Sæson 2007/08 

Elite 3000 Helsingør - Østerbro IF


Paw Bendixen var anfører i Marc Krafts fravær, men den energiske midtbanespiller kunne ikke forhindre et helt unødvendigt nederlag til upåagtede Østerbro. Affotograferet fra Frederiksborg Amts Avis.
 
Matchfacts
Danmarksserien, kreds 1
Søndag d. 28. oktober 2007, kl. 13:00, Helsingør Stadion
Elite 3000 Helsingør - Østerbro IF 2-4 (2-1)
1-0 Jonas Rohrberg (19)
2-0 Anders Henriksen (26)
2-1 René Andersen (42)
2-2 Martin Madsen (75)
2-3 Andreas Holmberg (85)
2-4 Andreas Holmberg (90+1)
 
 
 
Elite 3000 Helsingør 
Træner: Lars Dalsborg
1. Michael Haxthausen
8. Jacob Jensen 
2. Jacob Wedell Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
4. Hulusi Dolar 
5. Christian Pind Advarsel (minuttal) 88 Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 88  
9. Oliver Goreng Advarsel (minuttal) 38
10. Paw Bendixen Anfører
14. Mikkel Vindahl Nielsen
6. David Birk-Hansen
7. Anders Henriksen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 65 
13. Jonas Rohrberg 
Reserver:
3. Christian Tyron Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 46
12. Patrik Norell Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 65  
11. Casper Mørk Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 88  
 
Østerbro IF
Træner: -
. -
. -
. -
. -
. -
. Niels Andersen
. -
. -
. -
. -
. -
Reserver:
. -
. -
. -

Østerbro's holdopstilling er desværre ikke komplet. Kan du hjælpe med flere informationer, er du velkommen til at sende en mail

2-4

Dato: Spillested:
28. oktober 2007 Helsingør Stadion
Tilskuertal: Dommer:
241 Christian L. Madsen
 

 
Efter to penible hjemmebane nederlag, var der lagt op til storvask mod upåagtede Østerbro i gårsdagens opgør på Helsingør Stadion. Men i stedet for sejrsangen i omklædningsrummet, måtte helsingoranerne skuffede nynne med på Sangen om Larsen, for det sku’ ha’ været så godt, og så blev det faktisk skidt.

I løbet af de første 45 minutter var der nemlig intet der tydede på at de lyseblå ville komme i vanskeligheder. Et tamt første kvarter, blev vækket til live af Jonas Rohrberg der gik solo og scorede sikkert. Og kort efter var Helsingør-angriberen så arkitekten, da han satte angrebsmakkeren Anders Henriksen op til 2-0 målet.

Der burde have afgjort opgøret mod et middelmådigt Østerbro-hold, men tingene begyndte at vende sig mod hjemmeholdet. I særdeleshed efter 38 minutter, hvor dagens mest omdiskuterede episode i Helsingør fandt sted. Vævre Oliver Goreng smuttede fra alt og alle, rundede gæsternes keeper, men nåede ikke at trille bolden i nettet, før han pludselig lå i græsset:
- Der var klart straffespark og lige så klart udvisning af målmanden, der simplethen trak ham ned. Der erkendte flere Østerbro-spillere da også efter kampen, fortalte en irriteret Helsingør-holdleder Michael Sørensen efter kampen.

Dommer Christian L. Madsen gav i stedet Goreng en advarsel og frispark til Østerbro. Og i stedet for 3-0 fik gæsterne så reduceret inden halvleg, da et hjørnespark ikke blev clearet.

I første halvleg var det ikke til at se, at det var et noget amputeret Helsingør-hold der var på banen. Sidste weekends sejr i Kastrup blev krydret med en regn af gule kort, og det holdt stamspillerne Marc Kraft, Ronni Andersen og Abel Ramirez på tribunen. Træner Lars Dalsborg havde derfor rokeret om på tropperne, og sendt Hulusi Dolar ind i midterforsvaret med Jacob Wedell.

Men den konstellation holdt kun til pausen, hvor en skadet Wedell måtte lade sig udskifte med ynglingespilleren Christian Tyron. Energiske Paw Bendixen blev trukket ned i forsvaret, og det blev begyndelsen til enden for Helsingør.

Efter pausen overtog gæsterne scenen, og i særdeleshed midtbanen hvor Helsingør virkelig savnede saft og kraft. Det kunne dog fortsat være endt lykkeligt for Helsingør, hvis ikke Christian Tyron havde headet svagt, og hvis ikke Anders Henriksen var blev hægtet bagfra da han var tæt på en friløber.

Men det var ikke Helsingørs søndag, og tre personlige fejl i slutfasen blev skæbnesvangre. Mikkel Vindal Nielsen, Paw Bendixen og Christian Tyron leverede en trilogi af skæbnesvangre fejl, og så kunne Martin Madsen og indskiftede Andreas Holmberg score en meriterende sejr med hjem til Østerbro.
- Det startede rigtig, rigtig godt. Men vi taber kampen da Wedell må udgå, og midtbanen aldrig får fat i anden halvleg. Det viser for alvor hvor sårbare vi er, når tre af profilerne sidder udenfor, og vi ikke har mere bredden i truppen, konstaterede en slukøret Michael Sørensen.
 

 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.