Sæson 2007/08 

Elite 3000 Helsingør - Virum Sorgenfri


David Birk-Hansen i kamp mod Virum-Sorgenfri. I baggrunden Jonas Rohrberg.
Affotograferet fra Helsingør Dagblad.

 
Matchfacts
Danmarksserien, kreds 1
Søndag d. 19. august 2007, kl. 13:00
Elite 3000 Helsingør - Virum Sorgenfri BK 2-1 (0-1)

0-1 Lars Sander (38)
1-1 Paw Bendixen (64)
2-1 Jonas Rohrberg (75)
 
 
Elite 3000 Helsingør 
Træner: Lars Dalsborg
1. Christian Haberecht
4. Hulusi Dolar Advarsel (minuttal) 87   
2. Jacob Wedell 
3. Marc Kraft Anfører
5. Christoffer Thaysen
8. Jacob Jensen
9. Abel Ramirez Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 76 
11. Paw Bendixen Advarsel (minuttal) 64
7. Ronni Andersen 
10. Patrick Petersen Advarsel (minuttal) 42 Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 55
13. Jonas Rohrberg 
Reserver:
12. Anders Henriksen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 55
6. David Birk-Hansen Udskiftning / Indskiftning (minuttal) 76  
14. Mikkel Vindahl Nielsen 
 
Virum Sorgenfri Boldklub
Træner: Hasse Kuhn
  Jesper Sørensen
 
 
 
 
 
 
 
 
  Dursun Mehmetali
  Lars Sander 
Reserver:
 
 
 

Virum's holdopstilling er desværre ikke komplet. Kan du hjælpe med flere informationer, er du velkommen til at sende en mail

2-1

Dato: Spillested:
19. august 2007 Helsingør Stadion
Tilskuertal: Dommer:
288 Henrik Pedersen
 

 
Danmarks smukkeste fæstning! 
 
Kun to gange siden Lars Dalsborgs tiltræden som cheftræner i sommeren 2006, har Helsingør måtte forlade det idylliske stadion på Nordre Strandvej som tabere. Og selvom helsingoranerne nu er rykket en række op, er der intet der tyder på at de har tænkt sig at ændre på den statistik. Efter premieresejren over Herlev vandt nordsjællænderne således søndag fortjent over Virum-Sorgenfri, i et opgør hvor et par regnskaber skulle gøres op.
 
 
- Vi havde ikke problemer med motivationen i dag. Først og fremmest skulle vi tilbage på hesten, efter blamagen i Allerød, forklarede holdleder Michael Sørensen, der selv var hovedperson i et andet lille opgør imellem de to klubber.
  
- Jeg ringede til deres træner Hasse Kuhn for at få holdopstillingen til vores kampprogram, men blev mødt af en regn af skældsord, fordi vi ikke ville flytte kampen på grund af deres sommerfest. En holdopstilling ville han overhovedet ikke give mig, og smækkede så røret på. Sådan en opførsel har jeg aldrig mødt før, men det satte os da blot endnu mere op, konstaterede Helsingør-lederen.
  
Samtlige gæsternes spillere var således opført med et stort spørgsmålstegn i kampprogrammet. Og i Virum-Sorgenfri må man nok også internt sætte spørgsmål ved, om det er klubbens almene holdning til publikums- og presseservice i officielle turneringskampe, udover at det også er i modstrid med DBUs regler.
  
Allerede fra første dommerfløjt var det tydeligt at Helsingør havde en plet der skulle vaskes af, og det gav et par gode tilbud i de første tyve minutter. Alligevel var der gæsterne der fik kampens allerstørste chance, da Dursun Mehmetali slap helt fri med målmand Christian Haberecht. Selvom Virum-spilleren har en fortid hos islandske Keflavik, var han dog ikke kold nok, og sendte det store tilbud forbi mål.
  
Det gjorde Ronni Andersen til gengæld ikke, da Virum-keeper Jesper Sørensen kun halvklarede Jonas Rohrbergs giftige forsøg kort efter, men dommer Henrik Pedersen underkendte scoringen for off-side, og så gik det ellers stærkt den anden vej. Knap havde Helsingør-spilleren fået armene ned, før gæsternes Lars Sander tog chancen fra banens midte, og scorede et spektakulært mål over en chanceløs og uforbedret Christian Haberecht.
  
Trods modgangen kværnede Helsingør-spillerne videre i anden halvleg. Et stærkt spillende Paw Bendixen sendte første varsel af sted, da han afsluttede et flot sololøb med et hug på overliggeren. Et kvarter senere var midtbanespillere dog mere træfsikker, da han flyvende ved forreste stolpe headede et indlæg fra Jacob Jensen op i målhjørnet.
  
Dermed var Helsingør i fuld kontrol og sejrsmålet faldt blot ti minutter senere. Det var også et af de mere bemærkelsesværdige, idet den tidligere Hillerød GI-spiller Anders Henriksen sendte et perfekt indlæg ind i feltet, hvor måltyven Jonas Rohrberg lurede. Alene med Virum-målmanden svigtede Rohrberg ikke, og noterede sig dermed sit første hovedstødsmål af de i alt 40 mål som den 21-årige angriber har scoret i Helsingør-trøjen.
  
Mod kampens slutning faldt hjemmeholdet tilbage på banen, og der gav gæsterne muligheden for at presse spillet frem. Christian Haberecht stod imidlertid fejlfrit i Helsingør-målet, og det var da også hjemmeholdet der var tættest på scoring i overtiden.
  
Igen var Anders Henriksen på spil, men hans afslutning blev klaret af Jesper Sørensen, og heldet var med gæsterne da Jonas Rohrberg hamrede returen ind i sin liggende holdkammeret.
- Vi skulle tilbage på hesten, og det kom vi. Det var en god indsats over hele linien, i en kamp vi formår at styre i lange perioder. Nu er vi med i den sjove ende af rækken, og kan glemme vores sorte aften i Allerød i onsdags, fastslog Michael Sørensen.
 

 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.