter. Arkivfoto: Claus Birch.
 
Matchfacts
Danmarksserien, kreds 1
Lørdag d. 17. november 2007, kl. 13.30
Skjold Birkerød - Elite 3000 Helsingør 2-1 (2-1)
1-0 Jesper Gustavsen (18, straffe)
2-0 Anders Møller (22)
2-1 Abel Ramirez (44)
 
 
 
Elite 3000 Helsingør 
Træner: Lars Dalsborg
1. Michael Haxthausen
14. Mikkel Vindahl Nielsen Udvisning (minuttal)86
2. Jacob Wedell
4. Hulusi Dolar Advarsel (minuttal)
6. Christian Tyron  
11. Oliver Goreng Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 87 
10. Paw Bendixen Anfører Advarsel (minuttal)
9. Abel Ramirez
8. Sebastian Hviid
7. Ronni Andersen 
13. Jonas Rohrberg Advarsel (minuttal)
Reserver:
12. Deniz Nojinovic Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 87
5. David Birk-Hansen  
3. Casper Mørk  
 
Skjold Birkerød
Træner: Keld Svendsen
1. Jesper Christensen
. Michael Nielsen Advarsel (minuttal)
. Thomas "Hugger" Jensen Anfører
. -
. Kenneth Rasmussen Advarsel (minuttal)
. Niels Andersen
. -
. -
. Anders Møller
. Morten Jørgensen
. Jesper Gustavsen Advarsel (minuttal)
Reserver:
. Ibrahim El-Faour Advarsel (minuttal) Udvisning (minuttal)83
. -
. -

Birkerøds holdopstilling er desværre ikke komplet. Kan du hjælpe med flere informationer, er du velkommen til at sende en mail

2-1

Dato: Spillested:
17. november 2007 Birkerød Stadion
Tilskuertal: Dommer:
130 Jens Chr. Hansen

 
Elite 3000 kom med en gevaldig lussing i bagagen efter 0-7 i hjemmekampen mod Nivå-Kokkedal, og da Birkerød fik to hurtige mål midt i første halvleg, skal der nok være nogle der frygtede for en ny lokal afklapsning.
 
Mens årets sidste forestilling således gav endnu et nederlag til de lyseblå, var indsatsen dog lagt bedre end sidst. Og mens Birkerød styrede den første time med stram organisation og hurtige fløje, så var Elite 3000 faktisk uhyre tæt på at løbe med det ene point til sidst.
 
Sådan så det dog ikke ud da hjemmeholdet indledte et stormløb i første halvleg. Michael Haxthausen viste stor klasse da han afværgede et hovedstødsforsøg fra Jesper Gustavsen. Men det var en stakket frist, for kort efter blev der begået straffespark og det eksekverede Gustavsen stensikkert.
 
Til gengæld virkede Haxthausen lidt fraværende få minutter senere, da Anders Møller loppede bolden over Helsingør-keeperen. Han opgav lige lovligt hurtigt at løbe tilbage efter den bold, og så var de gulblusede foran 2-0.
 
Birkerød styrede fortsat løjerne, men fik ikke skabt chancerne, og så benyttede Elite 3000 halvlegens døende minutter til at skabe lidt spænding om udfaldet. Et lidt pudsigt mål, for linjevogteren flagede for offside imod Paw Bendixen, der stoppede sit løb og så kom Oliver Goreng bag fra, sendte bolden ind til Abel Ramirez der flugtede reduceringen i nettet.
 
Efter pausen havde Birkerød fortsat mange gode chancer, men Morten Jørgensen brændte flittigt, og stille og roligt fik Elite 3000 vendt kampen. Det var da også ufattelig tæt på en udligning, da først Oliver Goreng mistimede sit skud helt alene foran mål, og især da Hulusi Dolar hamrede bolden på overliggeren.
 
Trods nederlaget var træner Lars Dalsborg ikke specielt skuffet:
- Når man kommer fra et 0-7 nederlag og kommer bagud med to mål tidligt i kampen, er det klart, at man bliver lidt nervøs for at komme fremad banen. I slutfasen bliver Birkerød lidt trætte og begynder at gemme sig lidt mere for at forsvare føringen. Det giver os overtaget. Vi har mange afslutninger, men bolden skal helt ind over stregen, sagde træneren til Frederiksborg Amts Avis.
 
- I forhold til målsætningen for sæsonen mangler vi lidt point, men som nyoprykker, uden tre af de store profiler fra foråret, så er det gået rigtig godt, tilføjede han med tanke på spillere som Dimitri de Martignac, Svande Bernstein og Momoduo Luom.
 
Hans kollega i Birkerød Keld Svendsen erkendte at hans spillere havde problemer i slutfasen:
- Et eller andet sted skal vi lukke kampen tidligt, men da det ikke lykkedes, blev spillerne lidt frustrerede. Dommerens præstation var meget ujævn, og det gav nogle frustrationer som forplanter sig til hele holdet. Vi kan kun glæde os over, at de ting, som tidligere på sæsonen ikke lykkedes, nu lykkes for os. I bund og grund er Birkerød ikke et bundhold, men et tophold og det bliver vi efter vinterpausen, sagde Keld Svendsen til Frederiksborg Amts Avis.
 
Kampen markerede også afskeden med Birkerøds anfører Thomas "Hugger" Jensen, der nåede 349 førsteholdskampe for Birkerød. Han har desuden spillet en kort periode i HIF samt i Kolding og Fredericia.
 
Med nederlaget må Elite 3000 tilbringe vinterpausen på rækkens 12. plads, kun tre point fra nedrykningsstregen.
 

 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.